57

Zaki

преди 8 месеца

Vav Rumaniq min. zaplate e ve4e 820lv, a horata tam prodyljavat da protestirat......a nie koga? Jivota si vyrvi kakvo 4akame?

56

Анонимен

преди 8 месеца

Огромното стадо хайлази с тлъсти заплати ще получат увеличение.
Разни калинки, султанки, балдъзи баджанаци и всякакви други ститутки от ГЕРБ.

55

8===o

преди 8 месеца

Честито на българските русофили ,които правят всичко възможно газпром да продава на каквито цени реши в България.

И най-вероятно ще са едни от най-засегнатите от новите цени на газа.

54

бай Герги

преди 8 месеца

До Анонимен 52

За да живееш нормално в София ти трябват МИНИМУМ 2000 лв. ако НЕ плащаш наем. Ако плащаш наем, към 2000-те добавяш сумата на наема. Ако сте семейство с едно дете тогава ти трябват поне 4000 лв. месечно. Това са пари за нормален живот без разточителства. Всяка сума по-ниска от тези, означава лишения от разни неща. Примерно ходене на почивка за 1 седмица, вместо за 2, кола на 13+ год. вместо на 5-7, заведение веднъж в месеца, вместо дваж и т.н.

53

Чиновник

преди 8 месеца

Народе, като смятате, че положението е зле защо си траете? Уж 70% били бедни, гладни, голи, боси, пък никой не протестира. Да не би пак пак да хленчите, колкото да се намирате на приказка?

52

Анонимен

преди 8 месеца

Кажете ми за да живееш в голям град ако заплатата ти е 700 800 ще ти стига ли за наем сметки разходи и ресторанти поне един път в месеца или медицински услуги.Или ти трябва поне 1500 1600 лв чисто.Виждам наемите са по 500 700 лв но и предлаганите заплати масово са по 700 900 лв как да стане?

51

Анонимен

преди 8 месеца

Къде са милите герберастчета да обясняват как разБойко е успял да вдигне МРЗ тая година и колко е била МРЗ при Станишев преди 10 години пък колко е сега

50

Анонимен

преди 8 месеца

Къде е разБойко да обяснява колко е хубаво да се живе в България? 10% на бюджетния сектор а МРЗ кога? Може би преди следващото шоково увеличение?

49

Анонимен

преди 8 месеца

Само ГЕРБ! Досега няма по-успеше премиер от Борисов, с изключение на Ив. Костов! Отново, за пореден път, ще изберем да управлява ГЕРБ

48

Къде е е БГ-то

преди 8 месеца

Еми тва е голям парадокс , според управляващите ние сме най примерни в Европа и сме и най зле финансово , Унгария е от най лошите , а пък са ни задминали май европейският съюз толерира страни като БГ- то да са изцяло зависими от МВФ

47

работник

преди 8 месеца

Вярно е ,че издръжката на човек ще се вдигне с 5-7лв на ден!
Ако за деня нямаш 30лв си пълна трагедия!
С 30 лв на ден човек е абсолютен скот и е на прага на оцеляването(лечен опит).
За да е фифти-фифти работата с разходи и доходи трябва да имаш мин.50лв на ден!(пак личен опит)
Сега съм на 70лв на ден и да ви кажа честно стигат ми и съм много доволен!
Ако имам по 100лв на ден доход за мен това са си вече яко пари и ще се чувствам като богаташ!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Бай Ганьо винаги си е бил страхливец и Андрешко.
Само дращи по форумите, обаче съм сигурен, че на 16-ти пред НС ще има само около хиляда полицаи и най-вного трима човека - двама от които ще са Кольо Босия и Йоло Денев.

45

доволен селянин

преди 8 месеца

до 40
Правителството и да си иде цените си остават
проблема е че никой нищо не произвежда половината от хората са на държавна издръжка (чиновници полицай лекари учители военни и так далее)
другите са се фърлили да строят кат за световно а реално няма фабрики земеделие

44

дядо Пенс

преди 8 месеца

А на мен ,бе Борко Чворко ??? А тия 103 € и половина че се умира от глад ,бе Чворко !!!

43

Неграмотен депутат

преди 8 месеца

Пари за българина няма,защото той е мързелив,не иска да бачка на Сланчака за 200евро на месец.

42

анонимен

преди 8 месеца

ДО 29 И КАТО ОТИДЕШ ДА ГЛАСУВАШ ДАЛИ ПОСЛЕ БЮЛЕТИНАТА ТИ НЯМА ДА БЪДЕ ПОДМЕНЕНА С ТАКАВА ЗА ГЕРБ. И ПАК НИЩО. ПАК ИЛИЯ НАЧЕЛО НА ХОРОТО. САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ОПРАВЯ НЕЩАТА. БЪЛГАРИНА НЕ Е ЗА ДЕМОКРАЦИЯ. ВИЛАТА ТРЯБВА ДА Е НА ВРАТА И ТОГАВА НЕЩАТА СЕ ПОДРЕЖДАТ.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Като бутнем Бойко, падат всичките. Ефектът на боулинга.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Напрежението расте с всеки изминат ден. Въпреки че българина е много страхлив ще се вдигне зимата и правителството ще си отиде. Ще има избори и БСП и ГЕРБ ще си разменят ролята, но БСП въпреки желанието няма да успее да реализира намеренията си и отново ще има извънредни избори. Тогава на ход ще е Президента Радев и вероятно тогава в България ще се усети истинска стабилност, реално повишаване на доход и спад на корупцията.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Аааа ха ха ха ха . ...мълчи народа, глухо и тъжно звънтят окови..... Честито на 80% д е б ил иииииииии

38

анонимен

преди 8 месеца

АБЕ ВИЕ ВСЕ БЮДЖЕТНИТЕ ЗАПЛАТИ ГЛЕДАТЕ И ДАЛИ ЩЕ КОМПЕНСИРАТ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ. А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ПЕНСИИТЕ КАК ЩЕ КОМПЕНСИРАТ ЦЕНИТЕ. БОЙКО ПАК СИ ОСИГУРЯВА ОТРАНО ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ЕЙ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА. ЗАПОЧНАЛО Е ДИВО РАЗГРАБВАНЕ И КРАДЕНЕ И НЯМА ДА ИМА КРАЙ. А НАРОДА СЕ ПРИМИРЯВА СЪС СЪДБАТА СИ. ВИЖТЕ В РУМЪНИЯ КАКВО ПРАВЯТ ПАК СТАЧКУВАТ А ТУК СЕ НАНКА.