30

Анонимен

преди 5 години

Иначе на джендърите им пречи Орбан, не прие ИК..Прие я като стой та гледай. Ъпдейтни си опорките.

29

Гробокопач

преди 5 години

Орбан печели. Тази процедура е добър повод Унгария да напусне ЕС! ако ще се бориш срещу Ротшилд и Сорос, трябва да стигнеш докрая!

28

Орбан

преди 5 години

Много се спекулира за срещите ми със Салвини. ще продължа да работя със всеки Лидер, който защитава гланиците си.Знач, че Вие сте взели решение, но вие не осъждате едно правителство, а цяла УНгария - християнсак държава, която е проливала кръв, когато е необходима, която се разбунтува срещу СССР, която отвори вратите си за ИЗточна Германия. Съдят УНгария онези, които не са проливали кръв в името на свободата.

27

Кака ти Хихи

преди 5 години

До ХАХАХА Че той пак си е велик! Тая процедура му е известна и той беше заплашен оооооще тогава. Ама има топки и не клекна. Пък нашите дупедавци евродепутати не са го подкрепили, от ни една партия - смайващо единодушие! Как пък тъй леви и десни в европарламента са на един акъл?! И що тогава ЕС да не мачка всеки, когото си пожелае, щом този всеки смее да отстоява националния си интерес? Айде сега ти пък пей колко е велик ЕС и как ни дава пари, за да се оправим!

26

Анонимен

преди 5 години

Полша и Унгария имат глас на Орбан не му трябва глас за да решава какво ще става в Унгария. Ядреното копче е натиснато за послушковците те козируват и правят каквото им нареди върховният господар и предават народите си. ЕС е едно голяма недоразумение управлявано от шайка разбойници.

25

Анонимен

преди 5 години

Така се действа срещу политиците, които защитават народа си.При Банкянското Шкембе това няма как да се случи.

24

Анонимен

преди 5 години

А ако Орбан и италианският му колега натиснат ядреното копче за напускане ?А ако Гърция ги последва след време ?.Ще умрат от глад. Иначе би било чудесно за съюза да се изчисти от тези.

23

Речта на ОРбан

преди 5 години

Това е комунистически маниер - през последният години имаме голям пробем - изгубихме Пътя, както и собствения си глас.ще ОСтанем в ЕНП, за да открием ценностите на основателите й сред сред който е Халмут Кол. Г-н Кол лично ме покани в ЕНП и само той може да ме изгони (Кол почина)

22

Дам!

преди 5 години

Демокрация по еврейски!

21

Киро Кюмюря

преди 5 години

къде е сега жоро орбана да го пофали... чакай, той май пак смени партията

20

Анонимен

преди 5 години

Орбангутаня с миграционната си политика ще превърне унгарците в мигранти в Евросъюза.

19

FG

преди 5 години

Край с ЕС

18

бай Х

преди 5 години

и всичко това заради Сорос и компаниявсички големи в Брю са му протежета

17

преди 5 години

А ако Орбан и италианският му колега натиснат ядреното копче за напускане ?А ако Гърция ги последва след време ?

16

Анонимен

преди 5 години

Това е отмъщението на Зорош и Зорошоидите му.Всичко е заради това, че Орбан изгони крадците от страната си.Така те няма да мога да откраднат милиарди от унгарския народ.Затова му отмъщават.На тях им трябват верни наведени лакеи като Боко Тиквата, а не МЪЖЕ КАТО ВИКТОР ОРБАН.

15

Анонимен

преди 5 години

ЕС върви с пълна сила към саморазпад. И не за друго, а защото се засилва все повече болшевишката политика на изнудване и рекет и опит да се елеминира сувереността на отделните членки. Унгарците първи се опълчиха на СССР, се първи се опълчват и на ЕСсср.

14

хх

преди 5 години

До ХАХАХАТъпи са дребните душици в европарламента!!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Някои питат какво е станало през 1956 година. Ами същото е станало. Не спазват правата, социалистическите ценности. Ще ги направят безгласна буква и най-важното - да им спрат еврофондовете.

12

Иванчева

преди 5 години

С нас непослушните - така се действа.

11

Анонимен

преди 5 години

ЕС върви по стъпките на СССР................чака го дикататура, после разпадане!!!