176

Анонимен

преди 1 година

До Гoшу

Гошу, не закачай майките Гошууу, ще боли. Господин сисадмин ако ще ме триеш, трий и Гошу, щото не може той да праща ковчези на майките, а мен да ме триеш. Ще ескалирам до редакцията.

175

Бонобо

преди 1 година

До Изгърбич Задвратян
Подгърбич Наибхян, имаше специално разследване на екип на "Билд" на терен. Изглежда, че не всички западни журналисти са си запикали очите, останали са и читави хора в мръсната професия. Те установяват 9 загинали вагнеровци. Изглежда, че не си разбрал за една руска прецизна бомбардировка, при която са убити около 30 висши разузнавачи от НАТО и Израел, събрани на съвещание. Кой, кой да ти каже!

174

Военен

преди 1 година

Едно не разбирам. На какво основание САЩ ще се месят в конфликт м/у Украйна и Русия!
Половината Украйна е рускоговоряща. Все едно руснаците да пратят сега армия в Куба и да си направят военоморска база там. Дали Американците няма да полудеят от такава перспектива?
Тъжното е че украинците подстрекавани от политици финансирани от САЩ са на път да си съсипят държавата. Предвид фактът, че до скоро един от официалните им езици беше Руския и зависят толкова много от Русия за общи икономически проекти

173

Владо Вр

преди 1 година

Колеги! Много пъти съм го писал - ще го напиша още веднъж! Лявобережна Украйна(лявата страна по течението на Днепър), както и южните части - Одеса, Измаил, Херсон, са дадени на новообразуваната ССР Украйна от Ленин през 1922г.Галичина и Лвов(западна и северозападна Украйна) са дадени след ВСВ от Сталин. Т. е.,над 50% от тази" държава", са и подарени. Не казвам нищо за дадените от короната на царска Русия територии на Киев.

172

до Боби

преди 1 година

Боби много сте зле Целия свят ви се смей Никой не ви иска

171

Анонимен

преди 1 година

Oбичам, обичааамм, тази страна, обичам наще планини зелени, първа радост е за мееенеее, небето като от коприна... Обичам наще 13 веееккаа, трите морета, прохода Шипка... Обичам нашите солунски братя, древните войни, славните битки... Обичам над мен Дунава синей, слънце Траякия огрява, родино толкова обичам, сладкопойните ти чучулиги....

170

До Дебилност

преди 1 година

Този, който арестува екипаж и го държи 4 месеца без повдигнати обвинения е Киев в ИЗОЛАТОР - капитан.
Арестуван 4-5 месеца, влезе в болница!
Тогава Русия съгласно морски договори, започна да проверява всеки украински кораб, там има много киевски бракониери с незаконен улов.
Дори понапили се киевчани Русия ги хранеше, поеше, обличаше и връщаше на Киев.

Разбра ли кои са ***?

Киев!

169

Дебилност

преди 1 година

Нещо не разбирам тънката мисъл на Днес бг, хем Киев ескалира конфликта хем Русия спира търговското мореплаване в Азовско море. Щом някой препятства морските пътища и тормози търговските кораби значи той ескалира и конфликта.

168

Боби

преди 1 година

До Изгърбич Задвратян 181
Еххх експерте
От 600 човека само 8 са Руснаци от Вагнер - останалите са СБИРЩАЙН от Сирийски милиции
а Какво прави Вагнер в Сирия - Същото каквото и Блек Уотър в Ирак правеше - ОХРАНЯВАШЕ ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ - който се появи на хоризонта и се опита да ги завземе или поне запали да бъде унищожен и гонен до дупка ако трябва и на територията на 3 страна

А въпросния инцидент е че Сирийски милиции са се опитали да завземат кладенци охранявани от Американци без поддръжка.

167

Изгърбич Задвратян

преди 1 година

До Боби

другарю уикипедист, вагнер решиха че ще "нагибают америкосов" и 600 човека отидоха на луната. а ти вземи под мишница Онанимен171 с фалшивите народи и се хакнете в некоя циментова стена плеаз.

166

Анонимен

преди 1 година

Кво риват американците ? Азовско море е Руско.

165

Анонимен

преди 1 година

NIKVA VOINA NIAMA DA IMA MEJDU RUSIA I UKRAINA VOINA SHE IMA V EVROPESKIAT SAYUZ MEJDU EVROPEIZI A AFROAZIATZI - SOROSOIDI

164

Анонимен

преди 1 година

Ох, отново дезинформация от тебе Е-Л-К-Е !!!!!!!
47 украински кораба са задържани от руснаците. Руснаците се опитват да превърнат Азовско море в ТЯХНО вътрешно море, а от там излиза 80 % от украинският износ. Почти всеки украински кораб е спиран, таашен, задържан и арестуван за нещо си. Не мислите ли ,че краинците имат нужда от малко защита срещу пиратите ?

163

мазепа

преди 1 година

До Боби
Къпал съм се в това море, първия километър от брега е метър дълбоко, най-дълбоката точка е 6-7 м. Въпросният катер е с газене 80см. и е речен.

162

ВЕТКО АРАБАЖИИЕВ

преди 1 година

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ..ПУСИН НАПРАВИ УНИКАЛНАТ ГЕО-ТАКТИЧЕСКА ГРЕШКА, КАТО СЕ УПЛАШИ И НЕ ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА ДЪЛБОКО, ЧААК ДО МОЛДОВА...ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ 2014 ГОД.....ЗАТОВА СЕГА РУСКИТЕ ГЛУПАЦИ ЩЕ РЕВАТ И ПЛАЧАТ СИЛНО И СТРАШНО... УКРАЙНА -- НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВАША ОТНОВО -- НИКОГА !

161

Боби

преди 1 година

До Изгърбич Задвратян
До колкото знам РФ дори не си прави труда да вкарва истински бойни кораби в Азовско море - Ползват се само бързоходни катери на бреговата охрана въоръжени с по две едро калибрени картечници. Нали се сещате че при ясно време от единия бряг на морето се вижда другия бряг както в посока север-юг така и посока изток-запад. Азовско Море е реално МОРЕ само по документи.
Ако Украйна и 20 катера бронирани или не вкара в Азовско море те са просто тлъсти(дребни) мишени за РФ Авиация

160

мазепа

преди 1 година

Украинците вкарали малък катер в Азовско море и ''Независимая газета'' се н.а.с.р.а. Цялото това море е стотина километра и се обхваща се от брегова артилерия и авиация. Катерът е нужен да лови рибарски корабчета и лодки.

159

Анонимен

преди 1 година

Коминтернът е творение на запада. Доказателство за това е че западът и коминтернът с неистов плам провеждат антибългарска и антируска политика като подкрепят изобретяването на фалшиви народи - македонци, украинци, бело-руси и т.н. Колкото има македонски народ, толкова и украински.

158

Читалище Просвета

преди 1 година

то не че им не е мерак на кацапнята да отъркалят украинците и да пишат це еуропа по форумите, ама изправени пред варианта два иджиса да им затворят черно море вовеки веков, едва ли ще изнаглеят.

157

Изгърбич Задвратян

преди 1 година

некоя гемия без аналогов в мире ще хване бахура, а после ще постнат скрийншоти от батълфилд петицата, доказващи, че са били американците. тия ги знаеме. она утонула, както каза вова.