41

Популист

преди 5 години

Популисти сте вие. Лъжци безподобни. Много добре знаехте, че ни лъжете за пенсиите и заплатите, ама подлъгахте народа и после свихте перките. Дотука бяхте!

40

Емигрант

преди 5 години

Тоя, дето непрекъснато говори против емигрантите, да знае, че най-големият дял от инвестициите е от тях! Те не са тръгнали от добро да търсят препитание в чужбина. Къде са минималните заплати, които обещахте?! Не ставало така, обясни Валерката, ами не го ли знаехте, защо ни излъгахте!

39

Анонимен

преди 5 години

Пишман патриотарите няма да изпуснат кокала. Както са казали умните хора птичето веднъж каца на рамото. Изпуснат ли го втори път дълго ще чакат а може и да не дочакат. Като ги слушм тези които са се излъгали да гласуват за тях маи никога повече няма да видят парламата. Даже едни казват че щели с тези 20 лв към пенсиите които тока и парното им изядоха пет пъти щели да им купят свещи да си светят щото били социално слаби.

38

БОТЕВ

преди 5 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат

37

Анонимен

преди 5 години

ПАТРИОТАРИТЕ ОБЕЩАХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ 300 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ.ОКАЗА СЕ, ЧЕ СА НИ ИЗЛЪГАЛИ.

36

Хаха

преди 5 години

Взето решение (има го само на сайта на ВМРО) да се изпълнява управленската програма. Тя тази програма нали основно се състои в отклонение на вниманието от сериозните въпроси? Та вие си изпълнявате програмата...

35

Въпрос

преди 5 години

Вярно ли е, че Валери поискал да се отнемат пенсиите и здравните права на родителите на емигрантите? Вярно ли е???

34

Гост

преди 5 години

Каква управленска програма, какви пет лева?! Смешници! Само че нашият живот не става по-добър като гледаме цирка ви.

33

Анонимен

преди 5 години

Докъде се докара България .По времето на Костов тези негодници бяха просто изпаднали комунистически доносници .Днес крепят Бойко Борисов във властта!Той вече не може без тях .

32

Коментатор

преди 5 години

Властта е сладка... Защо ни занимавате с проблемите си, а не решавате общите проблеми на нацията?! Това никога не е било. Най-неработещото правителство!

31

Анонимен

преди 5 години

Костов липсва в управлението !

30

ОТВРАТ

преди 5 години

Политически хамелеони , ВЛАСТ И БЛАГИНКИ НЕ СЕ ИЗПУСКАТ !!!

29

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Коалицията е бетон...Нинова е бясна...

28

Анонимен

преди 5 години

Министърът на финансите клати Бойко Борисов. Методиев пък клати останалите си министри, които все още не са си подали оставките. А журналистите и политиците говорят за политическа стабилност, както и това че в България изобщо нямало политическа криза.

27

House M.D.

преди 5 години

"Тримата ***" еп. пореденУчастват:*** първи: Валери Симеонов Балевски - неговият баща е бил едва на 16 г., когато е разстрелвал невинни хора, вадейки ги от къщите посред нощ.*** втори: Иван - съсипал живота на хиляди българи, Иван настоява да бъде съсипан животът на още хиляди.*** трети: Свободен Николов Желязков - благодарение на неговите лични заслуги най-бедните българи вече са в десетката на "Форбс".Доньо Донев: Бойко Методиев Борисов /сценарист, режисьор и продуцент/.

26

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов , вие другари от четворната корупция ! Статистиката от днес : Българките умират най млади !!!!!!Собственикът на ГЕРБ увеличи пенсионната възраст от 55 на 64 години !!!!Народа кълне и проклина !!!А скиците от снимката обещаха високи пенсии !! Срам и мъст !!!

25

ИСТИНАТА

преди 5 години

Тия тримцата добре са си направили сметката, лапнаха постовете и парата, комисионните си вървят отделно, а и кражбата каквото докара горница...еехееехее рахат е работата. Шкембалака, простака и ибрика наредени един до друг...мамини сладки, патриотчетата ни те. Хем ще лапат здраво, хем и оня серсемин от банкя ще е на власт..екстра, а народа..народа ще ги преизбира понеже няма памет а и е пристрастен към топли кебапчета с бел леб и срудена бира..колко му да се залъже пак...важно е да има гнетене!

24

Анонимен

преди 5 години

Те погребаха България !

23

Анонимен

преди 5 години

Национални предатели до един !Хайтов би ги заплюл !

22

Анонимен

преди 5 години

Всички са обединени. Всичсо е стабилно. Всички са успешни. На дъното сме.