102

Анонимен

преди 5 години

В Швейцария има много руски и украински мафиоти.., но защо тия мулета ще пътуват като някакви гейове заедно и с един полет? Толкова ли са *** да забъркват невротоксини по хотелски стаи и после да хвърлят шишета с отрови по парковете? Това е провокация а тия две глупави мулета се намират на дъното на някое езеро. Много зле скалъпена история....

101

Анонимен

преди 5 години

Шпионите се афишират навсякъде Интересно къде са ги тренирали или пък са ги вземали направо от Аула Ей съвсем са объркахте в Лъжите си

100

Аспарух

преди 5 години

Ключът в случаят е за отключи наглите лъжи на кървавите колонизатори!!!!

99

Анонимен

преди 5 години

Пропаганда и фалшиви новини без край.

98

несериозно,Уотсън!

преди 5 години

В английската теза,че това са убийците /те са обвиняеми!?/ има много уязвими места,но не може да не направи впечатление едно обстоятелство-защо "убийците" така демонстративно се регистрират с паспортите си,показват банкови сметки,позират пред камерите и вървят винаги заедно!?Логично е да се предположи,че те са всичко друго,но не и убийци -напр.може да имат задача да отвлекат вниманието от истинските извършители!?В такъв случай реакцията на англичаните е прибързана,глупава, необмислена!?

97

Въпроси

преди 5 години

Не е шега работа A234. За да се изработи трябват специална апаратура и съставки.Няма да разнасят подобно вещество по самолети.И тук стигаме отново до Портън Даун.Като знаем престъmната дейност на тази лаборатория, опитите с цивилни граждани и животни. Загинали при странни обстоятелства учени 11 от ПД.Заведени дела.Мисля че, Британия има 14 колонии, какво да коментираме повече?Кой е агресорът, в 21 век, как да ги уважаваш ?След тях, винаги е имало кървави конфликти, продължаващи до днес.

96

Аспарух

преди 5 години

Трябва да си първолаче,за да вярваш на най-големите манипулатори Англичание.Мислите ли,че колонии по цял Свят се държат с честност и почтеност???

95

extremist

преди 5 години

АБЕ ВИЕ МИ КАЖЕТЕ КОГА БИВШАТА КОЛОНИАЛНА ИМПЕРИЯ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЩЕТИТЕ НАНЕСЕНИ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО Е ВЛАДЯЛА И ГРАБИЛА С ВЕКОВЕ ???

94

Светлото бъдеще

преди 5 години

Следващата европейска визита на плешивата кремлинска Борджия ще завърши в Хага!Венсеремос!

93

House M.D.

преди 5 години

Колеги, само да ви припомня, че според авторитетни източници като "да ви виси", Дойче зеле, реутерс и прочие, "новичок" е усъвършенствана версия на табуна.

92

buhahaha

преди 5 години

...заподозрените са били известни и преди, но британците не са ги споменавали заради световното първенство по футбол...no comment

91

ФАКТ

преди 5 години

Много комунистически ДС и руски КГБ *** се навъдиха !!!!! Не на българските предатели !!!! Комунистите заедно с руските КГБ предатели съсипаха България !!! А Людмила Живкова кой я уби ???? Борис трети кой го уби ?????Георги Марков кой го уби ????

90

БАСТА

преди 5 години

ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ВИДЕНИЯТА НА ТЕРЕЗКА-НА РК ОМ АН КА А..НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНАХА ПРОСТОТИИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ--НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ДУШМАНИ НА БЪЛГАРИЯ-ОТ ВРЕМЕ ОНО ДО СЕГА .ТЕЗИ НАРКОМАНО - ХОМОСЕКСУАЛИСТИ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ОТ КРЪСТОНОСНИТЕ ПОХОДИ ,КОГАТО НАШИЯТ ВЕЛИК ИМПЕРАТОР КАЛОЯН ИЗКОЛВА КАТО ЯРЕТА РАЗНИ РИЦАРЧЕТА И ТЕХНИТЕ Х О М О ДР УГ АРЧЕТА-ПАЖОВЕТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОСМОНСКОТО РОБСТВО,АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ,ОСВОБОДИТЕЛНАТА РУСКО ТУРСКА ВОЙНА И ВТОРАТА СВЕТОВНА

89

Предателите

преди 5 години

Всички лидери на цветни революции преминават уроци по предателство но Родината в Лондон. Там ги вербуват, оттам им плащат, там ги убиват.Чуете ли българин - Лондон - бягайте, това са бъдещите доносници, еквивалент бившите слуги на ДС, които съсипваха съдби!

88

Ели

преди 5 години

Факт - крайно време е всички английски олигарси в затвора.Крайно време е всички ара бски шейхове в Лондон в затвора.Кой у би Даяна?Защо убийствата стават само в Британия.Има нещо гнило в тази страна.От доста време олигарсите нямат родина - те са граждани на света.Елементарни неща не научихте.

87

ФАКТ

преди 5 години

Доста НАРОДНИ пари са откраднали и ги укриват в чуждите банки !!! Затова руските и нашите олигарси -В ЗАТВОРА !!!

86

Ха

преди 5 години

Първото в докладите веществото A234- било 120 грама, при което всички ученици с 4-ти клас химия хлъцнахме, това значи цял Солсбъри да бъдат у бити.После били сбъркали, било 1 грам.После отишли до хотел, в който не ги помнят и не са регистрирани, и няма снимки, а има камери на входа на хотела.Но пък открили A234, като се върнали да вземат в-вото , нямало следа от него.Но атентаторите живи и гостите на хотела живи.Само дето атентаторите не са били там изобщо.Не сме канарчета!

85

ФАКТ

преди 5 години

Крайно време е всички руски олигарси,да БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ и да ВЛЯЗАТ в Затвора !!!!

84

Ели

преди 5 години

И как разбраха, че са руснаци.След като имената им били фалшиви, паспортите им били фалшиви - как да откриеш фалшиви хора.След като не предоставят пръстови отпечатъци, как да се открият.Кой да търсят Фостър от Глостър с фалшив паспорт.Скрипал не се прибирали цял ден, а са отровени от дръжка на врата, духът им е отворил врата.А дръжката била гел, не било гел, било парфюм в кош на 12 километра.А този парфюм бил запечатан, значи не е бил отварян.ХБОВ щяло да убие 4 хил, а полицаи без з. облк

83

Аланглета

преди 5 години

оповестете името на новия Артър Конан Дойл или и то ср знае, но е засрктетено. Поне ще му се повиши тиража сред бългсрчетата евроатлантиченца.