310

Анонимен

преди 5 години

Гледах изказването на този човек пред еврата-СВАЛЯМ МУ ШАПКА!Каза това,което мисля(това което мисли цяла Европа,но не и дават да го каже).Лично аз мисля,че се задава буря и тя ще се надигне внезапно,като цунами!И тогава тези,които я предизвикаха,ще започнат да чупят меки китки и ше вият "...ама защо,какво се случи,как така...)И нукой няма да им потърси сметка,както винаги става-виновните се спасяват винаги!!

309

Анонимен

преди 5 години

Тука е пълно с некви тъ пунгери, които се правят на умни . Само с браво орбанее не става. Трябват и факти . Тоя човек се противопоставя на ЕС отдавна с нелепи действия и говорене. Ако смята, че е прав изхода го знае куде е. Научете се след 100 години и 3 войни , какво означава думата съюз. Неможе толкова много тъпотааа да е събрана на толкова малка площ.

308

Анонимен

преди 5 години

Орбан е съвременния Дон Кихот.................знае, че ще загуби битката, но не се предава, браво на Орбан...............голям мъж и патриот!!!

307

за великите сили

преди 5 години

Великите сили са САЩ, Русия, Китай, Франция и Великобритания!Футболът няма нищо общо!Малко се просветете, преди да пишете глупости тук!!!

306

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 301Унгария не е велика сила и никога няма да бъде велика сила!!!

305

Анонимен

преди 5 години

ЕС действа като социалистическия интернационал. Лицемерие и рекет срещу смелите. мислещите и можещите.

304

Анонимен

преди 5 години

Орбан е един рицар, един от малкото останали надежда за човечеството срещу безумието на алокохолиците от Брюксел.

303

Анонимен

преди 5 години

Милиони източно европейци завиждат чи те си нямат такъв като Орбан.

302

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа. Унгария показва характер и достойнство. Европейския съюз да си гледа работата. Браво на унгарците. На нас не ни стиска.

301

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 300Да така е, но унгарците ще умрат с достойнство, а ние ще умрем като последни мазни ***. Всъщност навремето така са казвали и за Швейц-ария, когато Хитлер се е опитал да ги нападне но швейцарците са му сипали да яде с големия черпак и немците са отишли в друга посока.

300

М даа

преди 5 години

БЛРАВО НА ОРБАН - СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА И РОБОВЛАДЕЛСКА ЕВРОПА..

299

бг депутати

преди 5 години

Как са гласували българските евродепутати?

298

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Евросъюза, както винаги е прав...

297

сам юнак на коня

преди 5 години

До Анонимен 300Унгария не е обречена,нито пък ние!Унгария спря турците,губейки 1/3 от населението си,но не им се покори,тя се вдигна срещу комунистите 56 година,тя пусна източногерманците към Зап.Германия!Унгария е малка страна с ГОЛЯМ народ!Ние също сме специалисти по оцеляване!Вечно угоднически ухилени и вечно нaдyпени във всички посоки едновременно!Дори Холандия ни обеща защита на територията с нейните гей-батальони!Така че няма страшно!

296

до история

преди 5 години

УНгария се вдигна на бунт срещу СССР през 1956България смаззваше бунтовете. През 1969 Унгария приветства ЧССР, а България прати танкове в помощ на СССР - виждате ли аналогията?

295

Анонимен

преди 5 години

298 - ОРбан вече построи ДВЕ огради. това че иска пари от ЕС, доказва само че е прагматичен. Той исак независимост от ЕС, но като дават пари по еврпроекти се възползав и реално ги усвоява, а не ги присвоява. показателно е, че до миналата година въпреки всички критики дадоха на Орбан над 9 милиарда по еврпороекти. Ако толкова ги е дразнел, защо не го отрязоха? на нас дадоха в пъти по-малко, а бяхме послушни

294

Victimized

преди 5 години

Фашистка Европа

293

Анонимен

преди 5 години

Много искам да имаме унгарският стансдарт и унгарският премиер. Подарявам цялата ни политически класа на Унгария, стига те да ни отстъпят техния Орбан.

292

Анонимен

преди 5 години

никаква аналоги няма защото УНгария има ОБЩЕСТВО. Днес Унгария е Велика сила, определия дневния ред. И стига с тази глупост - малки държави. На Световното много ясно се видя че няма малки държами .Хърватска стана втора, а Аржентина, Бразилия и Германия се пропукаха. има можещи и неможещи. Унгария е по-малаак като терироя, но е на светлинни години пред нас.

291

Анонимен

преди 5 години

Малките държави като България и Унгария за съжаление сме обречени!!!