57

Анонимен

преди 5 години

9 степенен автоматик от руснаци !?Не че не е възможно, но като се има впредвид историята на руското автомобилостроене, незнам колко ще е сполучлив този автоматик !

56

Анонимен

преди 5 години

Urban Institute: 40 % от американците нямат пари за храна, лечение, жилищеБлизо 20% от американците, чийто доход в рамките на едно домакинство надвишава с 400% федералния праг на бедност (или разполагат с годишно над 100 400 долара за четиричленно семейство) също са изпитали през миналата година някаква трудност да посрещнат поне една от базовите си нужди.

55

Анонимен

преди 5 години

"Рекорден брой руснаци (2664) са поискали убежище в САЩ през 2017г. Това е с 40% повече от 2016г. Общо живеещите в САЩ руснаци са над 3млн." Та къде, викате, е по-хубаво да се живее?

54

Анонимен

преди 5 години

До 24Обаче в разработките на Airbus голяма намеса имат и руснаците . През последните години руските експерти от ECAR - инжинерен център на Airbus в Русия са допринесли за всички серии на самолетите Airbus, включително:A320/A319/A321 сериен;A320/A319/A321 Sharklet;A320/A319/A321neo;A321 Cabin Flex;A330-200/300 сериен;A330-200 A330neo;A350XWB-900;A350XWB-1000;A380.Правят и изобретения, но естествено всички патенти са регистрирани на Airbus. Boeing също има конструктурски център в Русия.

53

До 50

преди 5 години

Бил съм на две бригади в САЩ и съм обиколил доста градове.Повярвай ми ,никъде не видях мизерия ,каквато ти се иска да има и такава какво съществува в социалистическите страни като Русия и другите от източна Европа.Никъде не видях дори и една поляна,която да не е окосена.Всичко се поддържа в Америка.Това да не ти е Якутск или някой друг панелен руски "рай" ? Мизерия има на места ,но в коя държава няма ? Смешно и жалко е просто самия факт ,че някой се опитва да сравнява САЩ с дупка като Русия..

52

Realist

преди 5 години

Я го прати в Русия да видим колко ще стои.*******************************************Зависи колко пари има... Ако има повечко чакай го да се върне. хахаххахаххахха

51

Анонимен

преди 5 години

Бронирана, тежка, руска...Защо ли ми напомни за вица: - Черно, четвъртито, бакелтово и не влиза в *** ... Що е то?- Руски уред в пъхане в***

50

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Седем души екипаж... - двама огняри отделно...

49

A бе

преди 5 години

Какво стана с демократа Христо Бисеров?

48

Анонимен

преди 5 години

До до 40От коментара ти моменталически ми става ясно, че кракът ти никога не е стъпвал в САЩ, и представа си нямаш на места каква мизеpия е. Потърси инфоркмация, има в нета, в ютюб, информирай и се ограмотявай вместо да се излагаш с такива комнентарии.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33"Германия ще я стигнете на кукуво лято, на 30 февруари, когато цъфнат налъмите..".Зависи в какво. Русия никога няма да достигне падението на фрицовете, които с радост гледат как разни имигранти се гаврят с жените им, свиват се като мокри мишки, щом видят някой по-матов и с мустаци. Индустрията? Немците какви самолети правят? В кооперация с UK, Испания, Италия, Франция и още 4-5 субподрядчици от Норвегия, Швеция, Холандия. А "Еърбас 380" се приземява на руска титанова платформа!

46

rze

преди 5 години

Какво по-точно и е руското на тая кола ? Дизайна е краден от Ролс Ройс ,скоростната кутия е правена от Порше ,а останалите части събрани от света.Демек само е сглобена в Русия най-вероятно.Руснаците не са достатъчно развити ,че да правят коли.

45

до 40

преди 5 години

Не пиши глупости ***.САЩ е най-богатата,развита и елитна страна с едни от най-красивите и поддържани градове ,които са мечта за всеки човек по света.Така,че тези мантри може да си ги въртиш само около останалите копейки.Русия е със икономиката на Индонезия и със стандарта на живот на Бахрейн.В Русия царстват комунистическите и разпадащи се панелки ,а за руснаците електричеството,храната и пътищата извън Москва са лукс.Е няма как да ми хвалиш такова забравено от бога място.

44

Анонимен

преди 5 години

Нали е бронирана бе ботяга как няма да е тежка.. Видя ли Тръм стъклото е 30 санти дебело

43

Анонимен

преди 5 години

Каква немска електроника бе бабалюга.. Целия софтуер за автомибили на Континетал (бивше поделение на Сименс) се прави от руската софтуерна фирма Луксофт.. В немската електроника няма нищо немско .. САЩ забраниха на колониите и окупираните територии да правят процесори .. Сега се правят в Китай и Индия , Тайланд

42

Анонимен

преди 5 години

В ютуб напишете комуналка и... какво излиза?Само руски ужасии. Все още се правят филми за ужаса в тях. И положението не се оправя, защото с течение на времето само се увеличава влагата, мърсотията и мизерията.Комуналката е комунистическа измислица. Народа трябва да се измъчва до последно.Няма по-големи садисти от болшевиките.

41

Анонимен

преди 5 години

А бронираните лимузини произведени в членката (на втора корост) на ЕС и НАТО България тежки ли са?

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Made in Germany, ама от турски ръце. Фрицовете - *** се отучиха и да работят."Модернизирах" си банята - всичко метално е швабско, плотът - от бразилски лабрадорит, стана кукличка, само дето дизайнът на термостатизирания супер душ е такъв, че сапунисаните ръце не могат да завъртат дръжките. Полиците и закачалките на вендузи, падат. А "гъзомийникът", който не можеше да направи добри струи, се счупи, та взех китайски! Всичко немско е лошо направено! И ножовете, и тирбушонът

39

Анонимен

преди 5 години

Въпросът с комуналките беше решен още през 50те по времето на Сталин, днес в Русия вече никой не живее в комуналки, докато в САЩ милиони хора живеят в комуналки, цели квартали от по бедните, и улиците им разбити, и сградите олющени, по няколко семейства, мирише на манджи всеки готви, шум - това е Америка.

38

Анонимен

преди 5 години

Под предния капак на двете версии обаче работи един и същ двигател. Моторът е бензинов V8 с обем 4,4 л и мощност 600 конски сили.Не е вярно. За по-дългия модел имат турбиран двигател 850 конски сили. Първо пуснаха 600 конски сили, защото се очаква, че повече ще се продава.