21

Анонимен

преди 5 години

Точно този който е най виновен, че не осъществил контрол за строителството на пътя за които умряха 17 човека и продължава да раздава поръчки на Трейс!Точно този който изгони всички чужди фирми от търгове те на Струма и раздаде литовците на Трейс, Божков и В. ЗЛАТЕВ! На цена 43 млн лева на километър! Нали знаете какво ще е качеството и колко хора ще умрат!

20

Василев

преди 5 години

Всеки разбира отговорността по съвсем различен начин!В Библията пише, на прави това, което не искаш другите да направят на теб!Ако не можеш да строиш качествени пътища, по добре не го прави, защото това е свързано с безопасността на движението по пътищата!Отговорност без съвест никога не може да се носи!А съвестта е най-големия съдник на човек, тя е по жестока от всички измислени божества и вселенски сили!Съединението е за умни,кадърни и съвестни хора, а не е за селяни прости!Морисън!ЦРУ!

19

Здравейте

преди 5 години

БСП 19 погребаха в автобуса 1 оставка не дадоха даже и не говориха за катастрофата все едно я нямаше

18

мнение

преди 5 години

Когато един човек не си върши работата, не трябва да остава на поста си! Имаме нужда от кадърни хора, а не от такива, които само се правят ,че вършат работа!

17

Ogi

преди 5 години

Не виждам причина Наков да остава.

16

ОСТАВКА

преди 5 години

Дано Борисов го махне - оказа се адски некомпетентен и не може да се справи с работата.

15

ГЛАВНИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ

преди 5 години

БУДА, ТРЕЙС И АПИ ОЩЕ НЕ СЪМ ЧУЛ ИЛИ ПРОЧЕЛ ДА ИМА НАКАЗАНИ ОТ ТЕЗИ!!!!!

14

OMG_Lucker

преди 5 години

Този го издигнаха в култ, сякаш е турбо мега специалиста. Прочетете му биографията и ще разберете, че винаги е бил с протекции.Както и да е и да му бяха приели оставката- щяха да сложат пак такъв като него. Или дори вероятно по- зле.

13

Шопо

преди 5 години

Да не ти пука,Баце ! Коалицията е желуезна ! Военният министър ти е малко аляв,ама че му пребоядишеш каската и е супер !

12

2

преди 5 години

От МВР ще им останат само фуражките, тя е доказан крадец.

11

Съвет

преди 5 години

Предлагам Корнелия да заеме поста на министър на МВР. Да я видим най после може ли оджеба нещо или не.Ако се справи с престъпността , ПТП и корупцията веднага я правим премиер.Идеята е добра , нали? Да знаем с кого си имаме работа.

10

Василев

преди 5 години

Е как ще остане бе???Има възложител , има изпълнител, има надзорници и техници за пътя на Искърското дефиле!!!Парите са от бюджета и от еврофондовете!!!Има подписи, когато се актува и се приема пътя, след ремонта!!!Министъра има пряка отговорност и пряка вина, а вчера ми разправя, че може да носи отговорност, но не се чувства виновен за трагедията!!!Боговете сигурно са полудели!!!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

9

Понти

преди 5 години

ГЕРБ = ГЬОНСУРАТЛЪК И НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ!

8

Анонимен

преди 5 години

то уж заради грешките на това министерство бяха оставките , а пък сега оставал цирка е пълен

7

Ха-ха

преди 5 години

Капитанът на потъващия кораб беше се приготвил да изхвърли малко баласт,та да се задържи още на поста,ама като видя,че дупката не е толкоз голяма,редуцира бройката.Е,не е за сефте.

6

Saki

преди 5 години

Дефакто са му казали на Московски: Брадчед дай някой твой авер да сложим за министър, като ти ще взимаш решенията и подкупите, а той ще е само лице на министерството. Като социално слабите роми от Видин фиктивни собственици на големи фирми.

5

Анонимен

преди 5 години

А ,,Не даваме Делян"!? Може ли да не зачита Конст. съд, а да е прецедател на НС и се изказва нагло по Телевизията?

4

Анонимен

преди 5 години

Това е като сапунен сериал :D

3

Анонимен

преди 5 години

Оставки пък после нямало.Станаха като жените-да всъщност е не а не всъщност е не съм сигурна. Сега остава да съдят България в Страсбург за нанесен психически тормоз и циркът ще е пълен.

2

NoName

преди 5 години

Oт трима некомпетентни, най-некомпетентния остава... WTF