55

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до 79Какъв братушка може ти да си на руснаците бе?! :)Братушките с руснаците сме ние българите.

54

za Ukraina

преди 5 години

Скоро ще дойде края на режима на алкохолика-олигарх Петро Потрошенко и на неофашистите в Киев от "Десен сектор"..................убийците на руски деца и бременни руски жени!!Слава на Русия..............не сме забравили убийствата и гадостите на фашагите в Одеса и в източната част на Украйна!!

53

Анонимен

преди 5 години

От империята на Новичок'а идва само ЗЛО !

52

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Между другото ЧЕСТИТ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ на всички българи, които помнят и ценят онова време на спокойствие, сигурност и национален просперитет.Ние хванахме от това време и знаем какво е било ...Пък те нека ни разправят колко зле се живеело по времето на Живков !

51

конспиративно

преди 5 години

Според Вячеслав Осиевский Барцелона, Хабад е решил да връща Донецк и Донбас на Украина затова териториите се разчистват от предишното ръководство. Русия е изцяло под Хабад, главният равин е от тази организация, не е от традиционните евреи. Основава се нова партия в Украина, в която е "кумът" на Путин и Коломойски и се надяват да вземат властта изцяло без да се дели страната." Путин "зачищает" окружение Захарченко. Вячеслав Осиевский " на тубата

50

Анонимен

преди 5 години

Може ли да си представите как *** търсят дори морална подкрепа, защото никой ги не ще.Снощи играх онлайн снукър и отсреща ме питат "Land?" и аз отговорих Bulgaria. Той ми вика "Братушка". Аз го усетих, че е руснак и си викам какъв "Братушка" може да ми е този ***. Попитах го "Ти от Украйна ли си?-и той излезе от играта! Ха ха ха

49

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Явно пиянството на Юнкер е обхванало всички евробюрократи.Първо кои са тези от Еврогейския съюз, за да казват какво да става в Източна Украйна ?Второ защо са против избори ?Нали уж изборите бяха най-демократичната форма на израз на народната воля ?Не е демократично да си против избори !Или изборите са удобни само, когато се провеждат при евроатлантическа медийна манипулация, фалшификации и купуване на гласове предварително размножени за целта ?

48

za RU и Ukrajna

преди 5 години

Западните служби настроиха два братски народа да се избиват едни други.................и руснаци, и украинци са християни, но мръсната си роля в Украйна изиграха Сорос, който даде милиарди за преврата и КАТОЛИЦИТЕ В ЗАПАДНА УКРАЙНА.Истината е в православието.....................католицизмът е голямо изврашение!!!Папата и кардиналите.................ватиканската мафия!!!

47

Анонимен

преди 5 години

А ха ха ха , сбогом украйна

46

Анонимен

преди 5 години

И двете страни са православни. Все православна кръв се лее. Явно това е важно за някои.Не мога да се радвам нито когато умира Руснак, нито когато умира Украинец. Боли ме и за двата народа.

45

Нюланд

преди 5 години

Другарката к омунистка Виктория Нюланд какво беше казала: "**** ЕС.Според Минските Споразумения МС в сивата зона, не трябва да има военна техника и стрелба. Има ли ги, има ги.Според МС -трябва да се организират избори - организираха ли се от Киев 4 г избори - НЕ.Продължавали стрелбата от страна на Киев - продължава.Подписът на Захар стои под МС - убиха ли го от Киев, пардон САЩ - убиха го.Убиха субект на Меж. право.Според МС не трябва да има чужди воиски и военни в Киев, има ли ги - има ги

44

*

преди 5 години

Заднопреводните никой не ги пита.

43

хохолите

преди 5 години

ЕС си затваря очите за престъпленията на Киев!

42

Анонимен

преди 5 години

. От украинска страна също загиват жени и деца, само дето те не оревават Света с вашите зверства.

41

Ванга

преди 5 години

До 2 години РФ ще се разпадне.

40

Русия играе покер

преди 5 години

В цялата игра няма може или не може!Всичко е с натрупване, като в Блек Джек!Винаги машината печели, просто защото така е програмирана. Натрупваш натрупваш (ако имаш късмет се) и идва един момент в който плащаш всичко, дори затъваш с двата крака! Те това е Русията, ще дойде момент, когато ще плаща всичко с лихвите! За сега има късмет!

39

Анонимен

преди 5 години

Руските терористи бяха убивани, убиват ги и ще ги убиват до пълното им изтребление !Слава Украйна!

38

Анонимен

преди 5 години

Свидетели сме на създаването на нова държава в Европа и разпадането на фашистка Украйна.

37

така е

преди 5 години

А къде беше ЕС,докато Украинската армия и фашистките отряди безчинстваха в Донбас и убиваха мирни граждани!?жалка картинка са....

36

ЕС

преди 5 години

Ми що не организирахте избори 4 години.Какво правихте 4 години?Защо в сивата зона, в която не трябва да има военна техника и стрелба, Киев продължава нападенията.Защо в ДНР и ЛНР има 180 убити рускоезични деца, а в Киев нито едно украинско дете.В превод какво значи, значи че Киев е агресор, подрепян от САЩ?Според МС не трябва да има военни части в Киев, има ли ги, има ги, 4 военни лагера начело с амер. военни, обучаващи нацистки шпиц команди.ЕС си затваря очите за престъпленията на Киев.