40

Мосю Бесен

преди 5 години

Троша му кокалите и след това викам полицията... да му пишат акт ;)

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен5000 българина остават да бъдат прецакани от "добрия" работодател и си мълчат.

38

Анонимен

преди 5 години

Това че е англичанин не би трябвало да попречи на охраната да го неутрализира и предаде на полицията! Ако такъв инцидент стане в Англия охранителите ще бъдат мигновенно уволнени! Те за какво са там?

37

Анонимен

преди 5 години

до 37 Тео, ти англето го остави на англичаните в Англия, по-добре кажи трябва ли да се уволнят тези некадърници- охранителите?

36

Анонимен

преди 5 години

Там отново го посрещнали охранители, посегнал им. Избягал е, те са тръгнали да го търсят, тъй като площта на хотела е доста сериозна, обясни Ангелова.Муахахахаа...да ви имам и охранителите и всичкото, папагали!Пиян човек да не могат да озаптят.К'во остава ако не е пиян?Няма такава държава!

35

Тео

преди 5 години

Каква е тази комедия - 27 годишен явно малолетен англичанин на който му расте зъб нападнал 68 годишен шотландец с ***, биейки преди това и изплъзвайки се на охраната. След това се прави на ямакаши и успява да мине 5 етажа като принца на Персия въпреки, че е пиян на кирка. И това всичко в България! То е ясно, че всичко ще му се размине тук, но дано поне като се прибере в къщи работодателите му разберат какви ги е вършил и да свърши като шведа - на улицата, безработен!

34

Анонимен

преди 5 години

Пишете неща, които на робовладелеща на хотелите - не му дреме! Осъзнайте се!

33

Анонимен

преди 5 години

До Шопето 34Айде сега, един идиотин англо и веднага всичките са такиви! Я ние да се видим що за стока сме! Они са 65 милиона а ние - уж 7! Я виж статистиката за катастрофите по пъто в Англия и в България! Колко са нашите идиотини и колко техните??? А тия файлетони за рептилите ги дъвчат някои изтрещели в Англия както и в България! Ама в България са много повече като единични стойности така и проценти!

32

Шопето

преди 5 години

Да се бият, нас като славяни, тракийци и татари, к'во ни бърка? Шотландци и англичани си имат закачка от векове, а и двамата са поданици на 100-годишната рептилка Кралицата. ШотландскиятКьопалдак не е толкова престарял, да е минал курс по бойноИзкуство как да върти бастуня и да е дърварил с него дрогиранатаКратуна на ингелизкотоКопиле! Скоро даваха по TV-то карате турнир, ката, мъже и жени в инвалидни колички. Охраната си заслужават боя, да са изкарали обучение по самоотбрана, а не да саТюфлеци!

31

Анонимен

преди 5 години

До айде бемъдрец ! случва се да расте по късно

30

айде бе

преди 5 години

На 27 години му расте зъб?

29

Анонимен

преди 5 години

Цялата наглийска нация е съставена от такива "капацитети".

28

House M.D.

преди 5 години

Саше, какво означава "балконинг"?

27

Бобчо

преди 5 години

Поредното доказателство, че хулиганите са еднакви навсякъде. Да, ама тоя в Англия такива изцепки няма да посмее да прави, защото ще го счупят от бой и после при дежурния съдия и на сутринта ще изтрязнява с кафевите в панделата, където ще лежи мноооого дълго.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17На мен пък ми се струва- типично по английски.

25

Анонимен

преди 5 години

М ... да . Тереза е виновна .След като това е английски гражданин ,а тя е шеф на държавата няма как ,или тя или кралицата. Все някой трябва да е отговорен. Тъй ами.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има двама-трима такива туристи зад решетките, за да разберат най-после тия пияни гoвeдa, че като сме бедна държава, това не значи, че могат да си правят каквото си поискат.

23

Анонимен

преди 5 години

Безработни англичани на Социални се забавляват на Слънчев бряг ............ големи туристи били ............

22

Анонимен

преди 5 години

Явно знае ценоразписа на българския съд и е решил да се позабавлява....

21

Анонимен

преди 5 години

"изрядни работодатели на 5000 души"...такива които плащат заплатки по 800лв ..а осигуряват на МРЗ 520лв аз не бих ги нарекъл ИЗРЯДНИ. и никъде в белия свят не биха. тук в България това вече е нормално