11

РАД

преди 5 години

До 5Виждам, разбирате от васалки работи. Всъщност такива като Вас смятат, че всеки, който не е с Русия е продажник и родоотстъпник. Странна работа..Излиза, че , ако си фен на Русия , си патриот, а ако си фен на Германия, Франция или Швеция-васал...Я, обяснете!

10

(-_-)

преди 5 години

Германия е една от най-силните икономики в ЕС. Тази страна все още е окупирана от САЩ. Е, как точно ще се получи тая независимост?

9

Ало

преди 5 години

Евроатлантиците, някой може ли да ми обясни новия проект за здраена реформа. Да не би Обама дс ви е кондултант? Тук 8 процента ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, там 2 прпроцента задължително, докторска визита плащай, лекарства плащай, болничен престой плащай. Как да ги разбирам тив неща бе голтаци? Нали проспетитет, свобода, демокрация, винетки, сталинки, катастрофи ама 100 няма оживели. Русия ли ви наля боза между ушите?

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Другарьо душевно болен алкохолик, на русия се радват само лудите и разни дементирали пенсии. Добре, че сте толкова малко, че от вас не зависи нищо дори на избори.

7

1,2,3,4

преди 5 години

Г-да третополови, вие от зад.... а на евреуропата ли се пъчите. Я виж какви умници са новите *** българе. Не знаят какво се прави на знак стоп. Как да ви се верва, като само смърдите.?

6

4

преди 5 години

Четирима младежи са загинали на пътя..... . Я се погледнете какви трагедии сте от всякъде ама 360 градуса *** т е т. Вие сами цър.... и не се уважавате и не спазвате закона, но на умни се правите. "Къде е България до 1878 година. Това е моята България".

5

Анонимен

преди 5 години

Много точен и обективен анализ на г-н Лавров, ние васалите обаче обичаме да се кланяме на Меркел и краварите. Eй го и Гошу "богаташа" чака Меркел да му обръше *** и да го оправи.

4

Анонимен

преди 5 години

Този *** кой го брои за слива?Да не си вади корнишончето там, където другите си вадят лангите!

3

Анонимен

преди 5 години

Лавров, защо спряхте да говорите, че англичаните разиграват театър "Скрипал ", след като намерихте двете заподозряни ченгета ?

2

Анонимен

преди 5 години

"Русия работи активно с партньорите си от процеса от Астана (Иран и Турция) "Е с кой да работи като никоя нормална държава не иска да има нещо общо с Русия. Освен разни ислямски и азитски кочини други няма.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоз и той се обади къдет не му е работа. Я си гледай азиатската ***.