109

Анонимен

преди 5 години

Азис все още дължи на държавата около 400 000 лева данъци.Цветана Манева и затова ли ще го защитава?

108

гинекологиста

преди 5 години

Забравих, че думата ц-г--и не приемлива при "демокрацията" и я замениха с РОМИ, за да им подобрят имиджа и за това са заменили последната дума от коментара ми със звездички. Не е врат, ами шия.

107

гинекологиста

преди 5 години

В началото на 70те години, от холивуд предлижили на Цветана Манева да се снема в Джеймс Бонд филм, но от партията не и разрешили. Това е било правлното решение, защото щяха да я използват да се присмеят и оплюят България, също както го направиха в един друг Бонд филм "От Русия с любов" - From Russia with love -, в който сравняваха българите с ***.

106

Ха ха ха ха

преди 5 години

Актриса....ха ха ха ха ха ха ха ха ха къде бе ?Да ! Актьори България имаше преди доста години.Абсурдистан в момента такова животно нема !Има псевдоактьорчета на които само като им чуеш интонацията с която си декламират текста и можеш да повърнеш.Изкуствена,вдървена и лишена от емоции актьорска игра.Това е което абсурдистанския халтураджийски актьор може да предложи в момента.Но НАЙ-големият ужас започва,когато всичките тия започнат да вярват, че имат нещо общо с музиката.

105

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ТРИЕШ БЕ,?ЗАЩО ?Какво обидно имаше в коментара ми?Но от фактите боли,нали !Цялата тази реклама която правите на гъзис и тази псевдо актриса се проваля от хората тук които назовават нещата с истинските им имена.Коооооолкото и коментари да изтриете,абсурдистанската реалност ще остане както и жалките ви дребни и комплексирани душици !

104

избирател

преди 5 години

Искрене .........Цветана Манева е посрефствена?!Не няма да коментирам. Смятах да избълвам страхотии по адрес на твоята комплексарщина,но ще ,замълча.Само ще попитам ,ако Цветана Манева /поклон/,е посредствена ,ти какъв и кой си странни ***?!

103

напуснал натфиз

преди 5 години

Много либерални станаха някои разбирачи. Представете си Калоянчев в клип на Милко Калайджиев или Парцалев в клип на Валдес , или пък Коканова в клип на Софи Маринова... Но Азис и Манева се допълват и си пасват идеално

102

Искрен

преди 5 години

Когато някоя е посредственна, а много и се иска да е в публичното око, ще подкрепя всяка глупост, само и само да пишат за нея.

101

Бастун

преди 5 години

Новият му клип ще е с две магарета практикувщи гей секс. Тази ориенталска чалга, нпълно ви е разкрепостла.

100

Анонимен

преди 5 години

Изключително дразнеща роля има тази госпожа и в "Скъпи наследници"-всезнаещата, стросната и начумерена баба-шаманка. Това ли е образа на българката-майка запазила през вековете вярата и човечността си?

99

Анонимен

преди 5 години

Значи да защитаваме нормалните човешките ценности и да се отвращаваме от сатанинските и истанбуло-конвенските, да порицаваме продажността е "хвърляне на камъни"....

98

Библията

преди 5 години

Който от вас е без грях, нека хвърли камък на нея...

97

до всички

преди 5 години

Защо толкова злоба по всяка тема...За проблемите, които имаме, не ни е виновен Азис или Цветана Манева...Виновни сме си ние. А злобата, безучастието и нареждането на всичко и всички, не помага.

96

Oleee

преди 5 години

Никога не е късно да станеш за резил!

95

КРУМ

преди 5 години

Посредствена актриса,която се опитва да посъбуди някакво любопитство!?Жалко и тъжно!впрочем най-слаба е и в сериала "Скъпи наследници",където бабите аматьорки изглеждат далече по истински и нормални!?

94

Иван

преди 5 години

Силно послание и добре изложено. Дано следващото поколение е малко по-добро, ние вече сме бита карта.

93

Анонимен

преди 5 години

С клипа на костинбродския хомо ни призовават да приемем едно психическо заболяване, отклонение от нормата, за нормално! Няма да стане тая!

92

Анонимен

преди 5 години

цветана манева за мен е продажна комунистическа ***!

91

Анонимен

преди 5 години

Манева изобщо не ни интересува,чалгаринът Азис също

90

Тошко Петков

преди 5 години

БАБЧЕ, НЕ СТАВАЙ ЗА СМЯХ НА СТАРИ ГОДИНИ.