33

Гoшу

преди 5 години

До 29Еееее, изпускаш си нервите, приятелю :) По-споко го давай, че да не вдигнеш кръвно, на твоята възраст е опасно, ха-ха :)))

32

Анонимен

преди 5 години

А да ти е хрумвало да си потърсиш друг клиент бе, болгарский Брансън? :)

31

До Анонимен 20

преди 5 години

"Виж им биографиите на въпросните най-находчиви и доста неща ще ти станат ясни. Нишката води все до някой обком,ако не и Политбюро."Ами защо търпите? Нека да позная - "Така ми добре,защо да се прекарам".Има два начина - или "ескадрони на смъртта" или национални бунтове.Но всеки се е нагодил и чака някой друг нещо да направи,а той да философства и ако му попадне нещо удобно "да реагира".Няма да се оправи скоро тази държава.И в Англия са си купували депутатски места, но преди 200 години.

30

Ами да

преди 5 години

С изключение на разврата, защото и на времето имаше един виц:"Една чехкиня казала - в България е голям разрват, 10 дена стоях, 15 души ме е...ха"

29

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуТочно толкова е просто ако клиента ти търси плюшено мече, продаваш му пюшено мече ти *** да четеш някоя книга *** *** проста и де6ил.

28

Анонимен

преди 5 години

дрога, алкохол и разврат каквото се търси туй се и продаваАми, да, то някога да се е търсило друго? Въпросът е да отделиш едно място за това, а не като при нас, всичко :)Както казваше една моя бивша колежка: "Абе, момчета и момичета млади, да не мислите, че вие сте някакви новатори? Какво неща правехме в общежитието навремето, ехееее..." Беше някъде 1960-65 набор, смятай кога е била в университета.

27

Анонимен

преди 5 години

Ами туристите са такива, защото ние сме си избрали да идват такива.През далечната 2000 год. когато работех в северните ни комплекси около Варна, а думата "Слънчака" все още не я бяха измислили, основната таргет-група бяха най-най-бедните туристи. Хотели се събаряха и строяха, щото 1. все още беше модерно от комунистическите времена и 2. щото перяха пари, от хора, които нямат хабер какво правят.Логичния резултат - утайката на туристите идва при нас.

26

Анонимен

преди 5 години

Тоеа не е просто български туризъм, това е "успешният" български туризъм.И само да питам - англичанинът от оня ден, дето би охрана и скочи от балкона - него таблоидите ли самго командировали, или това ви извадка на типичния посетител на този "курорт"?

25

Анонимен

преди 5 години

Разбира се - това е емблемата на България и на ГЕРБ извън страната.

24

Анонимен

преди 5 години

"Освен това какъв е проблемът да има едно място на което алкохола и разврата да са концентрирани? Да не би цялата ни брегова ивица да е Слънчев бряг?"На наркоманчетата за какво им е море? Те така или иначе до пясък и вода не стигат, а и да стигнат не са в състояние да оценят качеството. Що да не ги концетрираме в "Белене"? И вода има, и пясък има. И с болива тел ще ги оградим, да не си пречат с нормалното населени. Ама ще писнете "концентрационен лагер"... ми нали това искате - концентрация?

23

Гoшу

преди 5 години

До 5"Това е едната страна на капитализъма дрога, алкохол и разврат каквото се търси туй се и продава"---Ами щом това се търси, значи е най-якото :) Теб като не те кефи, *** на почивка някъде, където има само библиотеки, чети по цял ден или някъде на палатка. Я виж колко просто било :)

22

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин Слънчака да стане цивилизован добре печелещ красив курорт за нормални хора е, ако множество незаконни и полузаконни постройки бъдат разрушени, ако капацитетът на легловата база бъде намален поне три пъти, ако на разчистените терени бъдат обособени паркове, градини и фонтани, ако дюнерджийниците и бараките бъдат заменени от кокетни семейни ресторантчета. И най-важното е, ако анаболените диваци от хомодружинката на Очите и подобните му *** бъдат унищожени.Но това е фантазия

21

Анонимен

преди 5 години

Какво питате глупости!!! ТОВА Е ТОЛЕРИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ ТУРИЗЪМ!!!За пари гЪзЪ си ще дадът !!!Хахахахаха Додохме аи на думата!!!

20

Анонимен

преди 5 години

"най-находчивите" пробихаВиж им биографиите на въпросните най-находчиви и доста неща ще ти станат ясни. Нишката води все до някой обком, ако не и Политбюро.

19

Анонимен

преди 5 години

Е кой ще дойде като по цяла нощ някакви пияни наркомани и алкохолици крещят,трупат отпадъци,чупят и повръщат?

18

Анонимен

преди 5 години

Пазарна икономика! Държавата си вдигна ръцете от всичко и "най-находчивите" пробиха. Къде са хората готови за митингова демокрация и викащи: "Демокрация", "Плурализъм", "Равенство".... Навремето Стефан Цанев каза какво е бъдещето на България в ЕС, но много хора подскачаха тогава. Какво толкова се учудвате, че крет3ните на Европа и особено оригиналната колониално-плебсова на Обединеното Кралство са тук. По-голяма част от тях *** консуматори, а тук алчни търгаши се вживяват като бизнесмени

17

от Берлин

преди 5 години

Тук също се продава дрога и има много места със секс услуги, всичко е регулирано, цивилизовано. Животът е прекрасен.

16

а

преди 5 години

До 10: тия дето според теб отиват "да ядат пасти", тоест семейният туризъм на средната класа, оставят много повече пари от умреляците на социални помощи и хлапетиите, дето идват по бг черноморието. Отделно не създават проблеми и не осират пейзажа.

15

Наркодилър

преди 5 години

А защо купувате дрога бе? Не купувайте дрога, оставете ни да фалираме. А докато купувате ще караме лъскави яки коли а вие ще броите стотинките и ще ставате в 6 часа да блъската цял ден за надника.

14

Анонимен

преди 5 години

Българска работа