49

Анонимен

преди 5 години

Статията междо другото е силно подвеждаща! Англия винаги е давала работни визи, постоянен статут и превъзходни условия на лекари и медицински персонал идващи от целия свят! 10 брексита да има лекарите няма от какво да се боят! Плюс това правилата за ценните кадри си остават без промяна и след брексит! Кой се опитвате да заблудите, ааа сещаме се! :)))))

48

Анонимен

преди 5 години

Е те си тачат съществата от гз на географията повече. И за най-мизерната работа в NHS-UK се предпочита мързелив *** с вид на използвана тоалетна хартия. Затова "британската рулетка" трябва да работи по-тясно с пенсионните фондове и да учередят награда на името на д-р Харолд Шипмън, облекчил доста пенсионното подпомагане в Англия.

47

V

преди 5 години

Дойчевеле тръгнали да ни казват че британците ще дойдат да се лекуват в бг .Ха ха ха ГОЛЯМА ,,медия,, няма що. На фона наща ,,европейска здравна система ,, енглииската е цвете. А дойчовелера нищо не казва за наща система ,ЩО ТЪЙ ???

46

Анонимен

преди 5 години

До ergen4ev 42"работническата класа както и във всяка друга страна може лесно да бъде изманипулирана от популизъм на сбъркани същества наричащи себе си (политици)"Май сбърка географската ширина! Само се загледай в нашио парламент и ще ти опада потурника! :)))))

45

Анонимен

преди 5 години

До 44От първо-сигнални папуаси можеш ли да чуеш нещо съществено? :))))) За това изпъкваме ама само с лютеницата!

44

Анонимен

преди 5 години

До ТHE Патриот 41Айде бре! :))))) Опикахме си природата пък се смеем на англичаните!:)))) Ах асфалто, асфалто га че се стопи!:)))))Верно че морето ни е топло, ми коя градска канализация не се влива в него!:)))))) Ей до на Овчо-Куртев потъва заради Англия! :))))

43

Лекар

преди 5 години

До ФактКой те излъга че здравеопазването в UK е частно???Откъде черпиш тази информация?Всичко в Западна Европа е държавно.Има и частни клиники и центрове но там не е като тук-да взимат и от държавата и от касата!!!Затова докато тук не се въведе закон-"частното е частно а държавното държавно" няма да има здравеопазване!!!Ако искаш на частно си е твоя работа.Отиваш плащаш и те лекуват.И дотук!!!Никаква здравна каса!!!Някой от пишещите въобше съобразяват ли че здравеопазване вече няма?

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Те щото англичаните ни строят пътищата и краднат от хазната! Ех Търнокопе, Търнокопе, кога ли ще издърпаш ряпата???

41

ergen4ev

преди 5 години

брекзит изкара на повърхността наслагали се във времето настроения сред британците. също така е като огледало за не разбирането им до каква степен глобализацията е обзела света и той е вече друг . показно също е колко лесно работническата класа както и във всяка друга страна може лесно да бъде изманипулирана от популизъм на сбъркани същества наричащи себе си (политици)загубата е двустранна но британците първи тепърва ще го усетят по силно и доста продължително.Nо какво ли не прави егоизмът..?

40

ТHE Патриот

преди 5 години

Английските кривозъби грозни инцести са патологични българофоби и русофоби, причината за това е злобата и завистта ,нямат си красива природа топло море ,като нашето,нито пък имат ресурсите и територията и моща на Русия,затова са били принудени да дирибействат по света да изнасилват и грабят защото на техния изгнил остров щяха да се канибализират!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Дяволчето Фют ли ти помага?!:))))

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Няма как да не е:)))) Требим се по пътищата единствено зарад английската кралица! Сами си го забиваме единствено заради Англия! Заради Англия поскъпва и лютеницата! Англия та Англиа:))))))))))))))))))))

37

Анонимен

преди 5 години

Англия е по-голям враг на България дори от САЩ........................с тая дъртофелница-рептилка-кралица Елизабета Втора и другата вещица Терезка Мей!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Великобритания е най-големият враг на България..............запомнете го!До последно подкрепяха Османската империя................затваряха си очите за престъпленията на турците и за Баташкото клане!!!Прочетете и за това, колко много Чърчил е мразил България!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Абре ние да му мислим че поскъпва лютеницата с 37%! Пак ще сме за оплакване, иде зимата! :)))))

34

Анонимен

преди 5 години

"Англия е само един остров."Казах им го руснаците!!

33

Анонимен

преди 5 години

Англия ще си се оправи а тесногръдите ни силяци ще си апят дирницити и притрепват по пътищата! Ей това ша стане драги ми чурбани! Ни требе да си Ванга-щанга съ дъ са сетиш!

32

Анонимен

преди 5 години

Да се сърдят на дъртата кралица-рептилка Елизабет Втора!!!

31

Анонимен

преди 5 години

ДА СИ ВНЕСАТ ВИСОКОКВАБИФИЦИЛАНИ КАДРИ ОТ АФРИКА - ОТ ТАМ НАПИРАТ МНОГО.

30

Анонимен

преди 5 години

Ние сме стигнали дъното и нищо не на касае.