35

Анонимен

преди 5 години

Избиват се взаимно няма как да съм за някоя от двете страни.

34

конспиративно

преди 5 години

Някои на youtube твърдят че, Захарченко е жив и е изтеглен чрез постановъчно убийство, понеже си е свършил работата, а територииите се подготвят за друг етап от събития....( Захарченко жив. Убийство постановочное. Хабад рулит! Вячеслав Осиевский Барселона ). Бил е послушен, казва и затова не са го убили като останалите Моторола, Киви и т.н.Стъклените бутилки били останали здрави след взрива а затворен ковчег винаги предизвиква подозрения.. хммм

33

факт

преди 5 години

И без намеса на Русия месните ще спечелят след толкова пролята кръв там мир с Украйна не може да има....

32

Анонимен

преди 5 години

Този ЕС защо не подкрепи териториалната цялост на Сърбия и призна косово? Това гнездо на ислямски терористи.

31

Николаев

преди 5 години

Донбас както и крим са руски никита хрушчов като украинец ги предава на укр. Съветска соц република, а сега няма ссср и обратно към русия ясно ли е мамини демократчета ? Турция също трябва да си прибере земите от българия

30

Анонимен

преди 5 години

ЕС ДА НАЛОЖИ НОВИ САНКЦИИ НА ЛУЦИФЕРОВА РУСИЯ!

29

Анонимен

преди 5 години

Честно казано вече не ме интересува. В началопто ме болеше все пак там братя се самоизбиват, но сега вече не знам какво да мисля. Продължават убийствата и от двете страни.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39ЗАРАДИ КРИМ С РУСИЯ Е СВЪРШЕНО ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!КРИМ БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ КЪДЕТО ДОРИ УКРАЙНА ДА Е В НАТО ПАК РУСНАЦИТЕ ЩЯХА ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ БЕЗ ДА МОГАТ САМО ДА ОТКРАДНАТ ТЕРИТОРИЯТА НА КРИМ ПУБЛИЧНО!ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА КРИМ ОТ РУСИЯ Е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ ЩОТО ТЕ ИМАХА ПЪЛНАТА ВЛАСТ НАД КРИМ И КАТО АВТОНОМНА ОБЛАСТ!РУСИЯ НЕ Я ЧАКА НИЩО ХУБАВО ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ СТАВА ТАМ САМО ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ!

27

Анонимен

преди 5 години

В сайтовете на другите балкански държави новините са прдимно вътрешни, по техните радиостанции се лее предимно национална музика, телевизиите им дават местни сериали.А тук има само едно БГ радио,по останалите само чужда музика предимно и в сайтовете предимно новини за чужбина. Вече Турция и Русия ги знам наизуст. Там САЩ,Запада същата работа.За България ако се пусне новина е само кръв и убийства, катастрофи.Нещо май май някой промива мозъци.Кога ще се освободим от тези комунистически приоми?

26

Анонимен

преди 5 години

Днес загина в 'катастрофа' т.нар. мин-председател на непризнатата от никого Абхазия. Скоро в Донецк и Луганск ще има ПТПта с участието на изявени руски терористи. Слава Украйна!

25

Анонимен

преди 5 години

Избори ще има, това е демократично. ЕС да кажат защо пръскаха демонстрантите със сълзотворен газ в Гърция, ако Путин напръска някой със сълзотворен газ тия изкуфели дъртаци от ЕС ще ореват света.

24

za Ukrajna

преди 5 години

Украйна е провалена държава..............янките казват failed state!!!Това го знае дори гадината-масон-сатанист Сорос...............знаят го и западните аналитици и професори!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Украйна да проведе бърза и безмилостна атака срещу руските терористи !Слава Украйна!

22

Анонимен

преди 5 години

Крим е неделима част от Руската федерация, може сега да се *** от яд!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

България подкрепя Украйна в борбата й срещур руските терористи !Слава Украйна !

20

Анонимен

преди 5 години

Всички терористи трябва да бъдат избити бързо и безкомпромисно !Слава Украйна !

19

Анонимен

преди 5 години

След 'изборите' ще има нови взривове на терористи. От Украйна с любов.

18

Анонимен

преди 5 години

ОДОБРЯВАМ САЩ ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ И ДА ЗАЛИЧИ ЦЯЛОТО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ С НАПЪЛНО ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ОТ БЕБЕТАТА ДО СТАРЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ ЗАЛИЧИ РУСИЯ ТО СВЕТА ДА ИМ НАЛОЖИ ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО КАТО ЗА НАЧАЛО!!!РУСИЯ Е ЧИСТО ЗЛО И ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

17

Анонимен

преди 5 години

И да не се мешат в съдбата на нашият народ .Кой е вашият народ? Какво си взел да обличаш аудиторията с наглите си опорни точки!

16

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е НАПЪЛНО МЪРТВА ДЪРЖАВА И НАЙ-ГОЛЯМОТО МАТЕРИАЛНО ЗЛО НА ЗЕМЯТА!!!СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ АКО НЕ И НАЛОЖАТ ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ!!!!!