49

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам, роми, наркомани, обратни и тем подобни, но не ги мразя както повечето злобни българчета, заради такива комплексари е тази песен, не защото в конституцията не пише нищо лошо за изброените по-горе, няма по-завистлив, злобен народ - вечните роби !

48

Д-р Хаус

преди 5 години

Настоятелно препоръчвам на г-жа Манева посещение при личния и невролог за коригиране на медикаментозната терапия за оросяване на мозъка.Очевидно дневната доза от гинко билоба вече е недостатъчна и ще трябва да се изпишат нови, по-силни медикаменти

47

Мислещ

преди 5 години

Цветана Манева безспорно е голяма актриса и затова беше длъжна да помисли ...

46

Стига вече

преди 5 години

И за кой ли път някой под чужда диригентска палка ни вменява колко сме калпави като народ, колко сме мразещи, на нас, всеки от които има или ограбен дом, или разрушена собственост, откраднати пари и техника, или обезчестена стара майка или млада девойка, или пребит млад или възрастен човек ОТ РАЗЛИЧНИТЕ, ОТ БЕДНИТЕ ЦИГ***НИ!

45

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не се очертава "завинаги" да трае дълго. както е казал народа - никога не е късно да станеш за резил.

44

Не вярвам

преди 5 години

! Специално тоя Азис и двуличник и нагаждач! Нали беше рус, а се оказа чер?! Нали беше ***, а си направи дете! Нали беше добронамерен към българите, а каза че сме лошите! Сега усети,, пазарна"ниша и реши да спекулира с бедността и чувствата на хората! По дявол.те, тоя е милионер, защо не помогне на една дузина бедни, а с песнички се,, бори"с бедността? Жалко за Манева, до сега уважавана от мен актриса, но винаги има възможност да се изложиш,!!!!

43

Snorky

преди 5 години

Ама Азис и кауза ли имал?!

42

Анонимен

преди 5 години

Хора с нейната партийна история се интересуват само от едно-ПАРИТЕ! По-добре да са в долари, американска (империалистическа) валута.

41

Анонимен

преди 5 години

Тая бабушкера никога не е била добра арктриска а партийна и комсомолска секретарка. На всички е ясно че за нищо не е ставала и не става. две думи я описват напълно ..Бездарие и Продажност.

40

Цветана МААНЕва

преди 5 години

Колко струваш, госпожа?

39

УМЕН

преди 5 години

Коя кауза ***, Цветано? Да изкарва кинти ли? Защитавай я, ти имаш нужда.

38

House M.D.

преди 5 години

Като оставим настрани ролята й на майката в "Ян Бибиян" и партийното й секретарстване, с какво се е прочуло Цветето?

37

Анонимен

преди 5 години

Кой е този Газиз който толкова го рекламирате с мазната му физиономия,и защо тази бивша актриса не вземе пример от Стоянка Мутафова която никога не би се продала за тази псевдокауза.

36

Анонимен

преди 5 години

На малко хора им пука какво защитава тази комсомолка . Като отидат на запад става ясно колко струват таз и за статист не става.

35

месара

преди 5 години

така де, нали зема някой лев? що не отидеш и у вип брадър, там ше земеш повече!

34

Анонимен

преди 5 години

Насилих се да изслушам тая гадна чалга. Никаква кауза не чух. Оня пее за някаква любовна история, примитивен текст, както си приляга на чалгата. Монологът накрая е абсолютно несвързан с песента и не на място. С две думи: чалга/кич.

33

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно "естетиката" на комуниста изплува. Да не забрравяме коя все пак е другарката Манева:Три мандата народна представителка по времето на комунистическото робство. Кандидат-член на ЦК на БКП. Именно, на признатата със закон за престъпна организация БКП. Естествено и тя като много други верни другари е закичена от агент Гоце с орден Стара планина.

32

Анонимен

преди 5 години

Защо не направиха една песен с Азис за поруганите и убити от роми баби по селата, като се прави на толкова чувствителна и обвързана с каузи?

31

Анонимен

преди 5 години

Завинаги - т.е. до след още някоя годинка, че не си първа младост.

30

Анонимен

преди 5 години

Цветанка Манева се продаде за 2000 лева.Като актриса също беше слаба.