69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Мерим акъла на някои! :))))))

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Спестявайте за лютеница че иде зима! :))))))))

67

Анонимен

преди 5 години

Точно ден след поредното убийство в Германие - Брекзита е от ксенофобия....... Поредната,*** статия от ДВ

66

Анонимен

преди 5 години

Виновна е дъртата кралица-рептилка Елизабета Втарая и другата дърта вещица.............Тереза Мей................да се сърдят на тях тъпите ингелизи...............и да не забравят да се приготвят за повече индийци, пакистанци и африканци!!!

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Само да допълня че се дудне на английски, с БГ реч не стаа.:))))))))

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Те ***/администраторите бягат най-много защото на запад получават много по добри заплати и отношение отколкото в България! Ще плащат на някой от чужбина да им подържат сайтовете. :))))))))

63

Анонимен

преди 5 години

Ако се подуете от зъб можете да отидете до всяка една болница АЕ за абсолютно безплатно лечение! Безплатните пломби са от сивите като общото лечение за всеки работещ е 19.50 паунда! Ако не работиш е абсолютно безплатно! За деца под 18 - безплатно. Някои от зъболекарите слагат и бели пломби безплатно. Цената на една бяла пломба е между 30 и 40 паунда. Вадене на мъдрец е абсолютно безплатно - води се спешен случи, лекува се с антибиотик и след това го вадят в болница (по принцип) - орал сърджънт!

62

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 73"Плаща се ако си с нередовни документи за пребиваване"Само ще направя едно пояснение за горенаписаното. Ако е спешно, не дай си Боже, инцидент, падане, нараняване и тн е абсолютно безплатно! 73 а 100% прав/а за случаи които не се категоризират като спешни!

61

анонимен

преди 5 години

Английското здравеопазване е безплатно,заявявам го от личен опит-живея в Лондон от 10год.Случай с мен-планувана операция,извършена на 17.07.2018г.Не ми е искано едно пени.Не пишете глупости.Плаща се ако си с нередовни документи за пребиваване.Имат си неща които са изискуеми за безплатна помощ-Осигурителен номер,данъчен номер(ако си самонает),документ ако си нает-въобще да си редовен.Ако не си и ти се наложи да ги тъсиш,връчват ти сметката.

60

Анонимен

преди 5 години

До 71.....accused of racism......OF Случва се да се бърка ИН с ОФ, не е голям проблем!

59

Анонимен

преди 5 години

Вие какво правите в българските форуми бе из.търсаци ? Защо не си пишете във форума на ЕН ЕЙЧ Чеса или роял колидж хоспитал ? Там май няма да ви разберат. Да се правиш че пишеш на инглийски тук е лесно, я се направи там. Да еее... и ***.рльовците ви. Там май не виреете смешници

58

Питър

преди 5 години

Всъщност, на част от пишещите им е трудно да разберат, че немският лекар ЩЕ ИСКА да напусна ВБР след Брексит, тъй като паундът ще се срути (вече стана), цените ще се вдигнат (стана), в страната ще настъпи хаос (твърде вероятно), а и на всичкото отгоре ще трябва да лекува шебеците, причинили му всичко това (брекситчиите), а НЕ защото някой ще иска да го изгони... Това пропуска да обясни станията, че Микробритания (след като Шотландия, а и Ирландия заминат) няма да е привлекателна за специалис

57

Анонимен

преди 5 години

До 61Какво ти зимат бре Гинчо! Нито една пена ще ти искат ако отидеш за спешно лечение в Гайс Хоспитал на 27мия етаж или в Роял Колидж Хоспитал на Тотенам Корт Роуд бре Гинчо! Ако работиш ти вземат една такса от 19 поунда и останалото ти го доплаща Ен Ейч Чеса бре Гиньо! Лъжат ви ония там българските работодатели а и нали сте кухи откъм английското слово та гледате като......знаете си!

56

Анонимен

преди 5 години

До *** 54Не сте бре Газдьо, ако сте нямаше да сте толкова гънко-обрулени! Що българи та и родители български пенсионери се лекуват в Англия без да имат и един работен ден, нито да са ги накарали да дадат и една пена! *** си Газдьо и кух като партията "ти" велика, и за това ще си умреш *** и елементарен като технически неизправен геном!

55

Анонимен

преди 5 години

До 56Я виж на ГОВ.ЮК дали е частно здравеопазването илидържавно! Тачер приватизира транспорта и в момента лека полека се връща пак в държавни ръце! Е наистина такъв *** български народ не е имало и по времето на хан аспарух! Чети бре гинчо, чети, ако не можеш на английски има Гугъл преводач! Пише го там ама некой требе да нътоваря тази една ли две гънке! Има и частен секток но основно е Ен Ейч Чес - държавно!

54

Анонимен

преди 5 години

Следващата фалшива новина. Някакъв лекар германец от 30 години.. Ако живее от 30 години в Инглия то поне ще има вече гражданство.Щом има над 5 години на острова този проблем вече е решенНе са *** толкова ингелизитеЕдно е ясно че нас някой ни взема за *** Тези търтей няма да излезат от Еврейския съюз дори и насила

53

!!!!!!!!!

преди 5 години

Държавно , частно , в Англия здравеопазването се плаща мноооого здраво. Хиляди паунди ще ти трябват да те приемат в болница. Като ти връчат сметката гур.льо и ще се на.акаш

52

до измисленияЛЕКАР44

преди 5 години

Ти не си никакъв лекар а ***. Здравеопазването в Англия е частно още от времето на Маргарет Тачър бе ***. За това цяла англия я мразеше нея, за това когато пукна хората пееха и празнуваха по улиците. Заря пускаха даже.

51

Анонимен

преди 5 години

няма нищо такова имам роднини в англия нищо от това не е вярно

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Да, да вярваме ти щото си вундеркин'ът (пълни'ят член е иключение само за такива като теб) на целата ни таратория! :))))))) Даже и докторите да са от Индия не са с купени дипломи както при нас!