93

турист

преди 5 години

Барселона, П. де Майорка, Марбеля, Бенидорм...Всички тези местенца са същите, като Слънчака. А да ....забравих о. Ибиса.Стига сте ревали...

92

анонимен

преди 5 години

това е идеалът на новата класа

91

тонката

преди 5 години

Слънчака е еквивалент на герб - всичко най-долно и пошло

90

Анонимен

преди 5 години

За простите софиянци черноморието започва от Слънчев бряг и свършва в "Слънчака" (легендарно място което го няма на нито една карта.) И по-добре че е така. Все още има райски местенца които ги знаят само хората живеещи близо до морето. Места които още не са се превърнали в жалки копия на софийските ж.к.-та като Люлин и Младост.

89

Анонимен

преди 5 години

Слънчака: Дрога, алкохол, разврат! Това ли е родният туризъм? да това е в Б.лгаристан даже е още по зле

88

Име

преди 5 години

"Слънчака: Дрога, алкохол, разврат! Това ли е родният туризъм?" не разбира се! това е европейският парламент!

87

Анонимен

преди 5 години

Ми то ако не е това , кой мислите ще дойде доброволно в мизерията ни ?

86

Име

преди 5 години

Слънчев браг и Банско - Содом и Гомор на Балканите.

85

Анонимен

преди 5 години

Така е най-лесно. Прости хора не могат да измислят нещо по-добро за туризма. А се искат и доста повече усилия запривличане на големите пари. Задоволяваме се с трохи и жалки същества за "туристи".

84

Сълза

преди 5 години

До СмяхРазликата е, че не пречат на по още 400 000 души там. Реално дискотеките в "Слънчака" събират не овече от 20 000 души ...

83

СМЯХ

преди 5 години

Не съм чул в Ибиза да се оплакват от това! Правят парти след парти и го няма Валери да им намаля музиката.Просто дестинацията е такава.Като сте пенсионери не ходете в Слънчака.Ходете на Албена и Златните.Ето аз например не ходя, защото търся друг тип почивка със семейството ми.

82

Колев

преди 5 години

Много си е хубаво, вие кво искате да има----бонбони, боза и монахини с бурки!

81

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ АКТИВНО ... В КРАЙ ТАКЪВ СИ АЗ ЖИВЕЯ ... ДНЕС АЗ ИСКАМ СИ ТОВА : ДРОГА -СЕКС И РИБА С БИРА / НЕ Е ТОЧНО - АЛКОХОЛЪТ Е СЛЕДА / !!! РИБАТА ДА Е ИЗПЕЧЕНА ;ДРОГАТА ДА МИ Е ЛЕКА ; СЕКСЪТ- /БЕЗ ДА Е СЪС ДЕТСКАТА СЛЕДА /...И ДА МИ ОСТАНЕ -ВЕЧЕН ,ЕЖЕДНЕВЕН И МЕЖДУНАРОДЕН !!!! "БАНЯ-БИРА -БАНЯ -БИРА ЕХ .ЕХ .ЕХ РИБА -БИРА -РИБА -БИРА - БАНЯ - КЕФ !!!

80

Анонимен

преди 5 години

До nikiАма много си прав - трябва да се наливаме и повръщаме публично, показно!? А боят не трябва да е върху жената само, ще ни обвинят в семейно насилие. Боят трябва да става на теферич, да е побоище, масово, да дойде полиция, да се въргаляме кьор-кютук пияни във физиологичните си отделяния... Иначе, кой ще ни види, как ще покажем "джентълменското" си, пък и "дамско" възпитание и сила...

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Това е 1000 лева на човек, сигурно влиза цената на хотела. Т.е. 100 лева на ден. Не е много евтино, но пък е качествено! Заслужава си! А при наличието на деца - направо си е лукс! Няма мръсотия, няма дивашки шум и крясъци, няма лъжи и рекет в цените на допълнителните удобства.

78

Анонимен

преди 5 години

"Слънчака: Дрога, алкохол, разврат!"Докато е "Слънчак" (сленг на тъnи, посредствени същества) - така ще е!И друг феномен - само за двадесетина години, част от черноморските ни "курорти" начело със "СЛЪНЧАКА", се дотъркаляха на нивото на Куба преди 1960 година, създавано от САЩ и други "добродетелни" държави за задоволяване на "по-ниски" страсти и навици на богаташите им.

77

Анонимен

преди 5 години

Тази година дадох за 10 дни около 4000 лева в Гърция (със семейството).И пак ще отида там.Това са едни 4000 лева, загубени от нашите мутро-***, които си мислят, че един турист идва за да му е "ефтинко" и за да бъде одран по 1000 различни начина на дребно.От няколко години съм ударил вето на нашето *морие. И не съм само аз. На доста места вече почнаха да се усещат собствениците, ама трябва поне още 5-10 години да минат, че да ги заболи яката.

76

Анонимен

преди 5 години

Шепа собственици на съмнителни бизнеси желаят точно такъв туризъм и това им се позволява! Държавата може и го е показвала да въдвори ред точно за една седмица! Но няма интерес и визия!!!

75

Анонимен

преди 5 години

Англичаните,защото за тях преди всичко става въпрос,в държавата си,че и още в самолета не смеят да гъкнат! Защото ги чакат ония с големите палки и глоби! Пиене нощно време също няма! А Слънчев бряг е техен по всяко отношение, няма закони,няма задръжки! Рибата се размирисва от главата!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Любопитно е, че все пак Слънчев бряг се харесва на много люде, което говори, че донякъде в нас като хора е заложен естественият интерес да изпростяваме и да правим глупости, точно както ни е заложен и интересът към знания и развитие.