89

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуАма путинoпитеците защо харесват ***, като никога не са живели в нея за мен е пълна мистерия_______Ами плащат им за да я харесват, това е като платената любоф, за 100 лева правят всичко по желание на клиента

88

Анонимен

преди 5 години

Санкции!!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Настъпващ отказ от долара.

86

Анонимен

преди 5 години

Русия играе на световната шахматна дъска не само със сила и оръжие.

85

Гoшу

преди 5 години

Значи какво си мисля. Аз примерно съм живял и ходил из цяла Европа. Харесва ми начина им на живот и ценностна система. Живял съм в Англия, Холандия, Италия и Испания. По 1 година. Ама на Запад много бачкат и в БГ си е по-добре, някак си по-айляк Но си я харесвам Западната Демокрация. Живях и в Перу, там хората са като биволи - всичко бавно и спокойно се върши, без никакво бързане. И тях ги харесвам. Ама путинoпитеците защо харесват ***, като никога не са живели в нея за мен е пълна мистерия

84

Анонимен

преди 5 години

а Кузята участва ли в маневрите ? надявам се ако участва да са го заредили с по-сух ***, че последния път окади целото средиземно море

83

извънредни новини

преди 5 години

Притеснен от моща на Русия , г-н Сорос започна да сменя авоарите си , от долари в юани и рубли . Пожелателно е всички български евро-атлантици да последват примера на патрона си , макар и да разполагат само с жълти центове , подхвърлени им от фондациите на г-н Сорос !

82

Дрънкане русофобство

преди 5 години

"Авангард" лети с 24 000 км/ч. и МАНЕВРИРА.Партенката с която Рейгън надхитри Гробчо за ПРО,рижавата лисица пак подхвана.Военни учения прави всяка истинска армия,за да е БОЕГОТОВНА.Ние правим "учения",с които запознаваме нашите военни,каква техника им се числи. Елцин въобще не правеше,защото бе предател. Нашия "летец" се качва на хеликоптера и ....Забравил да лети.Едноцветните правят мащабни учения.Многоцветните търсят козички за компания.А ние...лаем срещу Луната !!!

81

321

преди 5 години

До botoТи какво искаш да кажеш че САЩ не са агресори и терористи!!!жалко за теб човече жалко ....

80

СатаНАТО

преди 5 години

Щом имат такива вълшебни способности, нека ги предизвикат да прехвърлят 300 000 човека в Сирия.Или не 300, нека прехвърлят 100, или дори само 60 000. 60 000 не ви трябвало да са му проблем на ***.

79

Анонимен

преди 5 години

До 79Хихи ок :) А Русия кога смята да излиза от кризата? Минаха 30 години вече...

78

Анонимен

преди 5 години

Русия увеличава територията си и населението си. ЕС се разпада, САЩ са в тежка икономическа криза.

77

Анонимен

преди 5 години

До 68Как точно света е друг??? КАкво се е променило точно? Това, че Русия била направила военни учения? Вие нормални ли сте? Русия си е същата *** и може да се прави на сила само в региона. Нищо не се е променило. Една мижава Турция им сваля самолетите и те не гъкнаха. Я ми се маате.

76

ейййй

преди 5 години

До ГoшуТи какво искаше да избухне кървава война заради тази провокация?за отряда Вагнер има много лъжи и заблуди,Грузия нападна Северна Осетия и изби много хора и Русия ги спря а за Украйна всички знаем за преврата на фашистите само ти май не знаеш.

75

българин

преди 5 години

До боли ви"Вия"?????Абе ВИЕ позитанските селяци нямате ли български речници?

74

до 72

преди 5 години

Не е важно какво казват, а какво правят. Погледни на картата на света 1850. Виждаш ли колко е голяма Русия. Всичко това, което сега не е част от Русия е крадено от завистливите, алчни, немски племена. Знаеш сигурно,че англо-саксонците са немско племе. Не ми пропагандирай варварството на янките.

73

Анонимен

преди 5 години

Руски издания: Мащабните учения на Русия пряко свързани със Сирия---ще тренират изнасяне от Сирия със скоростта на бит пeдeрaст :)

72

Анонимен

преди 5 години

Аз от долара не се отказвам, а какво правят Турция, Русия и Иран си е проблем на болните им параноични диктатори.

71

Гoшу

преди 5 години

Искам путинoпитеците да ми кажат, след като Турция им свали самолета и убиха пилотите какво стана? Забраниха вноса на турски домати и джуджака каза никой да не ходи на море в Турция :) Американците им изпариха няколко стотин човека от отряд Вагнер и какво стана? А? Нищо ли казахте? Правилно! Ами такива са си колхозниците. Устата им голяма и перченето, иначе кръгла нула. Само с по-слаби могат да се бият, като Украйна и Грузия. Жалко, че Украйна си предаде ядрените оръжия

70

ЦЕНТРАЛАТА

преди 5 години

събуди всичко каквото е останало евросифилистично много бързо, да започва да трака с костеливи, жълти пръстчета по клавишите. Как така всички изведнъж толкова се възбудихте? И писаниците ви едни и същи. Т ъ п и НЕОКОНЧЕТА произведени в РБ.