6

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за ред. Защото ред няма. Онзи ден бях в библиотеката и група "***" слушаха музика на една колокна. Защо бяха там ли ? Защото валеше. Казах им, чее библиотека и че трявбва да намалят музиката, а те се смяха. Когато казах на охраната, той каза, че не мога да бъда расист. ... Същото ми каза и полицая, на когото се обадих. След 15 минути онези офейкаха. На едно момиче му звънна телефона, ама щото не беше от ***, я помолиха да си тръгне.

5

Анонимен

преди 5 години

Можем да обявим,че Дойче Веле е враг на България. Неговите материали са смес от малко истина, малко неистина и много лъжа. Всички, които са против емигрантската вълна се обявяват за неонацисти и ... нещата са ясни. Нещата обаче за съжаление на А.Кьосев са много по-сложни, но той не иска дори да мисли за тях. Явно мисленето му е противопоказно. Къде по-лесно е да се обявят протестиращите за неонацисти, борещи се против евроценностите.

4

Анонимен

преди 5 години

"неонацисти, или онези, които защитават отвореното, либерално и хуманно общество? "Значи ако си против масовата ислямизация, престъпността, да искаш спокойствие, мир и да си против това цели градове да се превръщат в гета, си нацист!? А всички които искат точно обратното, са хуманни и либерални!? Пълна демагогия! Значи милионите гласували за Льо Пен, за Салвини, Орбан са групички от младежи с бръснати глави ли!? Или са милиони граждани отвратени от политиките на ЕС!?

3

Анонимен

преди 5 години

Какво война бе палячовци искат си държавата, искат си спокойствието за тях и за семействата си, аман от либерасти и обслужващи драскачи.

2

ГЕНЕРАЛ ЗЕЛЕН ГУЩЕР

преди 5 години

Бла бла...толкоз писане на фермани за един кютек....

1

ТHE Патриот

преди 5 години

"Не можем да ги обявим за врат" днешният журнализъм ....неграмотност ,фалшиви новини и пропаганда!