20

ТHE Патриот

преди 5 години

английска пропаднала дрога по-зле са и от задокеанските им издънки!

19

Константин

преди 5 години

Абсолютна пумия е слънчака, имаше един подобен случай пак с британец преди няколко години даже два случая, в единия полицай носеше куфара на британеца след като не му направиха нищо след изгъзиците му, а в другия случай пуснаха британеца да излежи присъдата си в Англия и тамошната министърка го помилва, той се беше опитал да убие барман в България. Робска държава сме си. Този трябва да го осъдят по бързата процедура и при това ЕФЕКТИВНО.

18

Анонимен

преди 5 години

5000 души персонал и не са се събрали 20 за "мечка" ?хващат го като е мега пиян, бой докато загуби ориентация, изхвърлят го до табелата на слънчака и докато се прибере до хотела няма да знае какво е станало.

17

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАЕлементарен си. Типично по руски.

16

До 15

преди 5 години

До АБЕAbe, чебурашшкаа, я си запази тези речи за пред приятелите, на руска вечер, с руски песни на Кобзон.Навсякъде има подобни елементи.Въпросът, обаче, е друг. Ние създадохме курорт-чудовище, в който се пие безразборно, наркотиците се продават на всеки ъгъл, правят се дринг обиколки и искате да няма подобни изпълнения?Е, няма как да стане.Не може да искаш да напиеш всеки втори турист и да го дрогираш и след това да няма изпълнения.

15

АБЕ

преди 5 години

ТОВА ДА НЕ Е ДУРАЧОК БЕ-ПУТИН ДА МУ Е ДРЪННАЛ ЕДНА ИНЖЕКЦИИКА--КАКВО КАЗВА ТЕРЕЗКАТА ПО СЛУЧАЯ--НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ ОТ КРАВАРЧЕТАТА,*** ШВАБИТЕ И ЕНГЛИШЧЕТАТА..НЕ МОЖЕ ТАКА--НАШИТЕ МОМЧЕТА ТАКА СА СИ СВИКНАЛИ--ДА БИЯТ А И ТОЗИ ШОТЛАНДЕЦ КАКВО МУ СЕ МОТА ИЗ КРАКАТА...

14

Анонимен

преди 5 години

Той не е знаел че упойката не трябва да се смесва с алкохол, инъче е много добро дете!Изсрaхте се на Слънчев Бряг, сега плачете че нямало качествени туристи

13

един

преди 5 години

А ако нямаха 5000 души персонал, тогава тия хора къде щяха да работят? Това, дали са постигнали успехът им по честен начин е съвсем различен въпрос. Освободете се от соц мисленето, че всеки предприемач е престъпник.

12

do 10

преди 5 години

Какво имаш в предвид да тропне и да забрани да влизат? Да забранят на всички англичани да влизат в страната ли? Ако е така, шегуваш ли се?!

11

Бирено мече

преди 5 години

1000 лв. и го пускаме, нищо не е станало!

10

...

преди 5 години

Няма ли един политик с топки, да тресне по масата и да се приеме строг? След изцепка на подобни *** в България, забрана за влизане в страната.

9

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Чудно как от МИ6 още не са обявили Русия за инжектирането на английски граждани с психотропни вещества и за това че руски шпиони от ГРУ наливат насила алкохол в устите на клетите поданници на Бети рептилката.Сега вече след този случай Великобритания с чиста съвест може да извърши един наказателен удар в Сирия.

8

do Pehol

преди 5 години

Като гледм Борис Джонсън или сегашната им първа министърка, не съм много сигурен, че са се научили как да не ги допускат до властта.

7

УМЕН

преди 5 години

Хубава работа, ама великобританска. Добре че няма пострадали хора.

6

Pehol

преди 5 години

Поредният британски ***. Имат едни към 20% нормални хора и всичко друго на острова е алкохилизиран и наркоманизиран *** който изтрезнява след уикенда към втлрник и от сряда почва да мисли как ще се напие в петък. Големи *** са, добре че тия 20% са се научили как да им слагат хомота и да не ги допускат до властта.

5

Анонимен

преди 5 години

Любопитно е, че битят е шотландец.

4

Анонимен

преди 5 години

Брекзитът му у нас не е минал... твърдо ще се приземи

3

Др. Шпек

преди 5 години

Доста бавноразвиващ се или бързоизоставащ ще да е тоз англичанин щом му расте зъб на 27 години.

2

Анонимен

преди 5 години

Упойка и алкохол... Това е достатъчно, да превърне и Далай Лама в бияч и подрсжател на Чарли Шийн в добрите му години....

1

Анонимен

преди 5 години

Значи и там имат хотели с "доста сериозна площ" тези мили бизнесмени...Тюх да му се не види, не трябваше да завършвам СУ преди близо 30 години, трябваше да стана ceляк!