101

Сата НАТО

преди 5 години

Ужас, това, което виждате, не е онова, което виждате!Отецът всъщност е праведен и в очите му няма лукав блясък.

100

Анонимен

преди 5 години

Отвратена съм от журналистите, които извъртат нещата така, че да очернят отец Иван. И да го изкарат какъв ли не от снимка, за която е обяснено,че е искал да влезе в тон с празника на момичетата. Кой е можел са допусне такова скверно тълкуване на тази снимка за този човек. Нищо свято нямат мръсните съзнания на софийските ***. Отец Иван е най- светлия човек в България.

99

nina

преди 5 години

И какво толкова е станало?Седнал е дядо Иван на маса в заведение,по-долу някой е писал,че е на собствения си рожден ден,а самото заведение на мацката от снимката.Аз не виждам нищо скандално в снимката,красиво момиче,не е моняхиня-голяма работа станала...Няма ли какво толкова да се занимават журналята,че опряха до отеца?

98

живот

преди 5 години

Хората които виждат нещо страно в снимката, изобщо не разбират принципите на живота.Ето ви един вероятен сценарий, човека става поп понеже е хуманист, помага на хората понеже има голямо сърце и така се чуства добре, човека е курварен, има слабост към жените, понякога има отношения с момичетата които е отгледал и им е дал път в живота, а те лесно биха се влюбили в доброто му сърце въпреки разликата в годините, човека е бохем обича трапезите.

97

опиум за народа

преди 5 години

Целия проблем идва от глупавата религия, всъщност човек може да си помага на нуждаещите се от сърце и да си ходи по леки жени и да сяда на тежки софри, няма лошо всичко да е заедно.Ама тъпата религия се намесва и разваля целия живот на човека.

96

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че ако хората умираха от глад и имаше количка, която да събира труповете всяка сутрин, щяхте да сте щастливи, нали?

95

Анонимен

преди 5 години

Направо ме е срам, да съм човек сред вас, човеци такива....

94

Анонимен

преди 5 години

"тежки софи"... Една пържола с картофи... Това ли ви е тежката дифракция. ХОРАТА ДАВАТ ПО 300 ЛЕВА ЗА ЕДНО ЯДЕНЕ С ВИНО НА ЧОВЕК...в ресторанта на един Master chef, и то всяка вечер, а тук се оплаква е, защо на рождения си ден, човека хапна една пържола с картофи. Препечена филийки ли да хапне?Разбирам, да се беше изтипосал със Армани в мишелинивите ресторан във Франция, или да беше под карал Линкълн, модел от догодина, ама това са глупости...

93

Анонимен

преди 5 години

Допряла си големите цицки на дедо си до лакатя за да може да го побьрка и да и киха повечко парички! Аман от днешната младеш.

92

Анонимен

преди 5 години

ДГД всички трикове гадни...

91

Я па я...!

преди 5 години

Че какво му е на деколтето? Нормално.Ама кокъла много голям.

90

Анонимен

преди 5 години

ako zrec koito e sluzitel na starata vqra napravi neshto podobno sa go ubivali kolegite , a sega tezi si praqt reklama

89

,.,.

преди 5 години

Понеже сайтове преписват един от друг,един като пусне фалшива новина всички я тиражират.

88

Анонимен

преди 5 години

Младата жена всъщност се казва Ина Николова.Тя е на 24 години и живее в монтанското село Якимово.Майка е на 5-годишно момиченце В Якимово тя има малък семеен бизнес от магазин и барче, който въртят заедно с майка си и сестра си.Никога не е живяла в приюта в селото,но често отделя средства от семейния си бизнес,за да помага на живеещите там.Снимките са правени в заведението на Ина и са качени на рождения ден на отеца.

87

Име

преди 5 години

кофти работа, попее! (дали ше *** чуеш?) не било то новичок разпространен по медиите, ами най-ми било новина от дойче веле. е, не е като да си облажиш с детски нещица в ауспуха на фолксваген дизел, като католическата църква и зелените... но все е новина!

86

Бай Иван 2

преди 5 години

Машала! Хапване,пийване ,ей тези тринеща! Дет са вика дай боже свекиму тока!

85

дааа, дай да плюем

преди 5 години

До Папа Нафарвофий И ти сигурно плюскаш всеки ден мръвки, всички плюскат мръвки, но за една снимка, забравихте всичките му добри дела.

84

Народна Просвета

преди 5 години

3 снимки, 2 изречения и 100 думи опровергаващи заглавието. за тая статия сандеца требва да му вземат кръщелното. читалищна работа.

83

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

колко по наближават изборите за кмет на кутловица, толко по търсят капа на отец иван. дебелогъзите представителки на местните медии са го захапали от януари месец.

82

Сата НАТО

преди 5 години

Снимката е достойна за билборд или корицата на кое да е упадъчно западно списание. Простакът си е пр остак, като шило в торба. После ми обяснявайте за Православие - булшит.