67

Боярищников

преди 5 години

Хлъццц!!

66

Анонимен

преди 5 години

Киевските *** не могат да смелят,каква съдба им подготвят говедарите!С пикливите си катерчета не могат да направят нищо на руснаците във военно отношение,НО МОГАТ ДА ПОДПАЛЯТ ЕДНА ШИРИКОМАЩАБНА ВОЙНА,чиито край може да се предвиди - край на Украйна в сегашния и вид и разпокъсването и между няколко държави:нововъзникнала Малорусия,захапки от Молдова,Унгария и Словакия и едно голямо парче,залепено към Полша!За "Украйна",ще остане не повече от една трета от настоящата държава,около Киев!

65

Анонимен

преди 5 години

Само 4% от военните провизии, обурудване, припаси, петрол и горива са били от САЩ и то не като помощ ами Русия е плащала прескъпо със злато, диаманти, цветни метали защото са нямали валута. Тогава безработицата в САЩ е стигнала почти до 0%, за пръв път се появил пробелемът със затлъстяването на американците догато в Русия измирали от глад в обсадените от германците градове.

64

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Англия финансират Хитлер и Германия, Германия сама не може да води години наред война.

63

О краина

преди 5 години

Не могат да се градят отношения върху омраза и трупове.О краина търси себе си, тя отрича, тя мрази.Историята й е свързана с конформизъм, липса на език и идентичностНо винаги има начало, и началото е да признаеш собствените си грешки, началото е да имаш достойнство, а не треторазрядна чиновничка от САЩ - Нюланд, псуваща като каруцарка ЕС да ти назначава президентите.Обидно е, и за САЩ, и за Украйна.О краина в момента няма достойнство и трябва да го извоюва, с благородство и смирение!

62

Анонимен

преди 5 години

До 81 Дядка вземи прочети малко история. Че си леко невеж. Даже не знаеш, че Сащ е носил оръжия и храна на рашките. Хитлер унищожава ВВС на Русия още на първия месец. Флот нямат. Оръжията им са стари. Войската тактически неподготвена - както всяка война. Прочети за срещата в Техеран и какво казва самия Сталин. Невежии партииици. Да не говорим че САЩ имаха атомно оръжие и всипки можеха да заминат.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Слабо си осведомен. И кои са тия "всички са заедно" ?

60

Анонимен

преди 5 години

Предсказанието на баба ви Ванга като че ли ще се сбъдне. От европа маи нищо няма да остане. Поне така се казва в предсказанието. Ако се сбъдне само 1 процент от това което е казала не ми се иска да си представям последствията. Както винаги краварите ще запалят воината а после ще се откачат като куч.ка от к.р.

59

юбералес

преди 5 години

До АнонименБандера беше отровен с калиев цианид в Мюнхен от агент на КГБ някъде към 1960г.

58

Анонимен

преди 5 години

Да де се тая...Ама днес всички са заедно и са яли попарата на лукавите степаджии. Сами ли ще се бият с всички :) Аз не знам държава да ги уважава.

57

Анонимен

преди 5 години

Що е то У краина.от кога съществува това изчадие...Признато от Хитлер и Сталин.Интересно Напольон с кого е воювал с Русия или с у краина

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъщото, каквото става с Гиви.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Все тая. Нали го закопаха.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонименами какво стана със Захарченко

53

Анонимен

преди 5 години

Хитлер се гътна не след 3 месеца а след 5 гпдини и то защото САЩ носеха оръжие , храна и самолети на степитее. А преди това тушираха хитлер в морето и на запад. Малко си чел, много говориш. Ако не беше Сащ щяха да говорят немски днес.

52

Окраина

преди 5 години

Окраина в момента е жертва.И е тъжно, че военните се разбраха и разменяха пленници, а политиците не успяха.О краина търси себе си, добре, но защо, защо забраняваш български език, училища, руски език, руши източноправославни църкви, и правиш схизма.Извинявам се на О краинците за грубият си език, но No MORE!Не моgе да убивате деца, не може с касетъчни и фосфорни снаряди да убивате собственият си народ.Да видим ще подрепите ли ООН, или ще създавате ЧУДОВИЩА!Чудовищно е направеното в Окраина!

51

Анонимен

преди 5 години

Бандера е бил фашист.Затова е разстрелян от украинските патриоти.

50

ьзц

преди 5 години

какви подводници в азовско море... средната му дълбочина е 8м,а максималната 14м

49

(-_-)

преди 5 години

Мислех си, че ние българите сме най-простите, ама като се сетя за украинците и спокойно мога да заспя..

48

юбералес

преди 5 години

До ОкраинаВ главата ти е пълна каша. Бандера отказа да сътрудничи на Хитлер, затова той и братята му стояха в лагера край Заксенхаузен. Братята му загинаха, а Бандера в Нюрнберг беше определен като антифашист от американски, английски и руски съдии. Андрей Мелник - другия лидер на УПА сътрудничеше с Хитлер и оглави СС ''Галичина''. Украйна имат много герои. Разбира се укринците ще изберат тези които са най-подходящи за времето. Ако Хитлер беше спечелил, то Мелник, а не Бандера щеше да е героя.