450

Yan

преди 5 години

На запад има хóра, а в България хорá! Затова няма управия!

449

Анонимен

преди 5 години

Няма да се отнеме гласът на Унгария защото досега вече две държави са заявили че ще наложат вето на решението за наказание на Унгария а именно Полща и Чехия,очаква се и Словакия да се присъедини.Според гласуването на БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ които се явяват пратеници на българските граждани България в лицето на ББ също ТРЯБВА ДА НАЛОЖИ ВЕТО.Българските евродепутати в мнозинството си са гласували ПРОТИВ МЯРКАТА ЗА ОТНЕМАНЕ ГЛАСА НА УНГАРИЯ!ББ да не се ослушва отново като лалугер а да бъде "пич"!

448

До 448

преди 5 години

По добре искай руско гражданство, там тъпaци като теб са на почит!Пример:дебелата френска свинjа Депардийо!

447

Анонимен

преди 5 години

Този гъзoлизец-путьoВЕЦ отдавна трябваше да бъде издухан от ЕС!

446

Анонимен

преди 5 години

Защо криете новината че Полша е заявила че ще наложи вето и стига сте се заканвали на Унгария.

445

Европеец

преди 5 години

Европейския съюз е като червива ябълка...

444

1

преди 5 години

комунистите,като орбан,не са желани в ЕС.

443

Анонимен

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВИ като го напуснем,къде ще отидем?Ние не щем другаде,освен в ЕС.

442

Анонимен

преди 5 години

В ЕС никой не е държан на сила. Това е договор по силата, на който държавите доброволно приемат да спазват определени правила във всякакви области. Не е само договор за безмитна търговия. Всички искат да черпят от фондовете на ЕС, но не всички искат да правят компромиси, когато се налага. Без компромиси ЕС няма как да съществува. А Орбан и унгарците, като не приемат правилата да напуснат. ЕС няма да се разпадне. Британците първи берат плодовете на самонадеяността си.

441

Анонимен

преди 5 години

Туй с половите или безполовите трябва да се доказва с медицинска справка с документ пред комисия такава нещо като ТЕЛК удостоверяваща диагнозите на заболяванията и нарушенията в организма до степени на инвалидност от нормалното анатомично физическо развитие на организма на определените етапи,че по важна от нея-генна нещо кат от типа и как там я нарекат,коет значи,че трябва да ги изследват,диагнозират,удостоверят имат ли си всичко въпросните желаещи по полове/безполови или са с генни нарушения.

440

Анонимен

преди 5 години

Мисля да искам унгарско гражданство

439

Анонимен

преди 5 години

полша блокира опита на брюксел за наказания на орбан. сега орбан може да реши да излезе от ес, а платените на сорос пак цвъцкат малоумности

438

Възмутен

преди 5 години

И това ми било "демократичен" Евросъюз! Като са толкова демократични и либерални, защо не признават правото на една суверенна държава, със законно избрано правителство САМА да определя как иска да живее, с кого НЕ иска да живее и как да подрежда собствения си дом? Явно, диктатурата на либералите не се различава много от диктатурата на пролетариата! Точно заради това и подобни гласувания вотът на национлистите на изборите за Европарламент няма да изненадат никого.

437

Анонимен

преди 5 години

"Цял свят знае, че тоя посегнал на кулите близнаци е агент на ЦРУ, захапал ръката на господарите си"Ми като гледам, ти не знаеш!Агент на ЦРУ - да... захапал ръката на господарите си - не!То точно ЦРУ са си били напълно ОК с това да се сринат кулите близнаци. И Мосад са знаели за това, че ще стане и ЦРУ са знаели.

436

Анонимен

преди 5 години

И кво стана сега? Орбан уж го величаехте като голям пичaга, много мъжкар беше, готин, това-онова... А накрая лапнa жезъла и той!

435

Анонимен

преди 5 години

Цял свят знае, че тоя посегнал на кулите близнаци е агент на ЦРУ, захапал ръката на господарите си, като е ползвал техните инструкции как да убива и да заличава следите си по света. Обаче се правят на разсеяни и не си признават грешката, сега вербоваха сто хилядна армия и я натикаха в Сирия да избива една цветуща държава преди пълчищата да нахлуят.

434

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Мишодемокрация не е да го биеш дебел и мек от масата и да приказваш кво ти дойде. ако тоя демократ беше се изцепил така по времето на СиВ, да са го изтропали с танкове. а с танковете, умира демокрацията.

433

Мишо

преди 5 години

Така умира демокрацията!Всеки който мисли различно от стадото му затварят устата.Така умира демокрацията!

432

Анонимен

преди 5 години

До ПешоВиж никой няма в статията, а чичко м о д ТИ БАМНА 9 МИНУСА МОМЕНТАЛНО. Все по-жалка става соросоподобната пета колона и отвратителната и медийна хибридна пропаганда срещу българите. Европа се събужда и скоро и у нас ще има Орбановци и ще се освободим от тия самонатрапили се натрапници.

431

Анонимен

преди 5 години

Ние, румънците и хърватите извън еврото и шенегня и в девета глуха, а останалите по чл. 7 с теслата без права... Стана си то общ пазар дето ние сме си само пазар за едни стоки и сега като спрат и кохезионните програми и става интересно с кой сме се събрали и кво праим сега?