94

Анонимен

преди 5 години

Да се въведе минално възнаграждение на час и която фирма не може да го издължи обявява фалит и толкова.

93

Сериозно

преди 5 години

Не е вярно твърдението, че държавата не може да регулира заплатите в частния сектор! Не може само на наша територия, щото няма желание за това, не за друго. Може да въведе минимална заплата за определени професии - например счетоводител 1000 лв. Който частник не може да осигури такава заплата - да фалира и да се цани той, като "специалист" на пазара на труда. В други държави има максимална норма на печалба и тя не може да надвишава 30 процент, а тук дали е така?

92

Анонимен

преди 5 години

*** пак реве, че никой не му дава пари ей така и не му оправя жалкия животец вместо него...

91

Анонимен

преди 5 години

До 95Ти от къде мислиш, че идват тез пари? Да не ги печата случайно?

90

Анонимен

преди 5 години

Иван Костов вдигаше два пъти годишно по 10%, но това не обичат да го помнят, или не им изнася да го помнят...

89

Анонимен

преди 5 години

Значи ще дерат добитъка още за да дойдат от някъде тези пари.

88

52

преди 5 години

До 83А дали държавата пита частния сектор дали да има увеличения за бюджетните служители?Не!

87

Анонимен

преди 5 години

До Кандидат за министърЯ не се прави на ударен бе, мyxльо! Все чакате някой да дойде и наготово да ви ОПРАВИ. Да ви даде високите заплати ей така на общо основание. Не искате да си мръднете пръста за кавото и да било. Искате всичко да получите даром. Затова са ви ниски заплатите.

86

Анонимен

преди 5 години

До 42"...С една дума за държавните хрантути, все едно, че гледам Ердоганя, ама той поне луквидира и НПО-тата...."..............................................................................................В частника има повече пари и от държавата! Но той не дава. Държавата НЕ ВДИГА И НЯМА КАК ДА ВДИГНЕ заплатите в частния сектор! Колко трябва да си ***, че да го разбереш. Искай си от чорбаджията с джиповете и силиконовите ***"

85

Анонимен

преди 5 години

Любен Беров дигаше запалтита с 14% три пъти годишно.

84

Предложение

преди 5 години

Предлагам да дойде Костов да дига заплатите с 10 процента два пъти годишно.

83

Малкият човек

преди 5 години

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ИМА, ЗА ТЕЗИ КОИТО НОСЯТ Н Я М А !!!

82

Ееех...

преди 5 години

Еееех кога ще станем нормално общество когато сегашните политици и държавни служители лапаяи са в затвора а ние да взимаме големи заплати, да се кефим на живота, да си удовлетворяваме желанията и животът ни да премине в щастие и в доставяне на увоволствия а не както сега цял живот да бачкаме и да блъскаме до гpoб, еееех....

81

Анонимен

преди 5 години

Костов вдигаше заплатите с по 10 процента два пъти годишно.

80

Капиталист

преди 5 години

ГЕРБ са комунисти, затова дигат заплатите в държавния сектор, а както всички знаем държавата е лош стопанин, затова сега сме на това дередже защити държавата беше собственик 45 години. Требе да ни дойдат на власт да изберем БСП които са истински капиталисти и те ще вдигат заплатите в частния сектор където работят повечето хора, а не само за чиновниците.

79

Анонимен

преди 5 години

Повече пари в бюджетната сфера означава, че повече пари ще се изливат в частния бизнес. А това дали чорбаджиите ще вдигнат заплатите на персонала, вече е въпрос, който не зависи от държавата. По тоя въпрос народа трябва да се обърне към чорбаджиите, за които работи.

78

Кандидат за министър

преди 5 години

До Анонимен "това робско мислене още дълго време ще бачкате за 600 лв. Докато сами се идентифицирате като роби, никой няма да ви вдигне зплатите, нито ще ви подобри условията на труд. Тези неща не стават наготово."Война ли да водим? Не всички могат с висока квалификация да получават високи заплати. Има пенсионери, деца, болни, възрастни хора, както навсякъде има ниско образовани. Те какво да правят. Вярно, че у нас ниско образованите стават министри, но няма достатъчно министерства.

77

Анонимен

преди 5 години

От къде пари за лежачите бе барато. От пенсиите ли. Страхтее да не загубиш гласувателите си. Ако не са лежачите и купените ман. Гали власт ще видиш през крив макарон. Това си е открито купуване на гласуватели. Незаконно откъдето и да се погледне. Нали няма пари за пенсии откъде дойдоха тези пари за лежачите. Ало патриотарите нещо не ви чувам какво сте лапна ли. Дебел и дълъг ли е усладили ви се.

76

Анонимен

преди 5 години

Държавата няма как да вдигне заплатите в частния сектор. Крайно време е пpocтия народ да започнете да разбирате поне елементарните неща.

75

42

преди 5 години

С една дума за държавните хрантути, все едно, че гледам Ердоганя, ама той поне луквидира и НПО-тата.