32

До 13

преди 5 години

"След като има отчети в НАП декларации, счетоводни документи. Зад тях стоя имена с подписи и получени пари за възнаграждение на труда им. Какво излиза , че са правили фалшиви отчети ли?"Ха-ха-ха! А ти чак сега ли загря??? Божеееееее, колко мъка има на този свят...

31

Анонимен

преди 5 години

Вълчо е абсолютно невинен!И ОВЦЕТЕ също.

30

Анонимен

преди 5 години

Всичко е един театър.Ветко вече мн добре знае от къде му е дошло.Ако са му казало- край! Това ти беше. Ще те унищожим, защото така иска #Кой или едикой си. Ветко ще знае какво да направи. Или се връща или си остава, където е.Ако са му казали - споко, просто ти искаме бизнеса или част от него, прехвърли го на едикой си и всичко приключва, ще се договорят, делата ще се гледат, за да го държат на каишка, да не се отметне и след някоя година ще го оправдаят.Та, вие не го мислете кебапчията.

29

Юрист

преди 5 години

Никой не е влязъл в затвора заради данъчни престъпления .Когато укриваш данъци или точиш ДДС се прави разследване и се установява размера на нанесените на бюджета щети .След което доброволно не молят да заплатиш откраднатото балабар с глобите ,слагат ти една пробация или най-много условна да си имаш едно на ум за в бъдеща и те оставят да си работиш по живо по здраво .Незнам какъв е тоя шум за нищо,арести и прочее!!!

28

Ангел

преди 5 години

Арабаджиеви имат имоти за стотици милиони и това не е тайна за никого !!!Комплекса Елените (над 20 хотел) , Виктория Палас и Чайка в Сл.Бряг . Хотел Марица ,Сградата на Виктория Груп, Захарната Фабрика в Пловдив ,хотел Маринела в София . Вили и апартаменти в цял свят ._Само х-л Виктория Палас се оценя на 70 млн евро !!При имоти за Милярд Нападжийте кво се занимават с тея 10 млн джобни парици!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Като се крият и не идват на призовките, да се смята, че са виновни и да се конфискува цялото им имущество!

26

Анонимен

преди 5 години

ЗА МОМЕНТА НЯМА ДА СЕ УКРИЕ :DНО АКО ПОЛУЧИ ДОРИ НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА ЩЕ БЯГА ПРЕЗ 10 ДЪРЖАВИ В 13-ТА!

25

123

преди 5 години

ХАХАХАХАХАХА Да бе да.

24

Златно правило

преди 5 години

Добрия давокат познава закона! Идеалния адвокат познава съдията!

23

Без Коментар

преди 5 години

Осама Бин Ладен щял да се предаде ако Илиян Василев му е адвокат и го съди СГС.П.П. Говори се че тоя е посредствен адвокат но обикаля с една чанта пълна с пари (естествено това са пари на "невинните" клиенти) и му се случват нещата тук-там.

22

Анонимен

преди 5 години

Щом не се прибират Арабаджиеви, работата е дебела.И това е началото на края им.Нямаш ли корен, шанса да загубиш парите, многократно по бързо от колкото си ги спечелил, е реален.А по въпроса за приказките на адвокати, особено по медии, ако гилдията не вземе становище, щото се подиграват с системата която ги храни, съдиите ще ги почнат.

21

До 6

преди 5 години

"Да го пуснат за издирване от Интерпол...............къде спят БГ-прокурори???" За Ветко и Миринела Арабаджиеви вече е издадена Червена бюлетина и те се издирват от Интерпол и Европол. Но, те имат частен остров на Карибите в Доминиканската република. Огромният имот е собственост на дъщеря им Александра Арабаджиева и е подарена от родителите й за сватбата й със сина на Миню Стайков - Стайко Стайков. Сватя Стайков се отчел по-скромно - с частен самолет. Сватбата е струвала 1 милион евро.

20

Страхил

преди 5 години

Добре де, какво очаквате да каже адвоката ? Той е виновен и ще се укрие ? Това ли очаквате да каже ? Ами ясно е, че ще каже, че е невинен, че няма да се укрива, че Българския народ е виновен и че ще ни съдят в Страсбург. Така е при демокрацията.

19

Поредният БСП бандит

преди 5 години

Поредният БСП/БКП милионер!Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схеми за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - тъ.пи комунисти!

18

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ се омазаха тотално. След Иванчева и тоя ще щипне парички от Страсбург.

17

Анонимен

преди 5 години

"Лично Маринела Арабаджиева ми се обади да защитавам сина й", обясни тойАдв. Василев питали я дали знае, че прокуратурата я търси с червена бюлетина и дали не предложи услугите и нея да изкараш под гаранция. Този вече остаря и все глупости говори. Мисля, че прокуратурата може да му повдигне обвинение за покриване на търсена личност. Вместо да съобщи на органите къде са, той си прави сделки.

16

Арабаджиев-младши...

преди 5 години

...нямало да се укрие, ако бъде освободен под гаранция? Също както не се укриват мама и тати?Уауууууу, това звучи напълно разумно, нали така?;)

15

Берлин

преди 5 години

Детето няма да се укрие - казали мама и тате от укритието... хахаха.

14

Анонимен

преди 5 години

Да не ги мислим тези,те ще се оправят.Нашата,нашата е зле,че от аванс на заплата сме и цял живот ще е така

13

Анонимен

преди 5 години

Цялата тази работа с ареста на Вълчо е да му приберат парите и за сплашване на родителите му. Срам за съдебната система. След като има отчети в НАП декларации, счетоводни документи. Зад тях стоя имена с подписи и получени пари за възнаграждение на труда им. Какво излиза , че са правили фалшиви отчети ли????