149

икономист

преди 9 месеца

Неприятното в този случай е, че той е излъгал за момичето.... Но все пак, очевидно тези деца от приюта са му като деца, така че лъжата не голяма. Що се отнася за поведението му, дали е морално или не, мога да кажа, че на снимките ясно се вижда, че свещеникът е статичен спрямо момичето, и по-скоро тя го е прегърнала, а не той нея. Освен това, свещениците също могат да ядат блажна храна, през времето когато няма пост. Те не са като монасите, които са на по-строг режим по отношение на постите...

148

махайте я снимката

преди 9 месеца

Тая снимка защо не я махат? Не разбраха ли,че хората се дразнят?

147

До Безименен 142

преди 9 месеца

От коментара Ви разбирам, че вие имате отношение само към материалното в живота. Къде е духовното в случая?! Нима тези хора имат нужди свързани единствено и само с телата си?! Аз виждам една снимка, на която ясно личи, че жената до този мъж не изпитва никакво уважение и респект към него и към факта, че този човек е свещенослужител.

146

Бай Иван 2

преди 9 месеца

Абе хора,погледнете пак снимката.Това си е чисто софт порно.Отецът дето през ден плаче за помощи по телевизията е захапал ухилен до уши голям кокал и едно момиче дето може да му е внучка му се ее нахварлила.Колко от вас са се снимали така,или дъщерите ви са се снимали така с дядявците си? Това си е класика в жанра.Как беше приказката ? "Не гледай какво говори дядо поп ,ами какво върши".

145

Цецо

преди 9 месеца

До до Цецо № 137

Не виждам защо трябва да се отдръпне, за да не го снимат?!? Момичето си е облечено, макар чудесните й форми да си личат, отчето също е облечен, забавляват се хората, какво лошо виждаш? Пожелава му отново на отец Иван да продължава с грижите си за младите хора, а също и да се забавлява от сърце!

144

до ВЕЛИК Е

преди 9 месеца

А защо мислиш,че ако е учител няма да го уволнят? Помниш ли случаят с 50 годишната учителка, която въртеше някакви кючеци в кръчма с някакъв пиян мъж. Мъжът впрочем правеше неприличните жестове, имаше видео,което беше качено в мрежите, може да го намериш и видиш. На другият ден след това видео я бяха накарали да подаде оставка. Ясно е било,че са щели да я изгонят дисциплинарно.

143

до Анонимен

преди 9 месеца

Да ти кажа, няма страни в които да се разрешава ПОП, свещеник, духовник да ходи по кръчми. Поведението му си е скандално. Ако видиш ПИЯН Поп , би ли влязъл в неговата църква после? Аз поне НЕ.Както дъвчи месото лакомо и това му се натиска, не виждам разлика меьду квартален БАТКА или Мутра.

142

Разврат и Лакомия

преди 9 месеца

Свещеникът представлява моралът и църквата. България е единствената страна, която издига в култ Разврат и Лакомия. В тоя случай отчето НЕ е постъпило добре,че се натиска с омъжена жена. Не говорим за приюти и помощи,а за поведение. Ако отида на църква с дете ще искам духовникът НЕ само да говори приказки за покаяние и смирение, а и той самият да е пример за такова поведение. Самият той като НЕ е такъв, има ли право да говори подобни приказки? И Децата да му вярват???

141

666

преди 9 месеца

внучката е хубавица

140

Безименен

преди 9 месеца

Всички вие критикари, патриотари и псевдо моралисти. Колко от вас са дали милостиня на просяк? Колко гладни нахранихте? Колко бездомни подслонихте? Направете приют, приютете 10-20 бездомника, опитайте се да им осигурите храна, облекло и топлина и едва тогава съдете човека. Навярно знаете силата на медиите и как се манипулира информацията. Не правете заключения от една снимка извадена от контекста. Нека безгрешния пръв да хвърли камъка. Има кой да го съди.

139

Левски

преди 9 месеца

Работата е там, че тези хора не работят и живеят единствено и само от подаяния. Взели са пари от милостиви хора и пируват с тях. Нима това е достойно?! Нима това е християнско?!

138

ВЕЛИК Е !

преди 9 месеца

Когато учител,поп ,лекар не са на работа не могат ли да ходят по кръчми .
Или вие сте някви джихадисти със забратки .
И къде ви виждате тея гърди да не е гола момата или ви работи подсъзнанието грозно .
Снимката е хубава дядото си празнува на внучката празника .
На практика всички под неговият покрив са му като роднини и той се грижи за тях .
Това са хора, които си нямат нищо и той ги приема в неговия имот и се грижи за тях.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Е според вас учителите ,поповете и други професий нямат ли право на щастие и
ровденни дни . Какво ви става бре само да видят някой щастлив и доволен и го почват
хейтарите .

136

до seira

преди 9 месеца

Аз ще ти кажа какво ме дразни. Не ме дразни,че са го поканили или че е ял месо. Яд ме е,че попът по никакъв начин не показва възмущение от ,,лекото"момиче. Тя не му е съпруга, внучка,роднина да го прегръща. Направо си е навряла гърдите в него и то на публично място, сякаш ще пита: ,, Попе за колко да ти го гризна"? И той радостно се подсмихва. Така изглежда поне на снимката, защо после не е поискал да унищожат тая снимка.Все пак представлява църквата и моралът.И защо се оправдава?

135

до Цецо

преди 9 месеца

Да,православните попове могат да се женят,но това на снимката е показ на нисък морал от страна на въпросната госпожица.Духовникът е можел за момент да се отмести и да й каже като преглътне:,, Младо момиче не е редно да ме прегръщаш,много по-стар съм от теб, наоколо има хора, гледат ни..." Тя даже се опитва да гризе от въпросното месо. Защо ще иска да го снимат точно в този момент? После можеше да изтрие въпросната снимка или да я унищожи,ако я има на хартия. Така,че не го оправдавам.

134

АЗ

преди 9 месеца

не познавам отеца, но това на снимката е отвратително

133

Бай Иван

преди 9 месеца

И попа е човек и той обича блажна мръвка и тлъста ц*ца.... Постите и молитвите ще почакат....

132

Цецо

преди 9 месеца

По принцип, за разлика от католическите, на православните свещеници не е забранено да се женят, така че не виждам проблем в това някой от тях да се заглежда по жените?!? В конкретния случай отец Иван е сниман на някакво тържество редом до хубава жена... също не виждам проблем?!? По-скоро помогнете на човека да си върши дейността, на която е посветил живота си, отколкото да му държите сметка с кого се е снимал!!!

131

ВВ

преди 9 месеца

Вижте кво,всеки има право на мнение.Не укорявам попа,че хапва и пийва,нито пък за младото маце /дай боже всекимо/,ма що е тръгнал да лъже,че е бил с внучка си? После - реват за помощи,а явижте живеещите в приюта какви софри могат да си спретнат в Гърция !Ами като имат толкава пари,що не си плащат сметките?

130

Анонимен

преди 9 месеца

„...Ето го и попа, сапунисва топа...
Ох, баня, ох, кеф...”
Щом троловете, които са мнозинство във форума, защитават някого, значи той не е читав човек!