31

Анонимен

преди 5 години

това снежен човек Йети бре изпълзял от тайгата

30

Анонимен

преди 5 години

тоз голям маймун ба

29

Реалист

преди 5 години

След разпада на Руските републики,страната им беше в колапс, но явно *** действа здраво и прави всичко възможно, било по легален или нелегален начин да върне мощта й. Засега повече действа незаконно, но нали са сила- противопоставянето е трудно! Типично за руснаците да са подмолни и с лоши намерения, погледнете нашата история и ще се уверите!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Путин и Лавров: КГБ демократура + санкции = на съветска власт !

27

Анонимен

преди 5 години

Лавров е дипломат номер едно а Путин президент номер едно

26

месара

преди 5 години

а от кой да е по - зависим, от вас, ссср ли?

25

ognyanz

преди 5 години

До РАД: Нещата не стоят точно така. Мнозинството от българите са за членство в ЕС, но също така са и за приятелство с Русия. И едното по принцип не противоречи на другото. За съжаление в ЕС има натиск за провеждане на политика на русофобство. Това вече противоречи на нашите национални интереси. Губили сме, и ще продължаваме да губим ако се съгласяваме да ни налагат такава политика. Показателно е, че тези, които ни карат да русофобстваме, те самите си гледат на първо място икономическия интерес.

24

Анонимен

преди 5 години

Тъжния кон па реве :)))))))))

23

Анонимен

преди 5 години

Кучетата си лаят, руският керван си върви.А цените на петрола и газа растат.

22

Анонимен

преди 5 години

ПРЕКРАСНО Е ,ЧЕ ВЧЕРА БЕШЕ ВЗЕТО РЕШЕНИЕ ЕВРОСЪЮЗЪТ ДА ПРЕНЕБРЕГНЕ ИЗЦЯЛО ДОЛАРА И ДА ИЗПОЛЗВА САМО ЕВРО ЗА ВСИЧКИ РАЗПЛАЩАНИЯ.

21

Анонимен

преди 5 години

И по-зависим от вас ли бе ушанкооо?

20

Анонимен

преди 5 години

Гледай си работата ве ***...

19

Анонимен

преди 5 години

Едно е ясно...Гаврата с руската кочиина ще продължии :)

18

Бае ви Прое

преди 5 години

За мене сесерето беше като магарЕто на полето: аз го бия оно не отбира,оно ме рита аз му са смея.

17

Анонимен

преди 5 години

До 16. Не говори от наше име ако обичаш! СССР не е пренебрегван. Може би само от такива като теб!

16

(-_-)

преди 5 години

До 15:Вие не сте ЕС. ЕС е картел на няколко богати държави. Те определят къде, как и какво. Държат ни на къса каишка и нямаме думата по нито един важен въпрос. Ядем им ***, двойни и тройни стандарти.. Въобще не проумявам как е възможно да сте толкова слепи :( източват ни природните богатства, а ние се радваме, че сме свободни да напуснем родината си, с голия си г*з да обираме трохи от чужди трапези..

15

Анонимен

преди 5 години

До 5. Има чувството, че некой ти е моделерал мислите. Или още си в гимназията и правиш опити да разбираш от българската народо психология. Запомни българите никога не са били васали на никой. И дори и като бяхме в СССР. Народа не зачиташе тоя съюз.

14

ЕС

преди 5 години

А Лавров трябва да дава съвети на дъщеря си и личния си равин- не на нас.

13

Гoшу

преди 5 години

До РАДХа-ха-ха, чакай ти путинoпитек да ти обясни такива сложни патриотични работи :) То е същото като да искаш някой набожен да ти даде доказателство, че има Бог. Та и нашите са така с вярата си в Путлeрлaнд - просто сляпа и пълна вяра :) Ти не виждаш ли, че някой като каже нещо срещу Вожда им и веднага започват да обиждат всички българи и България. Ама ако ги питаш какво толкова харесват в държава, в която никога не са били и живяли, надали и те ще знаят

12

до 9

преди 5 години

Господинчо, мене не ме брой. Аз в толкова" просперотетна" територия не влизам. Нямам глас а и не ме интересува. От друга страна обичам полит. З а Д ни ци, особено ако са европеидни. За това ср бъзикам. То със за...,ник какво да правиш? Като гледам как съ млатите по пътищата не знам, КОЙ по-скоро???