92

Щерю

преди 5 години

Крайно време е Министерството да отпусне на бедните българи по големи бузи - да духат още по- силно супата...

91

Пешо

преди 5 години

Комунистите и русофилите няма ли да се изкажат колко хубаво е това, че Путин продължава да ни дере, а у нас няма кой да му каже и гък?

90

МИШО

преди 5 години

До Анонимен: ТО Е ЯСНО ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ. ОСНОВНАТА ГОЛЯМА ГРУПА ,РЕШАВАЩА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ,СА СЛУЖИТЕЛИТЕ .ГЕРБ НЕ ГИ СЪКРАЩАВА ,КАКТО БЯХА ОБЕЩАЛИ , А ИМ УВЕЛИЧАВА ЗАПЛАТИТЕ.

89

ЛЮБО

преди 5 години

До Ако Бойко е умен,: ТОЙ ОТДАВНА СИ Е НАПРАВИЛ ИЗВОДИТЕ И ТЕ СА ,ЧЕ БЮДЖЕТНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ МУ РЕШАВАТ ИЗБОРИТЕ. ЗА ТОВА ИМ ПОВИШАВА ЗАПЛАТИТЕ ,ВМЕСТО ДА ГИ СЪКРАТИ С 15-20 % ,КАКТО ПРЕДИЗБОРНО БЕШЕ ОБЕЩАЛ.

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГазпром не е руски,а на руски евреи и западна фирма.Искаме да си върнем шлема на Първанов!

87

до 78

преди 5 години

Графичния, нещо си се размечтал на тема заплати. Ако си фрийлансър с изградена клиентела може и да ги взимаш, но заплатите в гилдията са по-скоро около и под 1500 чисто. Тук не пишат комбайнери, че да си измисляш така на едро.

86

Анонимен

преди 5 години

братската руска газ -най скъпата на Балканите у нас.

85

Бойко и Корнелия

преди 5 години

ще се състезават за гласовете на скандинавците. Кой ще даде повече за всеки един глас?Корнелия обаче се прави на много загрижена за бедните и няма да пропусне да даде щедри обещания на мизерстващите пенсионери.Бойко, ако е умен, да си помисли какъв е ефектът от изявлението, че за ГЕРБ пенсиите не са приоритет.Не получат ли финансова подкрепа през идващата гладна зима, пенсионерите ще го накажат на предстоящите избори.

84

Ако Бойко е умен,

преди 5 години

ще съпостави две цифри:Колко човека приблизително отиват до урните, за да гласуват през последните десетина години?Какъв е броят на пенсионерите в България?После нека да провери коя социална група е най-дисциплинирана по време на избори? Ще установи, че това са пенсионерите, които още по времето на соца са научени, че ако не идат да гласуват, после може да имат неприятности. Затова още рано-рано се запътват към избирателните секции. Навикът е втора природаПосле Бойко да си направи изводите

83

Анонимен

преди 5 години

засрами се мухобоико време е да те измете народа

82

Анонимен

преди 5 години

До 85 .Прав си но все пак малко сектори взимат добри заплати.

81

Чиновник

преди 5 години

До Анонимен 84Ако се научиш да пишеш грамотно и да си структурираш правилно мислите, може би и на теб ще ти вдигнат заплатата. Досега никъде не се е чуло и видяло на неграмотни и глyпави хора да се дават високи заплати.

80

Анонимен

преди 5 години

До До анонимен 78"като сте графичен дизайнер това е много близо до ит"----------------------------------------------------Ти изби рибата, бе човек! Все едно да кажеш, че всеки, който може да кара кола е автомеханик. Или всеки зидар е архитект или проектант. Дай малко по-сериозно.

79

Анонимен

преди 5 години

Хайде помислете,колко естествено руси калинки са държавни служители,ще им овеличим заплатите за сметка на това познайте за кого ще гласуват на скоростно престоящите избори

78

Гювеч

преди 5 години

До Анонимен 81Всички искате да плащате ниски цени, но да взимате високи заплати, за да кътате пари по дюшеци и буркани. Това няма как да стане. Парите са, за да се харчат, а не да се кътат.

77

До анонимен 78

преди 5 години

Вие говорите глупости като сте графичен дизайнер това е много близо до ит не сте учител нали.

76

Анонимен

преди 5 години

Става отвратително. И никой не може да обясни защо цените неистово се вдигат. Как ще живеем.

75

Анонимен

преди 5 години

Работете за Герб и ще станете роби .

74

Анонимен

преди 5 години

10% за бюджетния сектор, т.е. преди всичко за учителите, лекарите и фуражките, дали ще компенсират увеличението на цените?

73

Анонимен

преди 5 години

До До бай ГеоргиПълни глупости говорите, нито съм тираджия, нито съм ИТ, работя като графичен дизайнер, заплатата ми е 2500 лева.