150

Боби

преди 9 месеца

До форд Бракс -идва..
"Нато за нула време печели въздушно превъзходство..."

2008 година Руската намеса в Грузия - свалени са няколко руски самолети както от ПЗРК но повечето от един Бук М1 доставен от Украйна това е АНАЛОГОВО - ЦИФРОВ комплекс - тоест на границата на съвременните комплекси може да стреля по толкова цели колкото изправни огневи установки има макс 6
Бук-3 който сега постъпва в РФ обстрелва в ЕКСПОРТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ по 6 цели на огнева установка 8бр
МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА С ВСЯКА ПВО

149

Поручик Ржевски

преди 9 месеца

Уважаеми лорд Бракс,
ушанките са доста по-добри в ракетите от западните държави. Това го каза дори и господин Тръмпов.
Така че и вие лордовете в УК се стегайте.
Апропо термина "пълна мобилизация" в контекста на Канада и САЩ и Англия звучи меко казано нелепо. Там първо трябва да се уточнят кой от какъв пол е.

148

форд Бракс -идва..

преди 9 месеца

Ржевски--- ако видите Канада Австралия и Великобритания да извършват пълна мобилизация направо хвърляите ушанките и бягаите.....значи НАТО за нула време печели въздушно превъзходство след това веднага трябва да изтреляте ядрения арсенал и да се самоликвидирате ,най-вероятно Русия би опитала първи изпреварващ удар / ядрен/ но съм сигурен че и НАТО би опитала ,какви танкови учения ми говорите тука танкови учения в тундрата-щуротии.

147

Поручик Ржевски

преди 9 месеца

Сравненията между военните бюджети на САЩ и РФ и Китай са просто мега вдлъбнати.
Можеше да изглеждат смислени, ако руснаците и китайците купуваха военна техника от САЩ.
Но понеже си произвеждат сами и там се плаща само цената на желязото и то изкопано от китайски работници за 30 долара на месец.
Войниците в РФ и Китай не взимат по 2000 гущера на месец.
И така нататък....
Все едно обяснявам на детето ми, много сте зле...
Още Северна Корея не сте оправили, РФ и Китай били слаби :))))))

146

форд Бракс -идва..

преди 9 месеца

Когато руски пехотинец ,мотострелковак ,танкис ,артилерист види американски воиници значи боят е в минало време и те се предават---точно както иракчаните без да са водили бой се предаваха като видят апачи който плюс това е на разузнаване ,онея така ще ги зачасат ,че ни танкове ни организация ще остане със стотици хиляди ще хвърлят автоматчетата....ще им се видят и космическите войски и Пьотър първи...къде си мислят ,че са тръгнали -боен опит тинтири минтири....

145

Ewto

преди 9 месеца

"На Запад са убедени, че режимът на Башар Асад ще използва химически оръжия и американската коалиция ще нанесе в отговор още по-мощен удар в Сирия". Е как няма да са убедени като иннсценират всичко. Асад почти е спечелил войната за какво му е да използва химическо оръжие, за 30 жертви ли ?

144

С други думи:

преди 9 месеца

Който не е годен да прави изкуство и научни трудове,прави тояги и боксове.

143

Анонимен

преди 9 месеца

До Мл.

Сигурно се чудиш, как тези без интелект и култура правят по-добри оръжия от умниците? Няма да го разбереш, над нивото ти е.

142

Во Нгуен Зияп

преди 9 месеца

до 140

Що не ми каза по-рано, че е толкова важен военния бюджет бе? Ние имахме 200 пъти по-малък от американците и им разпаряхме 3адницитe. Сигурно всички военни по света са ни се присмивали. Не сме спазвали златното военно правило, като имаш по-малък бюджет и да се предаваш. Мани, мани, изложили сме се!

141

Ким Чен Ун

преди 9 месеца

До некъфф Влиза фелдмаршал Каител в залата да подписва капитулацията на Германия и гледа до Руският генерал ,английският и американски генерали и Френският и пита с презрение Ама и тези ли са ни победили ? .Та Французите ги знаем що за войници са ,те могат да се бият само срещу народите на Микронезия и другите острови из Тихият океан .С някой по солидна армия са гола вода и кал по ушите .Както при село койловци преди няколко години .

140

Ким Чен Ун

преди 9 месеца

До Анонимен Вагнеровци се изгубиха там където се изгубиха и американците при ЕТтанф .Нали си чел как Сирийските партизани избиват американците който са незаконно в Сирия .А ТЕ ПЪК СИ ПРИКРИВАТ ЖЕРТВИТЕ И НЕ КАЗВАТ КОЛКО УБИТИ СА ДАЛИ ДОСЕГА .

139

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 140
Ехх умнико
ето ти малко нещо за РАЗМИСЪЛ
Лиценз и Патент за оръжията в САЩ са собственост на ЧАСТНИ ФИРМИ и ПЕНТАГОНА ПЛАЩА КАТО ПОП ТЪРГОВСКАТА ЦЕНА
В РФ и КИТАЙ интелектуалната собственост е за държавата и след това заводите произвеждат НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЦЕНА ЗА ДЪРЖАВАТА(плюс малка печалба)

Ъпгрейд Танкове
Абрамс М1А1(1990-2000) до M1A2 SEP3 - 6 мил $
Т-90А/С(1990-2000) до Т-90М - 1 мил $
Т-72Б(1970-1980) до Т-72Б3 Мод 2016 - 400000-500000 $

Т-14 Армата чисто нов 4-4,5 мил$

138

Анонимен

преди 9 месеца

НЕКА НАПОМНЯ НА КОНТИНГЕНТА ОТ КАРЛУКОВО, ЧЕ САЩ ИМАТ 6 ПЪТИ ПО- ВИСОК ВОЕНЕН БЮДЖЕТ ОТ РУСИЯ И ПО - ГОЛЯМ 3 ПЪТИ ОТ РУСИЯ И КИТАЙ, ВЗАЕТИ ЗАЕДНО - ПРОВЕРЕТЕ В НЕТА ОФИЦИАЛНИТЕ ДАННИ! ТАКА ЧЕ ТОЯ ЦИРК Е ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА, МАТРЯЛА ДА СЕ РАДВА....

137

Анонимен

преди 9 месеца

БЕ ТЕ РУСНАЦИТЕ И КИТАЙЦИТЕ САМО ЯПОНИЯ НЕ МОГАТ ДА БИЯТ, КВО СИ ИГРАЯТ! НА ТЯХ ИМ ДАЙ НЯКОЙ ПО -МАЛЪК ДА ГО ПРЕВЗЕМАТ - БЪЛГАРИЯ, УНГАРИЯ!

136

Мл.

преди 9 месеца

Който не може да се хвали с интелект и култура,се хвали с тояга и мускули.

135

некъфф

преди 9 месеца

До Анонимен 131
Ти пък ...Франция и Войници...тия две думи в едно изречение са несъвместими...
Защо не преброиш колко са паметниците послучай ВСВ на територията на Франция..Пробвай се...Прегазил ги е чичо Хитлер та се е пушек вдигал..Те кат женките им са вдигали полите си...Лицемери..А от ПСВ има паметници в почти всяко село, защото са избити милиони м и от немски куршум , и от френски , защото след като са видяли безсмислието на окопната война доста от тях са дезертирали. А там ги чака куршум.

134

Онзи до Гошу

преди 9 месеца

Къде видя обиди в думите ми ве джендърче? Това са наименования измислени от вас либералите, развяващи шарени знаменца.

133

Weiss

преди 9 месеца

Само не ми стана ясно защо спечелилия гражданската война Асад ще използва химическо оръжие в последната крепост на джихадистите в Сирия??? Защо някои от коментиращите вярват в това ми е ясно.

132

Българин

преди 9 месеца

Мачкай, Влади!

131

Гoшу

преди 9 месеца

До 132

Ха-ха-ха-ха-ха, искрено ме развесели. Ами аре де, стига голи приказки. Действайте. Ама не забравяйте, че там е територия на САЩ, а те здраво удрят през ръчичките :))) Това не е украинския Крим