86

Анонимен

преди 5 години

Горанов, а максималния осигурителен доход кога ще го вдигате. Не е редно да вдигате само заплатите в бюджетния сектор, всичко трябва да върви логично и по правилата.

85

Анонимен

преди 5 години

До БСП/БКП +ДПС Ами те сега пак не са ли заедно ГЕРБ и ДПС. ДПС не е излизала от власта от 1989год. насам. Колко зам. мнистри и зам. областни са от ДПС. Бойко бутна едно барбекю и се кротна до тук.

84

Ужаст!!!!

преди 5 години

Аре стига бе!!! До 2021 ли ще гледаме маз.ната, тлъ.ста и тъпо-само.доволна физиономия на цар Тиквоний? Немам нерви вече! Хора, кога ще се събудим и ще изметем тази крадлива, престъпна и корумпирана пас.мина, наречена ГЕРБ? Нищо вече не остана от тази нещастна и отрудена, болна и загиваща нация и страна. Време е за ПРОМЯНА!

83

бааа го

преди 5 години

До 91Не е от ***,от НЕДОВОЛНИТЕ са минусите.

82

До 89

преди 5 години

"Откъде толкова минуси щом са НАЙ-ДОБРОТО !?" Как откъде? От добре платените червени ***, които киснат по цял ден тук, за да цъкат минуси. Смешници!!! Кой ли ви вярва?!! Ха-ха-ха!

81

БСП/БКП +ДПС

преди 5 години

БСП + ДПС са най-голямото зло за България! 10 години им сърбахме попарата и стигнахме дъното. Добре, че е г-н Бойко Борисов, на 3 пъти ни вади от блатото. Сега ще чакате новите избори след 3 години. Всички сме доволни от това управление, а *** нека си плюят. Само това им е останало.А, забравих - и аз ще включа похода на БКП/БСП по планини и полянки из България, че важните им решения ще се вземат в СПА центрове. Там редовно ходят червените бабички и са много доволни.

80

бааа го

преди 5 години

До Браво ГЕРБ!Откъде толкова минуси щом са НАЙ-ДОБРОТО !?

79

Браво ГЕРБ!

преди 5 години

Герб са най-доброто, което се е случвало на България от 10 ноември! Браво!!!

78

az

преди 5 години

Герб са на- лошото, което се е случвало на България от 10 ноевмри! Оставка и да си приберат любимите патриоти с тях!

77

До 81 - опасност!!!

преди 5 години

Банкерът Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Протестът се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев. след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу управляващите, които се организират в момента в социалните мрежи.Георги Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от собственика на КТБ. Дано прокуратурата да се самосезира навреме!

76

До 83

преди 5 години

"БСП да се връщат!" Никога БСП + ДПС! 10 години им сърбахме попарата.БСП ще види властта през крив макарон, ако е сама. Никой не иска да види повече тази пропаднала, крадлива, лъжлива и нагла партия!Хората, слава Богу поумняха и не са вече овцете блеещи по БКП. Останаха само тези с увредените и промити мозъци.

75

избирател

преди 5 години

Надай се, надай се ако ви има до тогава ..

74

Анонимен

преди 5 години

Ако не се смени партията,геноцида и терора ще продължава,колкото и хора да сменят!БСП да се връщат!

73

www

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ НЕ МИНИСТРИ А САМАТА ПАРТИЯ...

72

М, да ...

преди 5 години

който знае може ли да отговори! Защо герберите обвиняват БСП че са милионери /затова не са били социални/, а като че незабелязват че ББ е милярдер? чия лакомия епо-голяма?

71

Анонимен

преди 5 години

Но там влизат и 1 600 000 000 откраднатите от Тиквата и Дянков за здравеопазване на българите !

70

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Не щем само сваляне на Бойко,искаме БСП или други партии да поемат управлението!ГРОП са диктатори!

69

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде ДДС в съотношение с другите е най-голямото как процентно така и в реални числа на финансовите единици,а къде се събира,че най-се краде като се знае,че за сивия сектор в него не участва,от него не може да се вземе,това е все едно да се обложи наркотичен продукт с ДДС независимо цената предложена от производителя в зависимост от производствените отношения,производ.инвентар и увеличенията в цени по веригата за транспорт,разпространение-услуга с ДДС по тях начислен до крайна цена купувач.

68

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко знаят турците,гласовете им за герберите реално за кого са и на кого служат,надали ще гласуват изобщо за ГРОП.

67

Ала-Бала

преди 5 години

Ако БСП спечели изборите всиките навлеци, които преминаха от СДС в НДСВ и после в ГЕРБ ще се втурната на новата ясла. Това е матряла. Той е опората на Борисов. Или по други начин е казано от самия герой: " Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме" Това сравнение не обижда матряла. То е гордост за него! Затова ББ може да бъде свален само с туид.