62

Анонимен

преди 5 години

Много се кефя от статиите за Скрипал и за действията на гениалното МИ6.Трябва някой да ги събере и да издаде книга със заглавие: `Какви и.диоти са живели през 21 век`Ще стане милионер.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Завистливата глynocт по такива като теб ходи. Теб и на кучешка сватба не те канят. Хахаха...

60

без пардон

преди 5 години

Когато стане убийство на руснак в Аглия, англичаните винаги правят разследване, винаги доказателствата се обявяват за секретни, не се показват на никого и се скриват. Най-вероятно, защото изобщо няма доказателства. Предимството е, че англичаните правят разследванията на собствена територия и могат да си ги манипулират, както си искат. Ако британците биха извършили тези убийства извън Англия, например в Швейцария, щяха да ги хванат, че те са извършителите. А така, те убиват, те си правят разследванията, и те потулват всичко. След това започват да плашат с руснаците и да налагат санкции. Това са

59

11

преди 5 години

Тия двамцата му намериха цаката как да нацепат секундата. Баси идиoтите са тия ингилизи.

58

Анонимен

преди 5 години

До ЦРУТо че е нИвиждано - нИвиждано е. Клеветниците ги презря цял свят, лъснаха им голите, мръсни д-та, на които се наслаждавате само ***, които по друг начин не можете да изкарате и цент. Та имате и въйзпалени видения за Хага. Със сигурност ще има Хага - за клевета, злепоставяне, за масови убийства с биологично оръжие ... вече достатъчно сведения са събрани.А твоята пИнсионна възраст, която благодарение на боговете ти стана 67 г. е чудесна, защото ще останеш вечно млад.

57

ЗАЩО??

преди 5 години

Защо са му на Вовата тези два трупа - Скрипал и щерка му?!

56

Анонимен

преди 5 години

Путин се покри в дън гори.Трудно е за вярване, че ще посещава вече Европа, даже и за сватба !По-вероятно е Ким да бъде поканен от някоя европейска държава.

55

Анонимен

преди 5 години

Путин щеше да си признае отдавна, както го направи за отпускарите в Крим, за да си повиши отново рейтинга, но знае, че светът няма да му прости използването на оръжие за масово унищожение в чужда държава, обявено официално за утилизирано !

54

защо?

преди 5 години

Защо всички тези убийства на руснаци, 17 на брой от 2000-та година, се извършват само в Англия? И в другите страни живеят руснаци, но там никой не ги убива?

53

ЯМХ

преди 5 години

По повод не намерения котарак - истинския виновник е котарака!Специално обучен котарак отровител.Знае се че пра-пра -пра- прадядо му се е отърквал в ботушите на самия Сталин.Котарака е специална сибирска порода и е обучаван за "мокри" поръчки от самия Путин-когато е последния е работил в КГБ.Не стели чували за тази програма?За овце стръвници и зайци единаци,т.е. за "чистачите" от Кремъл?

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Ами, единия, по-доверчивия в човешкото благородство, котаран, го евтаназираха като виетнамец - с нanaлм, да не се мъчел от знания за Новичока, които го били обезводнили. А другият котан - по-съмняващият се в достоинствата на най-висшето същество на земята - н.в. Човека, бързо-бързо фукнал през намазаната с новичок врата и станал неуловим уличен, но жив, котарак.

51

ЦРУ

преди 5 години

Кремъл *** - не сме ние .а вс. им налагат санкций и гонят дипломати - НИВИЖДАНО досега ! ...ДДС-то става 25 %....Рублата мина 70 за долар....пинсионната възраст ще стане не 65 год .а 70 ...Денги НЕТ ! БЛОКИРАТ сметки на ОЛИГАРСИ от Раша ...а за това ПРОШКА НЯМА ...Жужи ще го поднесат на тепсия на трибунала в Хага !

50

Mi6os

преди 5 години

Т. е англичаните ще търсят ключа из Алпите.

49

не може да бъде!

преди 5 години

В шпионската дейност,особено при такова нажежаване на отношения като Англия-Русия всичко е възможно.Аз обаче нe мога да си обясня поведението на англичаните,които имат славна история в този бранш.Каквато и да е истината за покушението и другите инциденти,англ. специални служби и правителството на Англия стават за смях на целия свят.На някои хора ,разбира се,тази агитация и пропаганда ще създаде негативен образ даже за всичко руско,но мислещите хора май ще виждат в това само низост и падение!?

48

чичо

преди 5 години

Някои хора вече трябва да разберат-ако Русия искаше да убие Скрипал, той щеше да е убит, но не с новичок и не с дъщеря си.Това важи не само за Русия, а за всички държави и никоя не може да си позволи толкова нескопосана работа.Какъв новичок -една малка грешка и килърите ще си отидат преди Скрипал, а и не само те.Не само Русия, никоя държава няма да си позволи такава несигурност.

47

Анонимен

преди 5 години

Швейцария е като шпионска квартира. По-добре да се раздели между Италия, Германия и Франция. Свърталише на руски шпиони.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Това май го беше казал един с Алцхаймер - представител на агресори, избили 11 мил. индианци, 200 000 японци с атомна бомба, 2 500 000 виетнамци с ***, милиони неrри, араби и т.н. с робство, преврати, пролети, майдани и т.н. Значи може да му вярват ... други с Алцхаймер и деменция. И за сребърници.

45

10

преди 5 години

Представили се за руски бизнесмени и затова английското посолство в Швейцария им давало визи!?Аз се представям за краля на швеция и Тръмп ми дава ей така виза за САЩ!?Тия за *** ли не смятят?През десет цедки се минава за виза,освен ако МИ6 не ги е пробутвало за провокация!

44

666

преди 5 години

Та значи, всеки който често пътува до Европа и особено до Швейцария е отровител - да се смееш ли или да плачеш на подобни олигофренски мъдрости на шантавите англичани.

43

Да

преди 5 години

#49,е напълно прав англичаните стоят за тези покушения....