132

ИВАНЕ

преди 5 години

Не може 6000000 българи да станат програмисти, а ако станат, няма да ти е такава заплатата. Избрал си добра професия, доходна за момента, евала, но нали трябва да ядеш, да се обличаш, лекуваш, някой да върви зад теб във фитнеса и т.н. Това са хора с необходими професии, които трябва да получават достойно заплащане на труда си. Затова тези хора бягат в чужбина, а местата им в БГ все по-често са незаети. Не си богоизбран, мъзможно е скоро и твоята професия да се пренасели или да не е необходима

131

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

АМИ БИЗНЕСА ДА СЕ НАУЧИ ДА ПЛАЩА С НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ, ЗА НОРМАЛНО 8 ЧАСА РАБОТНО ВРЕМЕ И ПЕТ ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЕ БРОИ ЗА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД, КОЙТО СЪЩО СЕ ЗАПЛАЩА!!!

130

Анонимен

преди 5 години

ето сега чета от 1 икон. портал , няма да го пиша, да не цензурирате, че Бг е една ОТ ММАЛКОТО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ СЪС СПАД НА ЗАЕТОСТТА ЗА ТРИМЕСЕЧИЕТО!!! ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА ЕВРОСТАТ !!!!!!! ЛЪЖЕТЕ БИТЕР РИМЛЯНИ....

129

Ужас ужасен!

преди 5 години

Сега, бизнеса, я не се прави на луд, а си наеми французи и германци! Те нали, там, били по производителни от нас, българите! Бизнеса, не се занимавай с нас. Наемай и печели. Или фалирай!

128

чичо Гошо

преди 5 години

До иван IT програматор Иване,не става въпрос за това,че получаваш в пъти повече от другите.Да си жив и здрав да ги получаваш.Проблемът е да има достойно заплащане и на най-неквалифицираната работа,за да не гладуваш,студуваш и да можеш да гледаш семейство.Не може едни да се чудят какви имоти и коли да си купуват,а други да ровят в кофите за ***.Ако ти се чувстваш щастлив с това управление на държавата,то аз не съм.

127

Бай Иван

преди 5 години

До От РусеКакво работиш и коя е тази фирма ,че и аз да питам за работа..

126

иван

преди 5 години

Мама затуи ме караше да уча за да сполуча затуи сега си живея живота а простаците реват че малко дават за калташка работа

125

GHT

преди 5 години

Разни уж ИТ-та тука избиват комплекси и се хвалят със заплатки. Гледайте да не настъпите случайно някой дето спи до обяд, не може да даде смислено обяснение за доходите си, по цял ден си пие кафенца и ред були, но пък държанката му харчи вашите заплатки, че и повече, за две-три седмици. Познавам няколко такива капацитета. Тогава ще ви се стъжни живота и ще разберете, че сте едни НИКОЙ с вашите заплатки, и България не е чак толкова яко място за живот, ако не си точния нечий човек.

124

уравниловката

преди 5 години

пред пенсия получавах най-низката заплата поради големия ми трудов стаж!

123

Айде

преди 5 години

Дежурните платени коментатори пак излазиха на припек!

122

решението

преди 5 години

До кадритеНа границата чакат украинки, молдованци и афганистанци...

121

От Русе

преди 5 години

Хихи :) Днес отидох на работа в 8:00. В 11:00 вече си бях в къщи. За 500 лева нето заплата - толкова. Любопитното е, че никой от шефовете не смее да ми звънне, та да пита: "бе ти работиш ли, в болнични ли си, какво става". Аз всъщност, нямам нищо против :)

120

Анонимен

преди 5 години

МАХНЕТЕ ГО ТОЯ ФЕЙК - ОНЯ ДЕН ИЗЛЕЗЕ ИНФОТО ЗА ПРОГНОЗИТЕ НА БИЗНЕСА - БИЗНЕС СРЕДАТА СЕ ВЛОШАВА ВЕЧЕ НЯКОЛКО ТРИМЕСЕЧИЯ, ТАКИВА СА И ПРОГНОЗИТЕ , ЧЕТЕТЕ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ САЙТОВЕ, БЕЗОБРАЗНИ СТЕ!

119

Анонимен

преди 5 години

До БългаринУчехме се заължително и четяхме книги за светлото ни бъдеще

118

ал

преди 5 години

Работа има - пари няма!Казано по-просто - търсят балами да им работят за 450лв.

117

ИТ спеца

преди 5 години

Аз взимам 10000лв заплата и съм много добре!

116

кадрите

преди 5 години

До сарагоним ги а после ги търсим.....................

115

иван IT програматор

преди 5 години

А да и безплатни масажи сауна кафе и безалкохолни

114

Българин

преди 5 години

Това Българинат е страшна порода,неможещ ,незнаещ,обаче с високи претенции,абе хора покажете пътво какво можете,а после искайте,ама не ,първо искат а после нищо,неможе така ,няма я вече ,онази аванта, от соца. когато кьораво ,куцо и сакато ,полочаваше еднаква заплата,свърше тая аванта,набийте си го в главите,и започвайте да се образовате профисионално,щото за даване на акъл ,всеки може.

113

до дежурния 115

преди 5 години

Даже и този се изказва всеки път ,,ПРОГРАМИСТА,, само да разлайва кучетата !!!