179

Кака Корни

преди 10 месеца

Чудя се вече дали да не го прибера моя Рафи от САЩ и да го пратя да поживее малко и в Русия.Като му го предложих преди няколко дни по телефона взе,че ме напсува и затвори.

178

Анонимен

преди 10 месеца

През 2008 г. грузинците изпратиха 4 бързоходни ракетни катера, за да потопят голям руски десантен кораб, пълен с войници и техника. Пресрещат ги руски ракетни катери, потопяват един, полуразрушават втори, а останалите два "много грамотно изпълнили командата 'бръз завой и назад!' ". Жалко за украинчетета, и те са братя-славяни, за нелепата гибел, която ще ги връхлети неминуемо , "если пыкнут"!

177

Анонимен

преди 10 месеца

До Гoшу

Гошу, не закачай майките Гошууу, ще боли. Господин сисадмин ако ще ме триеш, трий и Гошу, щото не може той да праща ковчези на майките, а мен да ме триеш. Ще ескалирам до редакцията.

176

Бонобо

преди 10 месеца

До Изгърбич Задвратян
Подгърбич Наибхян, имаше специално разследване на екип на "Билд" на терен. Изглежда, че не всички западни журналисти са си запикали очите, останали са и читави хора в мръсната професия. Те установяват 9 загинали вагнеровци. Изглежда, че не си разбрал за една руска прецизна бомбардировка, при която са убити около 30 висши разузнавачи от НАТО и Израел, събрани на съвещание. Кой, кой да ти каже!

175

Тайпи Ердоган

преди 10 месеца

Да си правят каквото си искат Украинците и Руснаците в този Азовски гьол,само да не се объркат да преминат пак с някой самальот над Турция,че знаете какво пак ще се случи.Анъдаму?

174

Военен

преди 10 месеца

Едно не разбирам. На какво основание САЩ ще се месят в конфликт м/у Украйна и Русия!
Половината Украйна е рускоговоряща. Все едно руснаците да пратят сега армия в Куба и да си направят военоморска база там. Дали Американците няма да полудеят от такава перспектива?
Тъжното е че украинците подстрекавани от политици финансирани от САЩ са на път да си съсипят държавата. Предвид фактът, че до скоро един от официалните им езици беше Руския и зависят толкова много от Русия за общи икономически проекти

173

Владо Вр

преди 10 месеца

Колеги! Много пъти съм го писал - ще го напиша още веднъж! Лявобережна Украйна(лявата страна по течението на Днепър), както и южните части - Одеса, Измаил, Херсон, са дадени на новообразуваната ССР Украйна от Ленин през 1922г.Галичина и Лвов(западна и северозападна Украйна) са дадени след ВСВ от Сталин. Т. е.,над 50% от тази" държава", са и подарени. Не казвам нищо за дадените от короната на царска Русия територии на Киев.

172

до Боби

преди 10 месеца

Боби много сте зле Целия свят ви се смей Никой не ви иска

171

Анонимен

преди 10 месеца

Oбичам, обичааамм, тази страна, обичам наще планини зелени, първа радост е за мееенеее, небето като от коприна... Обичам наще 13 веееккаа, трите морета, прохода Шипка... Обичам нашите солунски братя, древните войни, славните битки... Обичам над мен Дунава синей, слънце Траякия огрява, родино толкова обичам, сладкопойните ти чучулиги....

170

До Дебилност

преди 10 месеца

Този, който арестува екипаж и го държи 4 месеца без повдигнати обвинения е Киев в ИЗОЛАТОР - капитан.
Арестуван 4-5 месеца, влезе в болница!
Тогава Русия съгласно морски договори, започна да проверява всеки украински кораб, там има много киевски бракониери с незаконен улов.
Дори понапили се киевчани Русия ги хранеше, поеше, обличаше и връщаше на Киев.

Разбра ли кои са ***?

Киев!

169

Дебилност

преди 10 месеца

Нещо не разбирам тънката мисъл на Днес бг, хем Киев ескалира конфликта хем Русия спира търговското мореплаване в Азовско море. Щом някой препятства морските пътища и тормози търговските кораби значи той ескалира и конфликта.

168

Боби

преди 10 месеца

До Изгърбич Задвратян 181
Еххх експерте
От 600 човека само 8 са Руснаци от Вагнер - останалите са СБИРЩАЙН от Сирийски милиции
а Какво прави Вагнер в Сирия - Същото каквото и Блек Уотър в Ирак правеше - ОХРАНЯВАШЕ ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ - който се появи на хоризонта и се опита да ги завземе или поне запали да бъде унищожен и гонен до дупка ако трябва и на територията на 3 страна

А въпросния инцидент е че Сирийски милиции са се опитали да завземат кладенци охранявани от Американци без поддръжка.

167

Изгърбич Задвратян

преди 10 месеца

До Боби

другарю уикипедист, вагнер решиха че ще "нагибают америкосов" и 600 човека отидоха на луната. а ти вземи под мишница Онанимен171 с фалшивите народи и се хакнете в некоя циментова стена плеаз.

166

Анонимен

преди 10 месеца

Кво риват американците ? Азовско море е Руско.

165

Анонимен

преди 10 месеца

NIKVA VOINA NIAMA DA IMA MEJDU RUSIA I UKRAINA VOINA SHE IMA V EVROPESKIAT SAYUZ MEJDU EVROPEIZI A AFROAZIATZI - SOROSOIDI

164

Анонимен

преди 10 месеца

Ох, отново дезинформация от тебе Е-Л-К-Е !!!!!!!
47 украински кораба са задържани от руснаците. Руснаците се опитват да превърнат Азовско море в ТЯХНО вътрешно море, а от там излиза 80 % от украинският износ. Почти всеки украински кораб е спиран, таашен, задържан и арестуван за нещо си. Не мислите ли ,че краинците имат нужда от малко защита срещу пиратите ?

163

мазепа

преди 10 месеца

До Боби
Къпал съм се в това море, първия километър от брега е метър дълбоко, най-дълбоката точка е 6-7 м. Въпросният катер е с газене 80см. и е речен.

162

ВЕТКО АРАБАЖИИЕВ

преди 10 месеца

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ..ПУСИН НАПРАВИ УНИКАЛНАТ ГЕО-ТАКТИЧЕСКА ГРЕШКА, КАТО СЕ УПЛАШИ И НЕ ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА ДЪЛБОКО, ЧААК ДО МОЛДОВА...ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ 2014 ГОД.....ЗАТОВА СЕГА РУСКИТЕ ГЛУПАЦИ ЩЕ РЕВАТ И ПЛАЧАТ СИЛНО И СТРАШНО... УКРАЙНА -- НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВАША ОТНОВО -- НИКОГА !

161

Боби

преди 10 месеца

До Изгърбич Задвратян
До колкото знам РФ дори не си прави труда да вкарва истински бойни кораби в Азовско море - Ползват се само бързоходни катери на бреговата охрана въоръжени с по две едро калибрени картечници. Нали се сещате че при ясно време от единия бряг на морето се вижда другия бряг както в посока север-юг така и посока изток-запад. Азовско Море е реално МОРЕ само по документи.
Ако Украйна и 20 катера бронирани или не вкара в Азовско море те са просто тлъсти(дребни) мишени за РФ Авиация

160

мазепа

преди 10 месеца

Украинците вкарали малък катер в Азовско море и ''Независимая газета'' се н.а.с.р.а. Цялото това море е стотина километра и се обхваща се от брегова артилерия и авиация. Катерът е нужен да лови рибарски корабчета и лодки.