106

Анонимен

преди 5 години

Явно много народ не схваща за какво иде реч.Първо не съществува демокрация която да е идеология редом до примерно социализъм и нацизъм демокрация е вид управление обратното и е тоталитаризъм а демокрацията може да е всякаква социалистическа нелиберална крайнодясна и т.н. Тоталитаризмът също може да е всякакъв.Но ако лявото поне на финала води задължително до демокрация дясното е за вечна диктаторска тирания и всеки трябва да вземе страна.Това е война между тоталитаризма и свободата и сие.

105

Анонимен

преди 5 години

Извинете, а що за същество и това "Александър Кьосев"?

104

Анонимен

преди 5 години

Влязохме в ЕС и сега ще отговаряме за "общото" колониално наследство...браво. Ами тогава дайте да обединим кредити и дълговете както иска Макрон и общо да отговаряме за тях, ама що ли някак си немците се теглят назад и разни хайковци мрънкат жално. Или ще се обединяваме за да решаваме техните проблеми, а като е за нашите в БГ ще ядем нутелата без лешници.

103

Анонимен

преди 5 години

В Кемниц обичат да са си на ясла цял живот. В соца. Имитираха , че работят. Сега западняците ги бутат да захванат работа, но навика им пречи.

102

Анонимен

преди 5 години

До127. В тоя град се правят на интересни. Никой не ги дискриминира, но и те не могат да се интегрират 30 години след като се събраха с другете от Германия

101

дъра-бъра

преди 5 години

На германците почна да им писва!А на всяко писване последиците са непредсказуеми!

100

Анонимен

преди 5 години

Ако нямаше ,,леви'',нямаше да има и ,,десни''.Ако махнеш които и да било от политическата сцена,ще останат само ,,средни''.

99

Анонимен

преди 5 години

"А не да говориш исторически верни неща, които обаче се оказват съвременни политически манипулации."Типичен пример за ДВУМИСЪЛ по Оруел.

98

Анонимен

преди 5 години

Да се сърдят немците на баба Меркел..................тя покани нелегалните мигранти в Германия..................не може 1/2 от хората в Близкия Изток и Северна Африка да се преселят в Германия!!!

97

Анонимен

преди 5 години

До ИМПЕРАТОРНе може! Евреите мразят страшно много монархиите, защото те контролират парите на нацията! Затова се борят да ги унищожат!

96

Анонимен

преди 5 години

Искаме мир и любов,не щем войни,както се казваше в един стар лозунг - правете любов,а не война!

95

муспи

преди 5 години

До БУДИСТМоше, защо не отидеш в изсраил да проповядваш това, а като турците - не пишат по турските медии, а тука?

94

муспи

преди 5 години

Вижте кво приятели, аз съм големия приятел на българския народ Соломон Паси. Бих ви обяснил всичко, а и синедриона няма нищо за криене - ние и никога нищо не сме крили, нне сме по либерално общество и от френския национал по футбол! Ще ви обясня като на свои, но - танто за танто приятели, - казвайте ми вече Сулейман Паша! Защо? Не казвам, - позволете ни и ние да си имаме някои тайни.

93

Анонимен

преди 5 години

Абе тия срсоидни *** какво толкова трудно има да си отговорят защо източна Европа става крайно дясна. Отговорът ще им избоде очите - не може да оставиш половината Европа догонваща на светлинни години назад да се оправя сама и същевременно да хрантутиш Африка и Азия. Ама трябва да си заблуден срсоиден геантаджия за да се правиш че не го разбираш. Нищо, поне някой ден може да се гордеем че съпротивата и възраждането на райха е тръгнало от нас...

92

муспи

преди 5 години

Какво по манипулирано становище от това, да си дрънчиш каквото си щеш, но да не споменаваш за тези дето държат Парите, Правителствата и Армиите на света за да провеждат геноцид над - кого? Не над милиардите диваци, тях ги развъждат, а над хората! Над бялата раса, единствена създадена от Бога, останалото е гигантско изпражнение на яхвето, реката пусната от това яхве да удави християнството и на която й предстои да се поеме от Земята. Как, не знаем, просто един ден ще забележим че диваци няма.

91

Донко

преди 5 години

Е такива дивотии не бях чел, да поемем негативите на колониализма без да получим активите, западния стандарт. Ако за тва му плащат НПОтата на другаря професор смешна работа. В цялата ататия не се споменава християнството, все едно че в Европа го няма. А то е причина за богатството не емигрантите...

90

Американ

преди 5 години

Тоя Александър Кьосев хлопа като празна воденица....Неговата "демокрция" е тази на НПО-тата, които с парите си купуват npocтитyтки или мaлoyмници като него да насаждат чужди идеи в главите на плебса, който после писка срещу това, към което е бил подстрекават да направи.Източниците на финансиране на НПО-тата трябва да бъдат ограничени и публични, иначе демокрация няма да има, ще отиде цялата в ръцете на либералофашистите.

89

реалист

преди 5 години

Тези хора не са крайно десни, а такива, на които им е писнало от ЕврогеЙското лицемерие.

88

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Сега ще изкарат източногерчанцинте от Карлмаркщат русофили, само защото не искат бежанци от други раси и религии да се разпореждат в държавата, града, къщата, леглото им.Тия от "Дойче веле" са болни !Може би истинските германци трябва да приемат с усмивка изнасилванията на германски момичета по улиците на германските градове ?Може би германецът ще се радва да плаща помощи на така наречените бежанци за безбройната им челяд ?Ами, не, господа от "Дойче веле".Все още има и нормални германци !

87

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле насъсква срещу бялата раса и пропагандира исляма . Очевидно е че *** кьосев е добре платена ,щом не вижда че расисти ,фашисти,ксенофоби и популисти са неговите господари. !!!