146

Анонимен

преди 5 години

Българите са 10 пъти по-умни от западняците. Западът е западнал най-вече морално, а от това по-страшно няма. Българинът все още е жив, но ни убиват...

145

Анонимен

преди 5 години

Цялата про сто тия с ЕС си е греда.

144

Анонимен

преди 5 години

Живея в Западна Европа от 25 години и мога да ви кажа, че българина е много странно животно. Имам чувството, че е било в затвора 45 години и току що е излязло на свобода. Ама това е само чувство....

143

Анонимен

преди 5 години

Аз изпълнявам плана ранът и ме няма отдавна. Избирайте герп

142

Анонимен

преди 5 години

Вече 30 години България е чисто гола и чака в колянно-лакътна поза "инвеститорите", но те "инвеститорите" така и не се решават да инвестират в нови предприятия и предпочитат да си останат само с подарените предприятия, построени по време на соца. Защото събуе ли си един път жената гащите без пари, вече не и се предлага заплащане.

141

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е така,за да печелят няколко човека и компании,западняците предават и продават собственото си население и територии,пет пари не дават как живее населението,какво преживява и как се чувства,може дори да го избият ако се оплаква,а през соца това го нямаше,човек за човека беше ЧОВЕК и приятел,а не вълк.Това ниво на развитие те никога не са го достигали и няма да го достигнат.

140

Анонимен

преди 5 години

Затова хората избягаха, без перспективи за децата си само луд ще остане или гербар мафиот.

139

Джузепе Гарибалди

преди 5 години

Само да кажувам,що не е Комунизм, е Салто мортале. Избирайте

138

Анонимен

преди 5 години

Не е високомерие, а е презрение. И не е грешно, за тях е нормално, за тях сме хора второ качество и винаги ще ни го натякват, и винаги за тях ще сме слугите, това е ясно вече на всеки - 30 години вече откакто си смъкнахме гащите и им се наведохме се подиграват с нас, използват ни и си играят игрички с нас - това го заяви в прав текст дори Борисов.

137

Анонимен

преди 5 години

Източноевропейците и специално *** Балканя са изостанали умствено с поне 50 години от западноевропейците. Проблема е, че за да навакса *** трябва Запада да потъне в забрава и под контрол на ватните алкохолици за 100 години, което няма как да стане.

136

Анонимен

преди 5 години

Западняците искат да няма българска нация. Те винаги са мразили България, съответно и Русия, защото за тях България и Русия са едно.

135

Анонимен

преди 5 години

Геноцидът на българите продължава вече 1300 г. Какво очаквате? Всичките тия високомерните са се опитвали да ни унищожат през това време и сега успяват. Само по времето на руското господство има прираст на нацията.Това са неоспоримите факти.

134

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле може само да си прави вятър на устата. Истината е, че при Социализма българите живяхме 100 пъти по-добре, отколкото сега. Това е неоспорим факт! Всичко друго са безсмислени приказки.

133

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Евроатлантизма И най важното за тридесет години са закрити над 1870 училища .

132

При бай Тошо

преди 5 години

При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре. Западняците са пълни нещастници, те не знаят защо живеят. Тази статия е супер лъжлива пропаганда. Видите ли, че авторът е Дойче Веле, няма смисъл да четете.

131

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм никога не е имало, беше нещо което наричаха социализъм. И имаше много проблеми, особено партийците бяха много противни, те и сега са си същите във властта. Но въпреки това тогава се живееше много по-добре от днес, не може и дума да става за сравнение, днес е просто мизерия в сравнение с тогава.

130

анонимен

преди 5 години

На Запад ще те вземат да работиш, за да работиш два пъти повече от местните и да ти плащат доста по-малко от местните. Ти си там под наблюдение и имаш норма, та ще те оставят да си клатиш макарите

129

Лянин

преди 5 години

Били у нас здарове ,школо и т д потом пришли о какоетогеврохуесось

128

Ким Чен Ун

преди 5 години

До до 96 Абе нещо не гледаш добре ,защото три четвърти от населението на земята живее на изток .това са над четири и половина милиарда народ .И друго да те питам .Ти чел ли си нещо за пътят на коприната и от къде е започвал и къде е завършвал .И защо твоят запад все е гледал на изток и все натам е пътувал да завладява и поробва хората там .Я накрая прочети историята на Марко Поло и тогава ми пей твоите мантри за богатият запад .

127

Анонимен

преди 5 години

Статията е погрешна до ... Запада не че не разбира изтока. Основното желание на запада е да притиска и да използва евтино и безвъзмездно изтока, да му завладява пазарите без да дава своите, да предизвиква гражданите на изтока да бягат на запад в търсене на по - добри условия на труд и колкото повече - толкова по - добре, понеже така ще може да ги принуждава да приемат по - неизгодни условия. Дори и западно образование не върши работа, понеже те са си шовинисти до мозъка на костите.