126

Евроатлантизма

преди 5 години

Демографска криза, банкови фалити, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

125

Анонимен

преди 5 години

Като сте на по-високо ниво от източноевропейците,върнете ни откритията,патентите и не ги използвайте да печелите от тях!Дори откритите от българите и държавата ни ваксини не можем да продаваме зад граница,защото западняците са ни наложили,че само те могат да продават нашите патенти и открития,нашите продукти,нашите ваксини,крадци!

124

Раните на комунизма

преди 5 години

Сред 30те индустриално най-развити страни в света, 27 по стандарт на живот. Сами построихме АЕЦ, който после Брюксел спря. Сами построихме спътник който изпратихме в космова. България произвеждаше космическа апаратура и уреди които още работят в космоса. Образование и здравеопазване на световно ниво достъпни за всеки. Собствен дом за всеки. Гарантирана работа според специалността и образованието, почивка два пъти годишно на море или планина за всеки.

123

Анонимен

преди 5 години

комунизм .е просперитета,всичко друго е робство

122

Дойч

преди 5 години

Дааа, блъскайте ми минуси. Истината боли. Лека нощ лусърите.

121

анонимен

преди 5 години

Навремето западните социални инженери взеха модела за европейски съюз точно от Съветския съюз, а какво ще става с ЕС - алах керим - поне Сорос твърди, че е пред разпадане

120

Анонимен

преди 5 години

До до 112Престанете да подценявате и обиждате източноевропейците!Източноевропейците бяха на много високо ниво,много по-високо ниво на развитие от всички останали, но това никога няма да го разберете,а през прехода настана анархия, бандитизъм, всичко се окраде и се опростачиха,нивото на духовността падна,тръгнаха на запад защото страните на източноевропейците бяха ограбени!Дори патентите на нещата които сме създали са в ръцете на тези от запад и те се разпореждат с тях,ние не можем да разпола

119

Дойч

преди 5 години

Високомерието се измерва с десеторно по-високия стандарт на живот. Вчера гледах цени на апартаменти в Париж наблизо до арката. Средна цена 24-25 хил. евро...на квадрат.

118

Ким Чен Ун

преди 5 години

До до 101 Ей *** я прочети книгата Срещи с Буров и тогава ми развивай твоите джендърски теории .А за това време си има и статистика .Ама трябва да се чете бе шмокльо неграмотен .сега има интернет и можеш да провериш всичко от историята на България от освобождението ни от Турско робство та до наши дни .Осен това има и един сайт казва се Соц .бг ,там има цялата история на България и дфругият сайт се казва минаха години ,и третият е изгубената България .

117

Ким сер сем

преди 5 години

За тъпяване другари трябваатъпяване. По леко се понася оскотяването, за едина хляб и за едина данък. Какви беседи и какъв театър. Ние сме артистите ,ние сме статистите . Гледат от високо в ложите на бат Бойко велможите.

116

Анонимен

преди 5 години

До ДойчВъшки ли ?

115

Членска карта №7

преди 5 години

до 117Знам, че не обичате да четете, но нали филмчета гледате!Сядай пред Дискавъри, там ще ти го обяснят, като за твоето ниво!

114

Членска карта №7

преди 5 години

до 117Не просто на познавате Историята! Тя има корени далеч за пределите на вашето познание!!!

113

анонимен

преди 5 години

кадърният,трудолюбив и почтен човек трябва да е на върха- ама не е на върха.Ти в какъв виртуален свят витаеш?

112

Членска карта №7

преди 5 години

до 109Да, прав сте! Мисля, че е имало ограничение собствеността на ниви до 300 декара! А днес, колкото можеш са налапаш, бетер латифиндистка Америка!!!

111

Дойч

преди 5 години

Живота е кратък. Нямам време за експерименти с *** да правят демокрация на проклетата територия.

110

до 112

преди 5 години

:)) над милион българи на север и североизток ли се изнесоха от 89г насам ?!? явно прекалено много ракия и "гаварит масква" са обърнали посоките на света

109

Анонимен

преди 5 години

До до 107Ми ти ква порода си ? С нещо полезен ли си, че така врещиш по българите ?

108

Анонимен

преди 5 години

До до 101Как да не е имало бе ? Хептен го ударихте през просото и викате по другите, че били лъжци.

107

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.