160

Анонимен

преди 8 месеца

Коминтернът е творение на запада. Доказателство за това е че западът и коминтернът с неистов плам провеждат антибългарска и антируска политика като подкрепят изобретяването на фалшиви народи - македонци, украинци, бело-руси и т.н. Колкото има македонски народ, толкова и украински.

159

Читалище Просвета

преди 8 месеца

то не че им не е мерак на кацапнята да отъркалят украинците и да пишат це еуропа по форумите, ама изправени пред варианта два иджиса да им затворят черно море вовеки веков, едва ли ще изнаглеят.

158

Изгърбич Задвратян

преди 8 месеца

некоя гемия без аналогов в мире ще хване бахура, а после ще постнат скрийншоти от батълфилд петицата, доказващи, че са били американците. тия ги знаеме. она утонула, както каза вова.

157

истината е

преди 8 месеца

Родните *** вече разчитат на руските *** от неЗависимая газета, финансирана от същите дето финансират родните со ро со иди. Интересен подход. Зависимая газета е известна с това че опл ю България във връзка с посещението на руския патриарх, като заяви, че сме го обидили, а пък тук соросоидния печат обяви, че патриархът е обидил България. Това показва как с елементарни схеми се насажда от хамерика омраза между два народа. С поредица от фалшиви новини и провокации.

156

Аячо

преди 8 месеца

С писане ако ставаше, Русия отдавна да е починала и родните журналисти безработни! Само им се каните! Танк, кама - Масква! Вземете и вазелин за каждой случей!

155

Боби

преди 8 месеца

Ехх експертии
Чета коментарите и се чудя да се смея ли да плача ли?
Азовско море е вътрешно за РФ и Украйна - тоест и двете извън териториалните води го ползват като собствена икономическа зона.
Историята
Украйна извън териториални води АРЕСТУВА риболовен кораб "НОРД" по скалъпено ПОЛИТИЧЕСКО обвинение а по късно и един Танкер
Отговорът на РФ
В рамките на МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРАВА за проверка на съдове всички съдове от и за Украинските пристанища в Азовско море се ПРОВЕРЯВАТ ЩАТЕЛНО
и се бавят :-)

154

ХАХАХХАХА

преди 8 месеца

Осрайна сериозно застрашава Русия с този огромен катер, доставен с ...автомобилно ремарке. Скоро осраинските сили ще доставят и каравана със същото автомобилно ремарке. Соросоидната пропаганда кърти мивки а Тръмп и Путин гледат сеир и играят на врагове. Зер човекът иска втори мандат а без руска подкрепа това е трудно за постигане. Нищо чудно Тръмп да подкани Хунтата да нападне Русия, като Грузия, само така ДНР и ЛНР ще минат към Русия зер тя се защитава от агресията с катер, теглен от автомобилн

153

tangra

преди 8 месеца

*** знаем какви статии пише, така че имайте едно наум.
Соросов провокатор

152

ХХХ

преди 8 месеца

САЩ подстрекават войните .....те имат нужда от такива ! Ако САЩ я нямаше светът нямаше да изглежда така ......нямаше такива красиви страни да горят !

151

до 164

преди 8 месеца

Е точно с такива думи като на тъпия Гьоринг са били отблъснати по-голямата част от украинците иначе в първия момент германците са посрещнати като освободители. А защо ? -- нали са братя с руснаците.И в самата Украйна винаги си е имало пропаганда че са едно с руснаците така робията и липса на суверинитет се е понасяло по лесно ,някои са забравили националната си принадлежност даже --това е нормално ,всяка окупация си върви с промивка...

150

Съвременник

преди 8 месеца

До Българин-119 "Преди около час написах коментар, с който се подигравам на едната лодка, която са докарали с ремарке срещу руския флот. Сега коментара гледам, че
го няма. Не съм ползвал никакви обидни епитети или нещо цензурирано. Днес-а, вие ли го изтрихте?" - Свобода на словото, колега. Аз лично вече не се учудвам. И по-рядко правя коментари, защото е безпредметно.

149

Анонимен

преди 8 месеца

В Идлиб американците вече подгониха ли съвецките орди? От 3 дни големи закани им се канят!

148

Анонимен

преди 8 месеца

Истинските украински националисти са били колкото срещу СССР, толкова и срещу Германия. Гонили са и поляците за да ги няма и да им вземат имотите. Но има ли днес в Украйна наследници на Кожедуб и Вершигора - Герои СССР!? Според официалната пропаганда - няма! Дори от Полша има дружески коментари за Русия по различни поводи като 9 май!

147

inatut

преди 8 месеца

Не мога да разбера какво се впрагят толкова. Ако руснаците не пускат кораби през керч, то и Босфора и Дарданелите да се затворят за тях - реципрочно. И ще клекнат

146

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна винаги са били продажна страна. Посрещаха Хитлер с цветя! После Гьоринг е наредил: "Ще се използва всичко от тази страна, от пшеницата им, до хората. Всички ще работят за нас, и който не може ще умре" Негови записани думи. Такава е била благодарността им за слугинажа! Сега САЩ се възползва от тях по същият начин, и са си въобразили че като на ново си свалят гащите пред запада, ще ги вземат в ЕС, или може би САЩ ще ги превърне в техен щат! Кукли на конци!

145

ot eu

преди 8 месеца

До Анонимен nenormalnizi....glupazi. 11.09 e ogromna tragedija

144

Анонимен

преди 8 месеца

"Освен това американски експерти предлагат в Азовско море да бъдат изпратени военноморски сили на Щатите."

Ахахах, откъде ще минат бе? Това да не са Дарданелите или Босфора хихих

143

до 159

преди 8 месеца

То това тяхното изобщо не е българска позиция ,даже не се знае дали българи го пишат,какво им пука за Кърджали те просто си защитават великоруски интереси като залагат на това че социалистическата историография с която е възпитано част от обществото ни и все още жива в него ,както се казва хората над 40 г. са служили в руска армия с руско оръжие и техен враг е бил световния империализъм начело със САЩ...всички неща който ги говорят ги говореха партиините секретари едно време...

142

саветски лакардии

преди 8 месеца

Украинците пък точно са си друг народ и то здраво робен от русия --затова хитлеристките дивизии са посрещтнати като освободители от хора с цветя и прочие... веднага се сформира армия и тръгват срещу руснаците .Поляците и украинците винаги са били врагове на Русия ,за разлика от Украина ,Полша не са успели да я смачкат ,ама са водили война след война.... е по време на социализма под дулото на автомата и танковете всички бяхме братски славянски страни....и най-вече ние !

141

СДС

преди 8 месеца

Въпросът стои така----Ако Ердоган и турците от Кърджали заявят ,че искат да са част от нова Турция---би следвало русофилите да ги подкрепят яростно! Всъщност, Русия винаги е била против независима и голяма България, защото такава държава ще и пречи на целта поставена още от Петър Първи - завладяване на Цариград. Затова Русия винаги подкрепя Сърбия, за да има спирачка България. т.е. който подкрепя Русия е срещу България. За протокола-харсвам руснаците , но не и путинките.