25

Очаквам,

преди 5 години

когато се разхождам в някой софийски парк или пешеходна зона, кака Корнела да се понесе на ролери, за да раздава агитационни листовки.

24

Анонимен

преди 5 години

Преди първото заседание шефката на НС каза на журналистите, че рейтингът на НС е нараснал с 2%. След едномесечна ваканция. В задачата се пита колко месеца трябва да почива НС за да стигне одобрението 50-60%?

23

Чакаме десант на НЛО

преди 5 години

После ще се окаже, че това е Корни, която ни маха от космически кораб, на чийто корпус пише "Сделано в СССР".Да се надяваме, че ще ни маха за сбогом!

22

Шопо

преди 5 години

Нищо ! Нищо не очакваме! Ще продължи ограбването на България...

21

Анонимен

преди 5 години

Нищо. В смисъл нищо хубаво. От некадърници не може да се очаква нещо хубаво.

20

до мамата

преди 5 години

Комунистите дето са ти взели апартамента всичките се набутаха в ГЕРБ. ЧЕ ОТ ТАМ ПО-ЛЕСНО СЕ КРАДЕ.Отвори си очите.

19

Анонимен

преди 5 години

Като им кажеш истината в очите, те реват с всичка сила - Ама що правите скандали.

18

Какво да очакваме?

преди 5 години

Нова интерпретация на "Лебедово езеро" - Корнелия в ролята на ЧерВЕния лебед,който да замени Черния.И след като изпълни хореографския етюд на ЧерВЕн лебед, измъква отнякъде една метла с дълга дръжка, яхва я и литва над главите на публиката!

17

До Байфидан

преди 5 години

Ако беше един от потърпевшите на тази героична активност, нямаше да ти изглеждат кано "опорки"! Но на теб ти плащат за да дращиш тук със затворени очи!

16

Байфидан

преди 5 години

До 10, 11, 18 и тем подобни червендалести анонимници. Стига с тези изтъркани опорки, писахте ги вече стотици пъти едно и също. Скандалите ги прави БСП-то, като от стандартни проблеми, каквито има във всяка държава, ги преекспонира, за да внушава хаос. Омръзнахте и не хваща дикиш.

15

Анонимен

преди 5 години

Та какво е работил Баце през лятото, та не си починахме? Срина ТР, изгоряха 200 000 застраховки, изтрепаха се 17 души! И това само за месец! Ашколсун, работлив човек!

14

Пламен Василев

преди 5 години

Който и да вземе власта си мислят само за тях. И БСП и ГЕРБ, Царя Симеончо , ги разтягаше едни че за 800 дни ще цъвтим и вържем. Но уви. Всички са един дол дренки.

13

Камата

преди 5 години

До мамата.Ами фабриките на хора,които са давали хляб на хиляди трудещи се.Ами нивиците и кравите на хората.Ами златото,което комунистическия изверг Лев Главинчев откраднал в името на народа и после хладнокръвно застрелял.Това сте комунистите.За какъв морал приказвате и визии.Забрана на тази престъпна шайка.Никога комунизъм.

12

Мамата

преди 5 години

До 11.Анонимницо,не знам и не ме интересува възрастта ти,но всички апартаменти след преврата на 9 септември ги взеха комунистите срещу разписка ,написана на амбалажна хартия.Апартаменти,разбира се,апетитни,не къщурки от Банишора или Драс махала.Срам нямате,нагли комунисти.

11

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което може да очакваме е поредния резил на ГЕРБ.Няма да се наложи много да чакаме. При тях няма празно.

10

Дакота

преди 5 години

Може би е грях,но съм безбожник.Но,от известно време започнах да се моля Богу ,да се кръстя,да не се ражда такова изчадие като Корнелия Нинова.

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което пречи на Герб да краде спокойно е се излишно. Просто всичко ни е на шест. Пенсионерите си умират благополучно, за радост на Баце народеца гледа да яде също така само по веднъж дневно, а Цецо си купи още два апартамента.Живеем си в рая.Само тая лоша Упозиция се ***. Но ще и намерим цаката и на нея.Я *** колко хубаво говори вчера, че трябва да се обединяваме и съюзяваме. Със САЩ И Турция.

8

Анонимен

преди 5 години

`Излишни` скандали на куйе се вика? Да избият без причина хиляди здрави животни в Странджа? Да спре достъпа до държавния регистър? Да загинат 17 души заради некачествено направен път?Та на гербераците да не им се прекъсва скъпоценната почивка?Абе най-добре за всичко да си траем, че Борисов има лабилно кръвно. Трябва да се пази този безценен кадър на управляващата шайка

7

шоп

преди 5 години

Летящ старт на политическия сезон: Какво да очакваме?-------------------------Корнелия с ангелски крила:)

6

Джо

преди 5 години

До ще чакаме.Има световен конкурс за дърти грозотии.Да се яви,ще вземе призово място.Прослави България,Курнелио поне с това.