106

Dokoga?

преди 5 години

Докога ще назначавате некомпетентни калинки или пресъпници?

105

Dokoga?

преди 5 години

"Осми месец чакате прокуратурата да го обвини?Осми месец чакате разследването за смъртта на детето му да бъде осветено и да кажат в прав текст защо го потулиха и спасиха от правосъдие?О, не!Утре на МС ще гласуват,че Ивайло Московски отива вицепрезидент на Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР), научи АФЕРА.На сайта на Министерството на финансите четем що за банка е това: ЧТБР е международна финансова институция на страните-участнички в Черноморското икономическо сътрудничество Ч

104

Варна

преди 5 години

Що не обяви публично че ще идваш сам във Варна,мишок.Искат да повярват хората че няма от какво да се страхуваш ли.Мишоок,труп си Тикво,гледай на 16,до довечера няма и да чустваш вече нищо

103

Варна

преди 5 години

Труп си мой,заедно с подръжниците ти.Спомняш ли си преди 10 години като каза за БСП"Вие бъдете благодарни че не ви набиха".Умирате долни гербери.Този път и наследниците ви ще легнат до вас.Вие сте комунистите

102

Спи, народе, тихо...

преди 5 години

Ще се точат фондовете до дупка, а в това време България пропуска шанса си за реална интеграция в съюза и изравняването на жизнените стандарти със старите страни-членки.

101

4.Цитат от Афера

преди 5 години

Нямаш право да излезеш от КОРУМПИРАНАТА варненска съдебна феодална околия. Трета инстанция нанай!СИМБИОЗНИТЕ магистрати не си дават отводи, нагло те гледат в очите и те опраскват с лиги по устата от удоволствие.Тук таме има изключения, които моментално са поправени на следваща инстанция която е пак в същата варненска феодална съдебна околия.Тук Власт, МВР, ДАНС, прокуратура и съд са от една порода корупцията само я миришат. Преди да я лапнат.И това обаче не ме спира. Ти да видиш и лудата!А нивото на последната съдийка, плюнчейки се върху името ми, е че в съ

100

глупости

преди 5 години

до 2021 тиквун може и да го нема сретен излиза от затвора и може да ни освободи

99

Анонимен

преди 5 години

До До 105Най-върлите комунисти и най-долния ешалаон от БКП на Живковия клан са в ГЕРБ.И управляват по Сталински,извършвайки геноцид върху собствения си народ.

98

До 105

преди 5 години

"Каквото и да дойде след герберите,все ще е по-добре от концлагера в който се намираме!"Къде си??? В концлагера Белене на о-в Персин ли си??? Внимавай, че комунистите ще те дадат за храна на прасетата. Окован ли си??? Идваме да те спасим. Не се опитвай да бягаш, че лошо ти се пише. Стой там.

97

Да се поклоним

преди 5 години

Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете:Вожде,към светли бъднини води ни!

96

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да дойде след герберите,все ще е по-добре от концлагера в който се намираме!

95

Анонимен

преди 5 години

Тези не само грабеха до кокал и ни вкараха в големи заеми,но мачкаха партии,журналисти и унищожаваха физически хората,концлагер в най-чист вид,останахме без население.Никога повече герберите,не ни излизайте с номера,че ще сменяте само Бойко,Цвъ да не е по-кадърен или милостив,всички гербери да си ходят,стига геноцид!

94

До 98

преди 5 години

"каква опастнос сънуваш бе!Та ние сега живеем в най-големата опастнос." Боже! Тотално неграмотен и т.ъп комунист. Върни се във втори клас и като научиш граматиката - пиши по сайтовете.Пише се:"Каква ОПАСНОСТ сънуваш, бе! Та ние сега живеем в НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ." 2 изречения - 4 грешки. Изчезвай - слаб 2. Повтаряч! Затова си толкова т.ъп!

93

До 79

преди 5 години

"Пък на текущия трябва и облеклото да сменим. с на райе."ОК! Ще видиш джендъра баба ти Корни - милионерът в райе. Крайно време беше това да се случи, при нейните глобални кражби от 1989 г. насам!!!

92

Анонимен

преди 5 години

Каква ти икономика? 73 % от т.н. икономика е в сферата на услугите ,3,6 % селско стопанство и 23-23% мижави останки от миналото , манифактури и ишлеме . Затова и отровни домати от Холандия и Англия и ,, прясно ,,няколко годишно месо от другият край на света .

91

До 93

преди 5 години

"Аре стига бе!!! До 2021 ли ще гледаме маз.ната, тлъ.ста и тъпо-само.доволна физиономия на цар Тиквоний?" А ти да не искаш да гледаме джендъра Корнел + ДПС???Дааааааааааааааааааа, това е положението!!! Ние, нормалните хора харесваме ГЕРБ. Време е и вие да свиквате с тази мисъл. Само 20% от българите искат предсрочни избори. Ето това сте вие - БКП/БСП. Капка в морето. А пък после ще има вече Борисов 4!!!

90

ВНС !!!

преди 5 години

ВНС !!!

89

Анонимен

преди 5 години

До До 81 - опасност!!!каква опастнос сънуваш бе!Та ние сега живеем в най-големата опастнос.

88

Анонимен

преди 5 години

до 41-вия си мандат ега намери истинските министри!

87

Анонимен

преди 5 години

До 2021???? Ако искаш да разсмееш Господ, сподели му плановете си.