37

Анонимен

преди 1 седмица

Не искаме повече обещания за догодина или в края на мандата!
УВЕЛИЧЕНИЕ НА МРЗ И ПЕНСИИТЕ ОЩЕ СЕГА!

На депутатите им вдигнахте заплатите, нали? С ТРИСТА ЛВ!

36

Българин

преди 1 седмица

Ееех, кога ще станем едно нормално обещство да взимаме големи заплати, да се радваме на живота, да си доставяме удоволствия в живота, да ни премине живота леко и приятно в удоволствия и удовлетворяване на желания, кога да си доставяме удоволствия, животът си тече, а ние само блъскаме, блъскаме, а животът си минава и все по скоро идват..., а егн-то... ееееех!

35

Анонимен

преди 1 седмица

Поскъпването няма да е само до 5- 7 лв на човек, а ще е в пъти повече. Цените на ток, газ, храни и услуги растяха цяла година. Синдикатите нарочно омаловажават удара, който ще ни бъде нанесен, за да не искаме по- голямо увеличение на доходите. Доходите- заплати, пенсии- трябва да се актуализират още сега, а не да ни лъжат с "догодина". Още сега МРЗ трябва да стане 700-800лв. и да се увеличат процентно всички заплати.

34

доволен селянин

преди 1 седмица

математиците на тате хи хи хи

33

Анонимен

преди 1 седмица

Като се нагледахме какво правят гербавите разбойници, червените са мечта.

32

бай Тодар

преди 1 седмица

А бананете как са, вкусне ле са бананете, лапатe ли ге бананете?

31

Анонимен

преди 1 седмица

Ефектът на доминото: Газ, парно, ток, храни... заплати!? Амчъмъ Сикими Гьоту и тн.и тн.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Няма значение как ще се нарече верижна реакция или ефекта на доминото. Щом като едното следва другото (а идва зима и по-високи сметки) в края на краищата ще падне и правителството независимо дали им се иска или не. Проблема е, че на политическия пазар не се вижда нищо читави всичко е или бо.клук или втора употреба.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Гледай, народе, и се учи.

Пък после пак си клати краката и не ходи да гласуваш.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Червените разбойници 45 г. изнесяха богатствата на България в Москва, затова сме на такова дередже сега, а САЩ и ЕС наливат милиарди с България да ни спасяват отопустошенията на червенит разбойници които ни нанесоха.

27

БУЛГАРЕЛА ТЪПА

преди 1 седмица

АЗ НЕ САКАМ ИЗБОРЕ,БОКО УМНОТО Е МОЯТ БОГ--ОН ЧЕ МЕ РАНИ СЪС СЛЪНЦЕ И ВЪЗДУХ....ОТ Е ГОТИН ПИЧАГА--САМО БОКО И ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА,БУЛГАРЕЛИТЕ СА ЗАСПАЛИ ОФФЦИ-РАБОТИ ГИ ЯКО!!!!!

26

Анонимен

преди 1 седмица

Ду пе да му е яко на робина

25

Анонимен

преди 1 седмица

ГРАНД КОРУПЦИЯ С ЕВРОФОНДОВЕ И ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ ЛА ПА КОСМИЧЕСКИ КОМИСИОННИ

24

до 2

преди 1 седмица

Гошу, Гошу, нали вие хитрите третокраки европейци измислихте тая формула. Не руснаците. Какво се на. Ака. Хте пак? Русия ви каза, ние сме за двустранни договори, вие не, като суюз сте били сила. Де ви е съюза сега? Как беше пицата? Да не си обядвал с телефона си?

23

Анонимен

преди 1 седмица

17 - доходите се вдитгат, ама то и разходиет се вдигат непрестанно. Заплатите са в пъти по-ниски от ЕВропа, цените ги догонват.
Много ми е интересно как ОРбан за няколок години съживи икономиката, изплати вънжен дълг от на д 20 милиард, и изгони МВФ, а Унгария върви напред - и то при санкции. БВП няма отоншение, Унгария е по-малка от нас като територия.

22

БайТошо от Отвъдното

преди 1 седмица

Бойко, Лиляно, Юрданке, ама много крадете бе, много ...

21

Анонимен

преди 1 седмица

Добре че биричката поне не поскъпва.

20

Жо

преди 1 седмица

ТОК, ПАРНО, ВОДА- това ни внушават, че е основния проблем на всяко домакинство. Всъщност, увеличението на цените на ток, парно и вода ще увеличи семейния бюджет с 3 %.
ПРОБЛЕМЪТ, за който не говорят е, че храните- мляко, сирене, кашкавал, краве масло, риба, зеленчуци, плодове, кафе, макаронени изделия, колбаси, консерви и др. са поскъпнали с 30 %. Към тях трябва да прибавим бензина, застраховките и данъците за колите, които също "скочиха" с 30 %.
Усещате ли, как ви внушават неистини?

19

Анонимен

преди 1 седмица

Гад ***, в бюджетния сектор вдига, защото това са хората, които задължително гласуват за ГЕРБ.

18

до 2

преди 1 седмица

Ами то не може такива като тебе и шефът ти Цветанов постоянно да плюете Русия с повод и без повод, пък да искате да ви дава евтин газ.
Навремето Брежнев го даваше без пари на бай Тошо, но тогава още го нямаше Пу тьо Плю вналиев.