169

мдаа

преди 5 години

Аноракът на репортера беше много модерен през 1970 година

168

Едо

преди 5 години

Много страхливи народни врагове сте от днесбг. Един ден ще отговаряте пред Народния Съд за покушението срещу ИСТИНАТА И ПРАВДАТА СВИШЕ. Лично аз В ОНЗИ ДЕН ще свидетелствам срещу вас, жалки баби и от двата пола, на СЪДА ПРЕД ГОЛЕМИЯ БЯЛ ПРЕСТОЛ. БОГ ЗАПИСА ТОВА, КОЕТО ТОКУ-ЩО КАЗАХ. ЕТО, ЩО Е ФАНАТИЗЪМ: НЕБИБЛЕЙСКА ВЯРА! ВСИЧКИ НЕГОДЯИ НА ПОКАЯНИЕ ПРЕД ОЛТАРА НА ОТЕЧЕСТВОТО!

167

Анонимен

преди 5 години

До И сега......само си представете - един милиард тежко въоръжение бразилци, руснаци, индийци и китайци + военна техника се изсипват за един ден в САЩ в продължение на два дни.Представям си.Американците няма да могат да ги изхранят.Ще изпукат от глад!После ще трябва да превърнат пустинята Невада в гробище за бразилци, руснаци, индийци, китайци и тем подобна ***.

166

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25С това учние Вова и Си информираха говедоидите от САЩ,че изхвърлят вече пробития щатски доларЕдин пробит долар е 80 не пробити рубли.

165

456

преди 5 години

ДАЛИ ЩЕ ПУБЛЕКУВАТ БРОЯ НА НЕЩАСТНИТЕ СЛУЧАИ - НА ЗАГИНАЛИ ПОВРЕМЕ НА УЧЕНИЕТО?

164

Свещеника

преди 5 години

Да живее руската непобедима армия.

163

Анонимен

преди 5 години

Русия е миролюбива. Наблюдава мирно как китайци на нейна територия въртят успешен бизнес.

162

Анонимен

преди 5 години

Колкото и оръжия да дрънка Русия.Сибир върви да стане на Китай. И баница да забърка Путин на Китайския президент. Китайците си свикнаха в Сибир от 40г. И се разширяват.

161

Гост

преди 5 години

Кой в каквато сфера се чувства велик, но има постоянно чувство за малоценност точно в тая сфера прави това което прави Путин.

160

Бонобо

преди 5 години

До Боби 157На американските самолетоносачи са станали СТОТИЦИ инциденти с летален изход или в най-добрия случай - загуба на самолети. Даже един случай на засмукан от двигателя мотаещ се *** от палубния персонал. Има справки в Интернет.Най-лошото ще се случи, ако 2-3 Калибра ударят кериъра. Или "Циркон". Или от височина 31 км два МиГ-31 изстрелят по един "Кинжал". От "Джералд Форд", и да не потъне веднага, няма да излети и пощенски гълъб.

159

Анонимен

преди 5 години

А случката от пролетта с ЧВК ВАГНЕР или ИХТАМНЕТИТЕ е предупредителен изстрел за Путин

158

Боби

преди 5 години

До Анонимен 155Скорошни инциденти с Ф-1821-04-2018 птица в двигателя каца аварийно14-03-2018 пожар 2 загинали06-12-2017 пожар каца аварийно12-08-2017 катастрофира след излизане от пистата при кацане06-06-2017 аварийно кацане проблем с двигателя21-04-2017 Пада във водата след неуспешно кацане на Самолетоносач край Филипините

157

Tsveta

преди 5 години

Обаче сащисаните от двеста кладенеца вода вадят, за да докажат, че Китай и Русия НЕ са военни съюзници ...Нито даже официалната версия на Китай, че изпратиха свои флот да помага на руснаците в Сирия, че постоянно правят съвместни военни учения и какво ли не ...Не и не значи, не са съюзници като казваме бре...хахахаха

156

Анонимен

преди 5 години

Учението "Восток 2017"със сигурност няма да попречи на САЩ да нанесе удар в Сирия щото такова няма и не е имало!

155

Ха ха ха ха

преди 5 години

Ученията предизвикаха недоволство у НАТО.....сиреч фащ.И какво още предизвикаха ?Мразя руснаците,но външната рецидивиска политиката на фащ я мразя 1000-да пъти повече.Няма държава в световен мащаб,в чийто суверенитет фащ да на са си напъхали носа.Налагат мерки за ,,сигурност"избивайки стотици хиляди невинни по света.А сега същите тия престъпници заплашват и съда в Хага с цялата си извратена наглост.

154

Боби

преди 5 години

До Анонимен 155А колко самолети са "ЦОПНАЛИ" при експлоатацията на САЩ самолетоносачи ... Последния за който знам беше чисто нов Ф-18Е при миналогодишната подготовка на САЩ самолетоносач Роналд Рейгън за поход към бреговете на Северна Корея

153

Боби

преди 5 години

До Анонимен 154 155Ехх Експерте Разбрал недоразбрал1. Кузя в старото изпълнение има освен авиокрилото от до 40 самолета и хеликоптера и 12 свръхзвукови противокорабни крилати ракети с обсег 700км(по документи реално може да е повече при ползване на Ядрена бойна глава)Има ПРО комплекси Каштан, ПВО комплекси и Противолодъчно оборудванеТоест пълен комплект 2. Т-14 е скъп даНо 95% от целите на всеки съвременен танк са пехота и дотовеЕфективността е както на Т-72За това 10 Т-72 вместо 1 Т-14

152

Анонимен

преди 5 години

До БобиВъпросния "Чушкопек" е пълноценен боен кораб който може сам да се пази дори без авиокрилото сити на 4-те самальота авиокрило ли им викаш бе? Помниш ли единия миг как цопна у водата, щото колхозниците не можали да го хванат :)

151

Боби

преди 5 години

До Анонимен 152Оня "Чушкопек" е в Капитален ремонт след 30 години експлоатация без основен ремонт Само си представям дали западен кораб с техните доста по финни и точно изработени системи може да оцелее на вода толкова време без ремонт и поддръжка.Освен това Въпросния "Чушкопек" е пълноценен боен кораб който може сам да се пази дори без авиокрилото си което не не може да се каже за друг самолетоносач дори Индийските и Китайски такива разработени върху техническата документация на "Чушкопека"

150

Боби

преди 5 години

До форд Бракс -идва.."Нато за нула време печели въздушно превъзходство..."2008 година Руската намеса в Грузия - свалени са няколко руски самолети както от ПЗРК но повечето от един Бук М1 доставен от Украйна това е АНАЛОГОВО - ЦИФРОВ комплекс - тоест на границата на съвременните комплекси може да стреля по толкова цели колкото изправни огневи установки има макс 6Бук-3 който сега постъпва в РФ обстрелва в ЕКСПОРТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ по 6 цели на огнева установка 8брМОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА С ВСЯКА ПВО