109

Мими

преди 7 месеца

Защо трябва да си ненормален,когато помагаш на хората?Човека обича живота и прави само добро.Какво сте го захапали?

108

анонимен

преди 7 месеца

Реклама на заведението със симпатични, закачливи снимки:)

107

Анонимен

преди 7 месеца

Някак си не е редно да присъстваш на рождения ден на човек на такава възраст и такъв типаж, облечена с такова деколте. Нито е на купон с набори, нито на моминско парти или дискотека. И това е от липса на достатъчно природен интелект при нея, водещ до неправилна преценка на ситуации и хора.

106

Сата НАТО

преди 7 месеца

Ужас, това, което виждате, не е онова, което виждате!

Отецът всъщност е праведен и в очите му няма лукав блясък.

105

Анонимен

преди 7 месеца

Отвратена съм от журналистите, които извъртат нещата така, че да очернят отец Иван. И да го изкарат какъв ли не от снимка, за която е обяснено,че е искал да влезе в тон с празника на момичетата. Кой е можел са допусне такова скверно тълкуване на тази снимка за този човек. Нищо свято нямат мръсните съзнания на софийските ***. Отец Иван е най- светлия човек в България.

104

nina

преди 7 месеца

И какво толкова е станало?Седнал е дядо Иван на маса в заведение,по-долу някой е писал,че е на собствения си рожден ден,а самото заведение на мацката от снимката.Аз не виждам нищо скандално в снимката,красиво момиче,не е моняхиня-голяма работа станала...Няма ли какво толкова да се занимават журналята,че опряха до отеца?

103

живот

преди 7 месеца

Хората които виждат нещо страно в снимката, изобщо не разбират принципите на живота.Ето ви един вероятен сценарий, човека става поп понеже е хуманист, помага на хората понеже има голямо сърце и така се чуства добре, човека е курварен, има слабост към жените, понякога има отношения с момичетата които е отгледал и им е дал път в живота, а те лесно биха се влюбили в доброто му сърце въпреки разликата в годините, човека е бохем обича трапезите.

102

опиум за народа

преди 7 месеца

Целия проблем идва от глупавата религия, всъщност човек може да си помага на нуждаещите се от сърце и да си ходи по леки жени и да сяда на тежки софри, няма лошо всичко да е заедно.Ама тъпата религия се намесва и разваля целия живот на човека.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Предполагам, че ако хората умираха от глад и имаше количка, която да събира труповете всяка сутрин, щяхте да сте щастливи, нали?

100

Анонимен

преди 7 месеца

Направо ме е срам, да съм човек сред вас, човеци такива....

99

Анонимен

преди 7 месеца

"тежки софи"... Една пържола с картофи... Това ли ви е тежката дифракция. ХОРАТА ДАВАТ ПО 300 ЛЕВА ЗА ЕДНО ЯДЕНЕ С ВИНО НА ЧОВЕК...в ресторанта на един Master chef, и то всяка вечер, а тук се оплаква е, защо на рождения си ден, човека хапна една пържола с картофи. Препечена филийки ли да хапне?
Разбирам, да се беше изтипосал със Армани в мишелинивите ресторан във Франция, или да беше под карал Линкълн, модел от догодина, ама това са глупости...

98

Анонимен

преди 7 месеца

Допряла си големите цицки на дедо си до лакатя за да може да го побьрка и да и киха повечко парички! Аман от днешната младеш.

97

Анонимен

преди 7 месеца

ДГД всички трикове гадни...

96

Я па я...!

преди 7 месеца

Че какво му е на деколтето? Нормално.Ама кокъла много голям.

95

Анонимен

преди 7 месеца

ako zrec koito e sluzitel na starata vqra napravi neshto podobno sa go ubivali kolegite , a sega tezi si praqt reklama

94

,.,.

преди 7 месеца

Понеже сайтове преписват един от друг,един като пусне фалшива новина всички я тиражират.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Младата жена всъщност се казва Ина Николова.Тя е на 24 години и живее в монтанското село Якимово.Майка е на 5-годишно момиченце В Якимово тя има малък семеен бизнес от магазин и барче, който въртят заедно с майка си и сестра си.Никога не е живяла в приюта в селото,но често отделя средства от семейния си бизнес,за да помага на живеещите там.Снимките са правени в заведението на Ина и са качени на рождения ден на отеца.

92

Име

преди 7 месеца

кофти работа, попее! (дали ше ма чуеш?) не било то новичок разпространен по медиите, ами най-ми било новина от дойче веле. е, не е като да си облажиш с детски нещица в ауспуха на фолксваген дизел, като католическата църква и зелените... но все е новина!

91

Бай Иван 2

преди 7 месеца

Машала! Хапване,пийване ,ей тези тринеща! Дет са вика дай боже свекиму тока!

90

дааа, дай да плюем

преди 7 месеца

До Папа Нафарвофий И ти сигурно плюскаш всеки ден мръвки, всички плюскат мръвки, но за една снимка, забравихте всичките му добри дела.