32

развеждат ли се?

преди 5 години

Пред развод ли са Кирил и Методий? Бойко май повече харесва Ердоган, Туск ще ревнува малко, за Цецо може Юнкер,той все пиян и няма да разбере на кой е дал брачна клетва.

31

Анонимен

преди 5 години

Те са като двете бузи на един ***, а измежду тях излиза същото като при истинския.

30

Ххл

преди 5 години

КОЙ Е ТОЗИ МЕЖДУ ТИКВАТА И ПЪПЕША ??????

29

www

преди 5 години

ГЕРБ - ГРАБИМ ЕВРОПА РУШИМ БЪЛГАРИЯ - ДЕВИЗЪТ НА ПАРТИЯТА.

28

Анонимен

преди 5 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВИскаш да кажеш няма хора от 170 години.

27

Анонимен

преди 5 години

Подготвени и умни хора има, но арогантността и безочието на тези не позволява избирането на можещите.

26

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Личностите тук нямат значение. От обществена гледна точка те правят същото както БСП, ДПС ,АТАКА или която и друга партия да е!За това смяната на личности до сега и за в бъдеще няма да има значение.Защото системата е същатата от 70 години на сам!И няма подготвени умни хора в всички сфери на обществения ни живот!!!!Надявам се да разбирате !

25

Анонимен

преди 5 години

И този е с висок IQ, нали?Спусната е директива: Квотата на Пеевски да остане ненарушена.

24

Дааа

преди 5 години

Да нямало разделение,че как да разделят едната обща гънка.Бб не му иска от апартаментите а Цц не му иска неговите имоти.Разделяне няма.Пък Цц да дели с някой?? Главният секретар щял да бъде от системата?? Гениално?? Ние чакахме да е от земеделието или от Аец!! Умен цвък!! Голям тандем,много интелект. Другите му умности са без коментар..

23

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

До Анонименмутрата може да е проста, неграмотна, тлъста и нагла, но е селски тарикат от световна класа.

22

Ментора бай Иван

преди 5 години

Цвъки е изключително потаен и отмъстителен човечец , но не е чак толкова ***!!Може би оценява , че без Бойко Борисов цялото ГЕРБ се превръща в едно голямо нищо!Малко вероятно е да подмолничи спрямо Бойко !По-вероятно е да играят двойни игри , предварително уговорени!Знаем ги и двамата каква милиционерска стока са!

21

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Тези на снимката са най-некадърните политици в 1337-годишната история на България!!! На хората им се ПОВРЪЩА като ги гледат!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

20

Анонимен

преди 5 години

Живеем в страната на победилия *** отизъм ! пси хопатът от банкя продължава да лудее !мутрата буда, макар и *** ил, всъщност е един доста талантлив престъпник още от периода на мето илиенски се огражда с послушни същества и ги прибира на хранилка в своя харем / и жени, и полу-мъже /, като ги използва за кратко време по предназначение !

19

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

само за протокола. главен секретар е най-висшият държавен служител. длъжността се заема с конкурс след тест, интервю и защита на концепция за стратегическо управление. изводите остават за всеки с повече от две гънки относно казаното от лауреата на помощпото училище.

18

Анонимен

преди 5 години

На снимката - две мутри и един менте калкулатор :P

17

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да ми каже тук, тази медия на кой престъпник е, че всички истини за нея се трият веднага ?

16

Анонимен

преди 5 години

До 14....Никаква борба не го очаква Пожарникарят, той сам си ги "посажда" около него тези послушковци и мазни слуги.....а стадото овче отново ще го избере на избори, защото така е свикнало и не може да се отдели от "пътеката" на примирението и послушанието....

15

ххаааа

преди 5 години

3ма видни българоубийци на 1 снимка

14

Анонимен

преди 5 години

Интересува ме, че броя стотинки, а не на кого кой не говори и на кого кой как мълчи или не мълчи. Да земат да млъкнат въобщеи да заобръщат джобовете си. Камарите все някак ще ги приложимна по-подходящи места. Въздухът пращи от лъжи. Башка отровните газове. Не се диша.

13

Ха ха

преди 5 години

България на три шкемета!