28

Анонимен

преди 5 години

Има ли оФце които да се хванат на въдицата на тези пиар акции. Помните ли колко пиар акции направи един физкултурник с шест апартамента купени от тъща му със 200 лв пенсия. Помните ли с какви имена бяха кръстени тези пиар акции. Споням си за наглите които нито ги чухме нито видяхме. В затвора ли са в гроба ли са и до ден днешен нищо. Някой ако знае нека ни осветли по въпроса. С пиар акции държава не се управлява недраги селянду. рски управници. Тези номера ги предавайте на село на мегданя.

27

Анонимен

преди 5 години

А ЗАЩО ДЕЛОТО ЗА СУДЖУЦИТЕ ОЩЕ НЕ Е ВЛЯЗЛО В СЪДА?ИЗЯДОХА ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

26

Анонимен

преди 5 години

Помним истериите на Цветанов.Октоподи, шарани, паламуди.Накрая платихме за тези истерии милион и половина обезщетения, присъдени от Страсбург.

25

Анонимен

преди 5 години

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ БИЛ ЛУДО ВЛЮБЕН В СЛАВИ ТРИФОНОВ.А ТОЙ СЕ ДЪРПАЛ.

24

реалист

преди 5 години

Една мутра използвайки държавата като бухалка, измества други. Къде е спец. прокуратурата когато става въпрос за Д. Добрев, Бисеров, Доган, Пеевски, Цв.Цв. Л. Павлова. Нанков, ЗА ЗЛАТНОТО САНИРАНЕ и т.н.? НЯМА Я!

23

ГЕРБ

преди 5 години

Бастионите на бсп падат...ГЕРБ искат всичко да заграбят,до като бойчо пътува насам-натам агент Цецо действа здраво...

22

Чалгамен

преди 5 години

Всяко чудо за три дена в тази бедна и продажна държава в кавички.

21

123123

преди 5 години

Гледах по една телевизия коментари за Ветко и Маринела и там показаха сайта на интерпол, че те не са обявени с никаква червена бюлетина и никой не ги търси. С две думи дават им време да напуснат Франция. Това не го повярвах и влезнах и аз в сайта на interpol - наистина ги няма там, но пък има незнайни българи, Галевите, Очите е все още там - май не е арестуван в Турция и сигурно е на свобода вече.

20

Дали ?

преди 5 години

Не се връзвайте на тоз театър ! Гарван , гарвану око не вади !

19

Анонимен

преди 5 години

Не, няма да ги пуснат с 20хил гаранция.Ще ги пуснат без мярка или с подписка.Американците са награбили Цацата и той действа иначе Магнитски....Това е истината.Но пак ще има хитрувания и най-много да осъдят някой шушумига.А Миньо-Гиньо, Батко-Ветко и т.н няма пипане!

18

Брат Вурст

преди 5 години

Спрели са да си плащат където трябва.

17

Анонимен

преди 5 години

NISHTO NEMA DA STANE.BSP OSVOBODI BRATYA GALEVI,SEGA SHTE OSVOBODI I TEZI SVOI CLENOVE.

16

Българин

преди 5 години

ГЕРБ удря една по една от "черните касички" на БСП. Не си мислете, че всичко това е случайност. Все пак одват избори, а сами виждате, че се удрят милиони левове, евро и долари, които до този момент са били скрити от държавата. Честито, пак, ще ни уоравляеат ГЕРБ. Б.Б. - Тодор Живков на 21 век само че страната се обрзлюдява, ама на кой ли му пука, това е и главната им цел.

15

Дивия изток

преди 5 години

Какво става с Бенчо и Митко, че нещо заглъхнаха нещата... Тоя Ветко на кой плаж е в момента? Всичко е вятър и мъгла.. Май някакви чужди служби са ни натиснали малко да си знаем мястото и че извън границите на нашия вилает не вървят тия номера, че сега правим едно показно

14

Анонимен

преди 5 години

Как станаха така собстненици. По нареждане на главния от ДС ли. Или извади нотариялно от битпазар.

13

Анонимен

преди 5 години

На "управляващите" ни.Им се заклатиха яко краката от властта!И изведнъж се сетиха.Да се " борят" със сивата икономика! Та да си каже обикновеният човечец. Видиш ли борят се с престъпноста ! Нима не е имало от години сива икономика? Та се спрягат едни и същи имена през годините?-:)Без коментар повече!

12

герб срещу бсп

преди 5 години

Колкото повече .....корнелия в парламента толкова повече тараши и арести ,мен това ме радва другия път ,като Корнелия е отгоре други ще пищят ,един път едните почнат ли да вкарват опоненти в затвора и другите отвръщат и нещата се оправят ,,,,ама надали някой ще даде тон за песен, прекалено са хитри за подобен автогол...това са леки ударчета с лакът,предупредителни такива ....

11

Анонимен

преди 5 години

Ако Бокича погне и другите стотина драгливи (крадливи) фамилии има шанс за България.

10

Анонимен

преди 5 години

Явно разБойко почна да гърми големите патрони зада потули скандалите около себе си. Дано поне тия да не ги пуснат за по 20 000 както направиха с птедните

9

Анонимен

преди 5 години

Пещерняците виж как не ги закачат. Още преди време, при тиквата 1, ги посъветваха да снасят около четиридесет процента, или ще ги налазят скъсаняците на държавна хранилка. В началото малко се поопънаха, но после парата потече към банкя.