73

Ами

преди 5 години

Не знам как е ама и така не е.

72

Анонимен

преди 5 години

Младо семейство,с две деца,поляци,мои познати,преди два дни се възмущаваха от почивката си на Майорка. Същата работа,същите истории като в Слънчев бряг! Така че ние не сме измислили топлата вода,а копираме за съжаление най грозния туризъм! Е в Албена не е така! Така че има и приятни места все още по Черноморието!

71

Слънчарски

преди 5 години

Тия "издания на Острова" са винаги жалките жълти вестничета като The S*n и DailyStar (Daily Mirror също). Това са най-долнопробните вестници вероятно в целия свят и 90% от статиите им са художествена измислица и хиперболизация да залъгват неграмотните Английски овце да ги купуват. И въобще Англия няма право да пише за когото и да било при положение, че цялата *** от Острова прави най-много мизерии където и да отиде. Евтиният алкохол не им е проблема. Нулевото възпитание е.

70

bolbov

преди 5 години

Гангрена,която никой не иска да отреже, а тя вече обхваща цялото тяло на България.Сбогом Мила Родино ти си незнам какво

69

гио

преди 5 години

молете се новия проектозакон на Ангелкова да не мине, че тогава ще стане голям смях. От друга страна, това че културния туризъм, който споменаха и ръста не се дължи по никакъв начин на МТ и държавата. Това, че зам.-председател на България се занимава с работата на местните общински структури по-голям смях няма и показва колко високо ниво на корупция.

68

анонимен

преди 5 години

ЕХЕЙ НЕ ОТРИЧАЙТЕ. ТОЧНО ТОВА Е НА СЛЪНЧАКА. РАЗВРАТ, АЛКОХОЛ, НАРКОТИЦИ. И КОЙ ДЪРЖИ ПАЗАРА ТАМ ТА НАЛИ МИТЬО ОКОКОРЕНИЯ Е ОКУПИРАЛ ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКС. АМИ ОТ ТАКОВА *** КАТО НЕГО КАКВО ДРУГО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ. А ИНАЧЕ НА ДЕН ПЕЧАЛБА ОТ 500 ХЛ.ЛВ КАК ВИ СЕ СТРУВА. ЗАТОВА И СИ ГО КЪТАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ФИГУРИ СИГУРЕН ГАРАНТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ.

67

niki

преди 5 години

Е какво от това? Нали и такива места трябва да има?!Или пък да си го караме по български - да се наливаме удома с домашна ракия и после преди да си легнем да ударим няколко шамара на жената????

66

До 60

преди 5 години

Слънчев бряг не е България, само много *** човек може да слага знак за равенство. Аз такива асоциации, че виждаш ли България е единствено алкохолна и секс дестинация, съм чувал само и единствено от българи! Да факт е че ние не умеем да продаваме нищо, ние смятаме, че като имаме забележителности и туристите ще дойдат от самосебе си, че от реклама и добри условия за туристите няма смисъл. Най-добри сме в нищоправенето и унижотилната критика към всеки дръзнал да прави нещо.

65

някой

преди 5 години

В България има всичко, всеки намира това, което за което е дошъл.

64

vlady

преди 5 години

Важно е да се привличат елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка и да се провеждат състезания по спортно пиене - спринт и маратон и по балконинг. Слънчев Бряг има сериозни успехи в тези направления.

63

Реалист

преди 5 години

Само *** наричат Слънчев бряг "Слънчака". Това говори и за нивото на тези, които го посещават. Аз за последне път ходих на Мутроморието през 2001 година и не смятам повече да стъпвам там.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Тая лелека колкко е простаааааааааааааааааааааа"---Ама, пък е красива като министърката на туризЪма ... :)

61

European

преди 5 години

До АнонименRazlikata mejdu Las Vegas, Ibiza I Sunny Beach e ot Lom do London. Idi, vij I posle komentirai.

60

Анонимен

преди 5 години

Ами нека си я има тази к..ака, ама защо трябва точно този п..н дом да е лице на българския туризъм. Казвате Вегас, Ибиса и т.н., ама всички знаят, че Испания предлага много повече от алкохолния туризъм в Ибиса. А като се чуе България никой не прави никакви други асоциации освен евтин алкохол и ресни жени. Е, това е ***! После *** обяснявай, че по другите курорти не можеш да се държиш като отвързан и че България има култура и история като повечето ни свързват само с купона и к..те.

59

Анонимен

преди 5 години

Тая лелека колкко е простаааааааааааааааааааааа

58

Реалист

преди 5 години

Няма лошо да има курорт като Слънчака - за мен е отврат, но други си го харесват. Но нека хотелиерите да не го рекламират като семеен курорт, за да лапат пари от всички, а да го представят като шумен купонджийски комплекс.Други курорти да са само семейни - да са чисти, тихи и спокойни.

57

Анонимен

преди 5 години

Слънчака в голямата си част е строен за перачница, не за туристи.Бинго. А и не е само той. Просто едни хора искаха да изперат едни пари и беше най-лесно да вдигнат едни гигантски итонгови кубове, които нарекоха хотели.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен:Слънчака в голямата си част е строен за перачница, не за туристи. Пък хората да си де, но не е добре за прането.

55

Анонимен

преди 5 години

До възмутенТова че ти си възпитал дъщеря си като пропаднала алкохоличка, наркоманка и лека жена, си твой семеен проблем, не е мой или на които и да е било друг. Аз съм ходил на Слънчев бляг преди няколко лета и си изкарах добре, нищо лошо не ми се е случило, нито някой около мен, изнасилени момичета не видях, някой на сила да им налива алкохол в гърлата също. А това, че смяташ за упадък, че младите хора се забавляват, само говори какъв мухлясъл вечносърдит дядка си.

54

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е, че Слънчака съществува. Навсякъде има по един курорт, който обира купонджиите (Лас Вегас ли ще е, Ибиса ли, каквото там), при това главно разни нискотарифни такива.Проблемът е, че не привличаме паралии.