8

Анонимен

преди 5 години

ИЗБРОЕНИТЕ СА ЕДРИТЕ СПОНСОРИ НА ЧЕРВЕНИТЕ- ЯВНО ЧЕ НЕЩО СА НАМАЛЕЛИ ВНОСКИТЕ КЪМ ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ И ИЗГОРЯХА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ.

7

Христо

преди 5 години

Поредната пушилка...Няма да има присъди,защото тези т.нар. бизнесмени хранят от шепите си всички управници,прокурори и съдии...

6

Анонимен

преди 5 години

Няма политическа воля за промяна! А Промяна ни беше обещана от самальотчик Румен Радев! Време е да понесе отговорност за неверните си думи и да подаде оставка!ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!

5

NULA

преди 5 години

Резултата ще е НУЛА .Даже очаквам на Българските Бизнесмени да им се увеличи Капитала от Нашите Данъци - ще осъдят Държавата за Незаконни Арести , и ще получат Обезщетения от ЕС СЪДА в размер на стотици Милиони Евра платими от Бюджета . Трябва ново начало на Държавата .

4

Анонимен

преди 5 години

Кога ще бъде арестуван бащата на ***, набеден за президентин на клета майка България? Точно онзи, който с мощния си Мерцедес сгази като куче инвалида и последният беше набеден за виновен?

3

Един

преди 5 години

Кви промени ве, батенца? Арабаджиеви се крият, съдът пуска сина им, щото нямало опасност да се укрие. От друга страна нашите се чудят кво да направят, та турците да НЕ ни върнат момчето с невероятните oчи. Та кви помени сънувате?

2

Васко

преди 5 години

Нищо няма да има. Човека ще извади джобните за кафенце, ще плати гаранция и кой откъде е...

1

Анонимен

преди 5 години

Как келнери и крупиета стават бизнесмени от голям калибър?Отговорът може да го даде един заврян зет на ул Крушова градина в Драгалевци