41

Членска карта №7

преди 5 години

Матряле, луд ще те направят :-) Друг път пак гласувай за шарлатани!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Чакай да видим дали изобщо ще го сменят. Може и да си остане на поста. Може и третият да си остане на поста.

39

Анонимен

преди 5 години

Московски отдавна трябваше да бъде сменен а и да излезе от политиката изобщо.Доста поразии се случиха в повереното му министерство а и трагедията със собственото му дете,преля чашата.А той стой и чака...да му се размине.Наглост е това.

38

Другарят Б. Борисов

преди 5 години

Верно, че оцъкленото ми министърче е калинчо, ама много слушка и кака си Лили, и мен.

37

Василев

преди 5 години

Ако искате, мога да ви кажа как се усвояват еврофондове и се правят велоалеи и как се правят градинки с детски площадки на каква стойност, и кой пребира парите!!!Агент Мики Девъроу!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 5 години

По пътищата продължават да умират хора, а отговорните се чудят как да местят пешките по шахматната дъска. Всичко си остава по старому. А хората продължават да умират по пътищата. Пътищата продължават да ги строят по същия начин, същите наши хора. На никого не му пука, докато не загуби близък на пътя. И какво от това? Пътищата продължават да ги строят по същия начин, същите наши хора. Пак, пак, пак...

35

реалист

преди 5 години

Е това е наглост и ще прелее чашата на търпението. Доказана корупция в строителството на пътищата и не само, че няма съдебна отговорност , но и оставка. Тогава оставка на цялото некадърно и корумпирано правителство начело с Пожарникаря Вожд.

34

Анонимен

преди 5 години

Този Радев беше казал че е хубаво да се подслушват гражданите незаконно както правеше Цвъ а сега ще ни набутат Ципов-СС-хер Флик!Честито роби!И всичко това в най бедната и корумпирана държава!

33

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тоя Нанков ми прилича на ... Някакъв недоразвит такъв ...Ама, Бате Бойко такива си ги слага на ключовите министерства, където има далавера ...Да слушкат !

32

Констатиращ

преди 5 години

Мдаааа, запънали са се като магаре на мост ............!А магарето, само като заиграе тоягата тръгва!Мдаааааа?П.П.А ако не помогне тоягата ..... има едни устройства, с оптика ............

31

Хахахаааа

преди 5 години

Като Нема документи---Има далавера...Инче как да краднеме...?!!!!

30

Гласят ни Циповщина

преди 5 години

Оставка на цялото ченгесарско правителство!ОСТАВКА Веднага!

29

Василев

преди 5 години

В Бяла имаше мъгла имаше автобус и имаше мост , на който се дава предимство!!!Абсолютно няма нищо общо с трагедията в Искърското дефиле!!!Агент Бенджи Брамбахал!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Нанков значи най добре лиже ,затова остава .

27

Анонимен

преди 5 години

Да видим дали само този ще остане! Казана дума НЕ е хвърлен камък. Сценарият се повтаря всеки път и ни е до болка познат.

26

Дивия изток

преди 5 години

Паспортизация звучи като много скъпо правене на нищо :)

25

Хахах, ааааа.

преди 5 години

... Значи Партията до сега е приемала пътищата.. На юнсшко доверие.75г.?!!!!

24

сертификати

преди 5 години

ГЕБРможе ли да ни направите паспортизация на уюветедали отговарят на изискваниятаи сертификати да ни дадете ако можеза екологични нормина изхвърляните от нас вещества

23

Анонимен

преди 5 години

Обаче все още няма нито един арестуван за качеството на пътната настилка !

22

Анонимен

преди 5 години

"...ще бъде направена паспортизацията..."------------------------------------------------------------Ужас, та досега няма ли паспортизация на пътищата?!Е, браво българска администрацийо. И какво сте правили досега!Та това е първостепенна, животоосигуряваща задача!!! АПИ-та, МРРБ-та, КАТ-ове, ДАИ-та, ИА"АА"-та, комисии, десетки други централни, регионални и тем подобни имитиращи, нищо неправещи създания на бюрократично-партийното управление българско. Срам! За какво получават заплати?