Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Николай Нанков, министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка, все пак ще остане на поста си. Това потвърдиха високопоставени източници от Министерски съвет и близки до политическите кабинети на ГЕРБ и Обединени патриоти.

Така свободни ще бъдат само постовете на Ивайло Московски и Валентин Радев.

Още по темата

Лично премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обаче е забранил на своите да коментират оставките на тримата министри, признаха депутати от управляващото мнозинство, пише "Труд".

"Решения ще се вземат на съвета на коалицията в понеделник", отсякал Борисов.

Попитан дали ще оттегли оставката си, министър Нанков вчера лаконично отговори: "Категорично, не!".

Той беше в парламента където отговаряше на въпроси от парламентарния контрол.

В пленарната зала министърът обяви, че на всички пътища в страната ще бъде направена паспортизацията, което би трябвало да установи дефектите и опасностите по цялата пътна мрежа.

"През тази година ще се направят конкретни одити, а в последствие ще се направи и паспортизация на всички пътища. Т.е. по абсолютно всички пътища дефектите ще бъдат установени. Има идеи и за информационна система, която онлайн да следи в 24-часов режим и пътната обстановка", обясни той.

Коментари Напиши коментар

83

ЛИКвиция на МРРБ

преди 7 месеца

НУжно е да се конфискуват до 90% от милиардите предвидени за финансиране на оперативни програми и еврофондове от нагло престъпни министерства и ведомства.

НАглеците с е договорили с евро наркоманите от Брюксел да харчат ограбените милиарди от Българите само за НЕНосещи никакви доходи на народа обекти.

82

КОмуняги грабят

преди 7 месеца

Трябваше да се въведе 100% отговорна диктатура на 10.11.1989.Да се арестуват 20 -100 човека крали милиони от народа и подписвали АНГРО ненужни кредити ..

ВМЕСТО това НАГЛО ПРЕСТЪПНА ДЕМОГЛУПАЦИЯ въведена на 10 11 1989 година от КОмуняги ограбвали народа до 9 11 1989 /държаха ни с ниски заплати и пенсии .Изграждаха десетки хиляди ненужни обекти..
Същите КОмуняги вместо да бъдат арестувани и поне пенсионирани останаха на Власт.
Сега с е кефят че НЯМА РАЖДАЕМОСТ НА БЪЛГАРИ

81

София иска растрели

преди 7 месеца

НАгли престъпници заграбили с измама власта в София ползват нарочно създадени групировки маскирани като партии за ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария.

След свалянето на СИмеон Втори ,наглеците ограбват годишно по над 20 000 000 000 от народа от които поне 10 000 000 000 насочват за пране през партиини компаниики .
ПАрите с е перат чрез НАГЛО КОРУПЦИОННИ Проекти по оперативни програми и еврофондове.
ЗА раждане и отлгеждане на БЪлгари пари не ДАВАТ