114

Анонимен

преди 5 години

До Сериозно 117Държавният сектор до 1 са хора на ГЕРБ. Техните пари ще увеличават. На калинките.

113

Инспектор

преди 5 години

Най после след 8 г. застой.А лошия Костов ги вдигаше всяка година с 10 % , а в годината в която загуби изборите 20 %. При Симеон 10-те проценто продържиха и в годината преди изборите взехме по 2,5 заплати преди Нова година.При Борисов само големите по министерствата вземаха бонуси по министерствата.За пчеличките долу само оспокуението че още са на работа.Иван Костов единствения ДЪРЖАВНИК до сега.Ръст на БВП при него 6.5 %,ама нарада *** .Иска да го управят за 800дни.

112

Анонимен

преди 5 години

Много е умен Бойко...Осигури си още 1 мандат отсега...Браво !

111

Анонимен

преди 5 години

В другия днес има 245 коментара под новината, а тук само 117. Давайте да ходим там да дебатираме.

110

Анонимен

преди 5 години

До ДА.... 118Е, и?Състезание по ГОВОРЕНЕ!

109

До 111

преди 5 години

Има минимални осигурителни прагове за определени професии.... Не съм чул след приемането им, което беше доста отдавна, някога да са актуализирани! Ако греша, моля да ме поправите! И не съм чул да има орган за контрол на тези прагове и някой въобще дали контролира това?

108

по форумите...

преди 5 години

Високи заплати няма да видите.Високи пенсии няма да получите.Може да плачете, колкото си искате по форумите. Права и по- добър стандарт на живот по форумите не се отстояват.

107

ДА....

преди 5 години

МНОГО ИСКАМ ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ПО ЗНАНИЯ, ПО ГОВОРЕНЕ ЗА ВСИЧКО А ЗАЩО НЕ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ КАТО ДВЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ - АЗ ЗНАМ КОЙ И ВИЕ ЗНАЕТЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НАЛИ?????

106

Сериозно

преди 5 години

Държавния сектор - това са полиция, армия, училища, детски градини, някои болници, съдебната система, социални работници, данъчни и още много .... Разни полу.диоти и цели такива само плюят по тях и се поддават на провокациите на суджуците, основани на римския принцип "разделяй и владей"! Вие "уважаеми", като не сте в държавния сектор, колко "високи" са ви заплатите и работещите в държавния ли са причина за това, че изливате върху тях злобата си, а не върху чорбаджиите си?!

105

Йоп

преди 5 години

На този все комунистите са му виновни.

104

Гашо

преди 5 години

Кофти за бизнеса. На него му трябват нископлатени чиновници за да може да ги подкупва и да предлага рушвети. По 3000 лв заплата на чиновник, ха да видим сега, как ще ги подкупвате аааааа. Браво на Борисов. Отново показа, че е дълновиден държавник.

103

ЮРГЕН КОЛЛЕР

преди 5 години

Според Германското Външно Разузнаване - БНД, Бундес еди кво си...България през 2065 година ще има население само от 5 МИЛИОНА ЧОВЕКА !!....И от тях - 3 милиона ще са ромите, един милион и 300 000 ще са турци, по.***.ци, и други мюсолмани, и само 700 000 Славяни или БългароСлавяни !

102

Анонимен

преди 5 години

Голяма новина :) Обещанията предизборно бяха други мисля. А и междудругото постоянното увеличение на цените отдавна изпревари тези 10%. Аз разбирам, че ми казва ще ти вигна додода с 10% ама ще ти вдигна цените с 20

101

Анонимен

преди 5 години

"Може да въведе минимална заплата за определени професии"То и сега има минимални ставки за всяка професия. Ама не е важно че ги има на хартия, а че няма контрол по спазването на закона. Когато държвата упражни контрол, тогава ще изчезне и сивия сектор. Само че няма желание.

100

Предложение

преди 5 години

Предлагам да свалим ГЕРБ на следващите избори и да избиерем БСП да вдигнат заплатите в частния сектор, а хрантутниците в държавния сектор да ги уволнят!

99

Анонимен

преди 5 години

Бойко страда от сериозно психично разстройство. Мисли се за толкова важен и незменим, че едва ли не всички около него трябва да му целуват ръка, а той снизходително да ги милва по главичните като деца. Такава мания за величие има само при мафиотските босове.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95 Ами нали ще има нови данъци за старите коли, за полусрутената бащина къща на село, вдигнаха ГО, цените на основните хранителни продукти и хляба, тока, и какво ли още не и дали това ще е последно. Полиция, държавни служители, администрация са потенциален електорат на ГЕРБ, на тех ще вдигаме заплати. За пенсионерите вече не се и говори.

97

Анонимен

преди 5 години

Бюджетният сектор не произвежда нищо.Бюджетният сектор се храни от работещите.ЕФтин популизъм, породен от страх пред "суверена"...

96

Анонимен

преди 5 години

Задават се избори и понеже вече голите обещания няма да минат тиквата се опитва да си купи още гласове освен тези на бежовите.

95

Гробокопач

преди 5 години

До ЧиновникНе, просто няма кво толкова да коментираме един банкянски ***, турнат на върха на държавата, за да язди всички нас. Просто трябва да го свалим оттам.