42

Анонимен

преди 5 години

Сигурно живее в някаква паралелна вселена. Открива заводи за части, които са за европейски машини, които ние не произвеждаме, но ставаме по-независими. От какво е напълно непонятно. Няма кадри за нещо което нямаме и усилено се търси нещо което не съществува. Може би дори си мисли, че хората се раждат направо готови за определена работа.

41

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е Боко Боко да им открие завод на фрацузите и да им построи самолети с врати.

40

Анонимен

преди 5 години

Прав е номер 37, Бойко Борисов все повече започва да прилича на Тодор Живков............обикаля навсякъде, въпреки недостатъците му, много хора го обичат..............човек от народа си е, наше момче!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Тука взимат само високо квалифицирани работници , не като другаде по Пловдив - куцо , кьораво и сакато.. Да видим докога.. Ще почнат и роми да взимат като в Костал Пазарджик. на власт са ромите.

38

ГЕРБ

преди 5 години

Евала Баце.Тая година половин европейци, догодина пълни европейци!

37

1234

преди 5 години

100 РАБОТНИКА ВЕЧЕ СА НАЕТИ ОТ СТОЛИПЕНОВО.

36

www

преди 5 години

РЕАЛНО ТОЗИ ЗАВОД ТРЯБВА ДА Е 49% ФРЕНСКА И 51% ДЪРЖАВНА САМО ТАКА МОЖЕМДА ИМАМЕ ПОЛЗА ОТ ТОВЕА - ИНАЧЕ ПЕЧЕЛИ САМО ФРАНЦУЗИНА...

35

Анонимен

преди 5 години

Все едно гледаш снимка от вестник " Работническо дело" 1965 г., само че цветна!Направихме пълен кръг и пак сме в изходна позиция за около 30 години, след бай Тошо, се настани бате Бойко, все по-малко разлики има между тях, все повече прилики!

34

Ни мой са тупа

преди 5 години

Край Франция ще фалира !Тоя разбира само от асвалт и да рита топка с филика в ръка ...

33

Анонимен

преди 5 години

Една позната ходи на обучение за Този завод в някакъв софийски техникум , бяха ги спукали от учене..

32

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До Анонимен... - "те станаха супер-професионалисти в кражбите"...---------------------------------------------------------------------------------------------------А защо тогава всички еврофондове са отворени... - или искаш да кажеш, че на Европа не и пука, че и крадат парите... - на кого да вярвам на Европа или на теб тролчеанонимно...

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов дава наставления за производството...

30

Ганьо Техника

преди 5 години

Значи вече да не се качвам на Еърбъс 320 и 330.Ще летят с отворени врати. Да се проветрява салонът за пушачи.

29

Анонимен

преди 5 години

Направих грешка, не им е хоби на ГЕРБ-ерите да крадат, те станаха супер-професионалисти в кражбите.Питайте Лилито Павлова и Томислав Дончев..............те ще ви светнат по въпроса, как се краде от евро-фондове, инфраструктура и асфалт, а също и от НДК (Дончев и Боршош).

28

Анонимен

преди 5 години

ще произвежда елементи за вратите на самолетите Еърбъс 320 и 330Тази година елементи от врати за самолети.. догодина цели врати за самолети!

27

Анонимен

преди 5 години

Толкова смешна и жалка снимка не бях виждал скоро.Особено подмазвачите, които са се наредили около него и зад него.

26

Анонимен

преди 5 години

Напълно зависими сме от ЕС.....................ако няма ЕС и еврофондове, става трагедия, особено за хората от ГЕРБ, които оттам много обичат да си крадат, това им е хобито!!

25

Анонимен

преди 5 години

Хвърлил се да си спасява имиджа - реже ленти, та пушек се вдига, белким замаскира за малко скандалите и сакатлъците на некадърното гербаво правителство. Ама те неговите ще му изядат главата!

24

ad

преди 5 години

Абе ***, я виж само нивата на преки чуждестранни инвестиции през 2008 и 2018 - вече в пъти по-малко. Тия бози можеш да ги пробутваш в бг, но когато някой трябва да инвестира милиони си прави проучване и бързо му се изяснява бг реалността. Повечето отиват в Румъния ако се целят региона.

23

Анонимен

преди 5 години

Абе да не е дал той парите за завода, а? Каква точно му е заслугата на тоя плондир неграмотен?!